Skoči na vsebino

Kaj sem zdaj po horoskopu ?

Čuško

Recommended Posts

Mene pa zdej neki matra. Za hec sem si na Lunini strani izračunal horoskop. Rojen sem 20. januar 81 ob 13:20 v Lj in po splošnem horoskopu naj bi bil 20. januar kozorog in sem tud skoz gledal horoskope za kozoroga. Po izračunu na tej strani pa sem po novem vodnar. Kaj sem sedaj v resnici kozorog ali vodnar?
Deli na socialnih omrežjih

oj.znamenje se ne zamenja ob polnoči ampak je odvisno od ure in je vsako leto drugače.20 jan 1981 je sonce stopilo v znamenje vodnar okoli pol petih do petih zjutraj. to pomeni, če bi se rodil pred peto zjutraj bi bil po horoskopu še kozorog.ker pa si se rodil po peti uri zjutraj si pa že vodnar. jst sm tudi rojena ravno med menjavo znamenja in sem bila dolgo prepričana, da sem vodnar, potem pa sem ugotovila, da sem riba.

Upam, da je dovolj jasno povedano. lp

Mene pa zdej neki matra. Za hec sem si na Lunini strani izračunal horoskop. Rojen sem 20. januar 81 ob 13:20 v Lj in po splošnem horoskopu naj bi bil 20. januar kozorog in sem tud skoz gledal horoskope za kozoroga. Po izračunu na tej strani pa sem po novem vodnar. Kaj sem sedaj v resnici kozorog ali vodnar?

Sigurno si po navedenih podatkih vodnar in sicer s soncem na 0.22 vodnarja. V kozorogu imaš samo venero, precej pa imaš dvojčkastih lastnosti zaradi podznaka na 16.stopinji dvojčka. Luno imaš pa v levu. To so tiste pomembne točke v tvoji karti.

Sonce je 20. januarja 81' ob 4:34 stopilo v znamenje Vodnarja, tako da si slabih 9 ur Vodnar. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...