noldi 18. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2010 (Ni ti treba iti v to cerkev.... pojdi v kako drugo cerkev... mogoče) Kako ti je zavilo oči? Kakšna meditacija? druga cerkev ni rešitev ker me še vedn vleče v to striktno v to cerkev in nobeno drugo in ne se bat sem nealkoholik.nekadilec.ne uživam nobenih substanc. Dejstvo je ali je med vami kdo ki lahko kakorkoli vidi ali čuti kaj me čaka Kar se tiče vere je pa tako:verjamem v boga sem že imel dovolj izkušenj in odgovorov na vprašanja katera sem mu zastavljal ne molim ampak se vedno pogovarjam z bogom in svojim angeloom varuhom. Mogoče se sliši čudno ampak je res Kar se tiče avta to je edini prostor kjer se počutim doma.Ne vem če poznate občutek doma. no izkušnje in dokazila meni da bog je:bil sem zelo potrt kot ponavadi se vozim naokoli ter vrnomer bogu postavljam vprašanje kaj sem jest naredil tako labega da moram tako trpeti.Vmes počakam na kavi tam sta sedela dva možakarja ki sta se smejala enemu starejšemu gospodu ki je izvajal norije.In ta gospod se nenadoma obrne proti meni se mi približa čisto do obraza me gleda naravnost v oči in mi začne razlagat svoje otroštvo kako je moral bos pozimi iskat drva po gozdu kako je moral garati da si je zaslužil kruh itd. In skos je govoril kako je klujb vsemu mel rad svojo mamo.In šele kasneje sem se začel zavedati da sem dejansko dobil odgvor na moje vprašanje. nalednja izkušnja pozabil sem denarnico na strehi avtomobila in jo seveda tudi izgubil in to ugotvil šele naslednji dan ko je bilo treba iti z mamo v šoping v avstrijo. Preiskal sem cel avto celo hišo denarnice ni nijer ostal sem brez dokumentov brez vsega zadnja šansa mi je bila da se peljem po isti poti bazaj kot en dan prej med vožnjo sem prosil boga naj mi prosim pomaga da najdem denarnico ker bi rad iskreno rad uresničil mamino željo da jo peljem po nakupih. In glej ga čez cca tri min. zazvoni moj mobilnik javim se nakar mi se predstavi ena oseba in mi reče da je najdla mojo denarnico in da jo ima pri sebi v službi v celju in da lahko pridem po njo.takrat verjemite da sem bil najsrečnelši človek na tem planetu ampak ne zaradi denarnice temveč zaradi tega ker sem dobil možnost da izpolnim željo moji mami. Kaj pa še sedaj mi ni jasno:odkod tej osebi moja tel.št nimam je objavljene v imeniku in ta klic sem prejel ob 06.30 uri zjutraj dvomim da je kicala okoli kolege če me kdo pozna. Vprašal je pa nisem od kod jo je dobilaitd. Če mi kaj od tega verjamete ali ne mi sploh ni mar jest vem zase.L.P. Prosim da prihranite neumne komentarje za druge priložnosti. poigravanje s strahovi, samopomembnost. malo bolj natančno prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 malo bolj natančno prosim v bistvu je bilo to natančno, kot šivanka.sicer pa slutim, da imaš potrebo po prelaganju odgovornosti, kar se vodenja telesa tiče.odgovor ni v slikah, temveč v motivaciji za njimi.jankova pripomba o norišnici izpade sicer šaljivo, je pa srhljivo intuitivna.sam sem namreč moral že par ljudi, kateri so imeli omenjeno potrebo po prelaganju odgovornosti,videti, kako so končali na zaprtemu oddelku. zatorej: ni pomembno, ali greš ali ne greš, temveč, da si z odločitvijo, kakršnakoli že je, enoten ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 druga cerkev ni rešitev ker me še vedn vleče v to striktno v to cerkev in nobeno drugo in ne se bat sem nealkoholik.nekadilec.ne uživam nobenih substanc. Dejstvo je ali je med vami kdo ki lahko kakorkoli vidi ali čuti kaj me čaka Kar se tiče vere je pa tako:verjamem v boga sem že imel dovolj izkušenj in odgovorov na vprašanja katera sem mu zastavljal ne molim ampak se vedno pogovarjam z bogom in svojim angeloom varuhom. Mogoče se sliši čudno ampak je resGovoriš kot pravi shizofrenik. Pa saj nas je itak dosti tukaj po forumu ki smo kao po medicinskih standardih zreli za na psihiatrijo. A si že kdaj probal stvari vzet bolj na easy, ne bit preveč resen, manjka ti igrivosti in humorja. Ni mi čisto jasno ko praviš- se pogovarjam z Bogom, angelom. Kaj potem rabiš spraševat nas, če ti že onadva vse povesta. Razen če ju ne slišiš in v bistvu samo ti govoriš. Kako naj mi vemo kaj te čaka. Pejt tja pa poglej. Če te je pa strah pa 10. krogov za ogrevanje okoli cerkve, malo šnopčka in ajd gremo noter. Problem, jaz ga ne vidim, razen tistih strahcov ki stojijo vmes. Problem s strahci boš pa itak moral rešit sam. In ne mi rečt da si nealkoholik, kaj pa rum v pecivu ali pa kaj podobnega. A zdaj boš rekel da tudi takih stvari ne ješ. Probaj malo prepoznat kaj je humor in kaj je mišljeno resno. In več nasmeška na obraz. Življenje je igra.......... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.