Skoči na vsebino

ne znam opredeliti

noldi

Recommended Posts

pred cca pol leta se mi je zgodilo nekaj čudnega

vozil sem se brezveze z avtomobilom naokoli (ponoči)

ko sem kr naenkrat zavil na parkirišče gostinskega lokala in tam se je začelo odvijati zavilo mi je oči (verjetno meditacija)

in začela se je vožnja zanimiv občutek moje telo je vozilo jest to geldam ampak vem da nisem bil v telesu vožnja po neznanih cestah prepoznavna pot nmi je bila samo do celja dalje ne več vozil sem se po čudnih ozkih cestah smer vožnje mi je določalo hitro odpiranje in zapiranje oči ko se je glava obrnila v pravo smer ceste ne poznam in tudi najdem ne več tiste poti pristal sem pa pred cerkvijo v vojniku. Avto sem parkiral ob strani cerkve ter pol ure gedal v vhod za duhovnike ob strani potem sem se prestavil pred glavni vhod ter še tam nekaj časa

nato sem dobil nazaj oblast nad telesom samo da mi je nekaj skos govorilo da moram vstopiti v cerkev mel sem občutek da me tam nekaj čaka ampak nisem zbral dovolj poguma in tudi je bila verjetno cerkev zaklenjena. moja vera je pa takšna da verjamem v sebi v boga ampak v cerkev ne hodim. rad bi pa da mi neko ki ma pojma oz izkušnje pomaga glede tega rad bi vedel kaj je v tisti cerkvi ker me venomer kadar se peljem mimo podzavestno obrne glavo v smer te cerkve.

To ni izmišljena pravljica zato mi prosim pomagajte ker me je strah in ne upam iti v to cerkev čeprav vem da bi moral iti

zanima me kdo ali kaj me je priprljalo do tiste cerkve in kaj lahko pričakujem pri vstopu v njo.

L.P.

Deli na socialnih omrežjih

Kaj si pa pred tem delal- jedel nore gobe, skadil joint, dobio ciglu u glavu.....A te niso učil da sec pod vplivom čudnih substanc ne vozi avta, pa tudi če so duhovne. x:Dx

Zdaj pa malo zares. Kdo je imel kontrolo nad telesom. Ti ali nekdo drug. Skratka kakšen feeling si imel ti. V takih primerih zna dušica prevzet telo, samo da bi se moral ti tega zavedat oz. bi gledal kot filmček na platnu.

Cerkev- zakaj misliš da bi moralo biti kaj tam. Lahko si bil v prejšnjem življenju duhovnik in te daje domotožje ali pa imaš kaj za razščistit. Kaj je razlog da ne hodiš v cerkev, mogoče kakšni podzavestni nerešeni vzorci. Če verjameš v Boga v sebi, je naslednja stopnja da ga vidiš tudi zunaj v vsakem predmetu, bitju,.....

Za začetek dost nakladanja. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

zihr z jankotom na pire hodita...mene pa pozabita x:Dx

Ni dvakrat za rečt, kva sva egoista. x:Dx

Mislim da ne bi bilo dobro avtorju- noldiju zasmetit preveč strani. Bo sigurno mislil da smo sami psihotiki tukaj. No ja, mogoče pa ne bi bil daleč od resnice. :fool: Čeprav ne vem kam se je izgubil. Mogoče je spet šel na kakšno trip vožnjo. xg:Dx

zihr z jankotom na pire hodita...mene pa pozabita x:Dx

itaq.

skozi okno spizdiva in u najbližji bife, pol pa še u štacuno po 5 six packou pa čez cesto na britof, kjer je usaj miiiiiirrrrrrrr x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ni dvakrat za rečt, kva sva egoista. x:Dx

Mislim da ne bi bilo dobro avtorju- noldiju zasmetit preveč strani. Bo sigurno mislil da smo sami psihotiki tukaj. No ja, mogoče pa ne bi bil daleč od resnice. :fool: Čeprav ne vem kam se je izgubil. Mogoče je spet šel na kakšno trip vožnjo. xg:Dx

jaz sam na pire hodim...vidva sta pa dva...tak da ne vem kdo je egoist x:Dx

drugač pa ti kot manijak in občasen psihotik povem...da noldiju gladko dol visi kdo mu tu plac krade...tak da prosim...ne misli preveč x:Dx

Guest razlika
pred cca pol leta se mi je zgodilo nekaj čudnega

vozil sem se brezveze z avtomobilom naokoli (ponoči)

ko sem kr naenkrat zavil na parkirišče gostinskega lokala in tam se je začelo odvijati zavilo mi je oči (verjetno meditacija)

in začela se je vožnja zanimiv občutek moje telo je vozilo jest to geldam ampak vem da nisem bil v telesu vožnja po neznanih cestah prepoznavna pot nmi je bila samo do celja dalje ne več vozil sem se po čudnih ozkih cestah smer vožnje mi je določalo hitro odpiranje in zapiranje oči ko se je glava obrnila v pravo smer ceste ne poznam in tudi najdem ne več tiste poti pristal sem pa pred cerkvijo v vojniku. Avto sem parkiral ob strani cerkve ter pol ure gedal v vhod za duhovnike ob strani potem sem se prestavil pred glavni vhod ter še tam nekaj časa

nato sem dobil nazaj oblast nad telesom samo da mi je nekaj skos govorilo da moram vstopiti v cerkev mel sem občutek da me tam nekaj čaka ampak nisem zbral dovolj poguma in tudi je bila verjetno cerkev zaklenjena. moja vera je pa takšna da verjamem v sebi v boga ampak v cerkev ne hodim. rad bi pa da mi neko ki ma pojma oz izkušnje pomaga glede tega rad bi vedel kaj je v tisti cerkvi ker me venomer kadar se peljem mimo podzavestno obrne glavo v smer te cerkve.

To ni izmišljena pravljica zato mi prosim pomagajte ker me je strah in ne upam iti v to cerkev čeprav vem da bi moral iti

zanima me kdo ali kaj me je priprljalo do tiste cerkve in kaj lahko pričakujem pri vstopu v njo.

L.P.

(Ni ti treba iti v to cerkev.... pojdi v kako drugo cerkev... mogoče)

Kako ti je zavilo oči? Kakšna meditacija?

tak da prosim...ne misli preveč x:Dx

Meni možganožderac strada v glavi. x:Dx

Na groblju je pa res mir. Tudi če pride kakšen zombi mimo, upošteva napis ne moti. Kajti zaveda se da se z malo alkoholiziranim psihotičnim Wizardom ne gre šalit. Takoj lahko postane pujsek in pristane na ražnjiču. Kar velja tudi za ostale kalilce miru, razen seveda pivske družbe in kakšnih seksi čarovnic. xwitchx x:Dx

ko pa začnem take bluzit....pol se pa vedno vprašam...al sem dva pira premalo...al dva pira preveč spil x:Dx

dej probej z enga po enga... ker... en pir gre zmerej x:px

ko pa začnem take bluzit....pol se pa vedno vprašam...al sem dva pira premalo...al dva pira preveč spil x:Dx

Ko boš spil pa celo kišto boš pa lahko izjavil "Zemlja se vrti". In če boš še nadaljeval s pivskim odkrivanjem lahko celo postaneš Galileo Galilei the second. x:Dx

čudno..nikol se pa nisem vprašal...kaj je tisto kar ljudi...ki niso pir ali dva...premalo ali preveč spili...sili v take blužnje x:Dx

bolš če na statistiko prešaltam...ko da se s temi enačbami ukvarjam...tam jih vedno isto spijem...povprečno nekje x:Dx

a pol si u lajfu skos povprečno mal pjan, al skos mal trezen x:Dx

L.P.

poigravanje s strahovi, samopomembnost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...