ananta 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Torej ne vam kaj so administratorji vgotovili, pa je pravkar, yes si si si, ta forum nekaj let bil REFERENCA (WWW) za kaj se sploh dogaja na SVETOVNOM. Ne vem Matjax Miha sej sem pozbil plaxhat pi? A se strinjava? Dejva mal vech polemike, inse mi zdi da so oprestite $tajerci b'li bolj aktivni? Ideja je dejva to na svetovno; saj so U.S.A. tepci, ane? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Iunduksd odmifskf ojkplotk muilfs pdmfsmf ane? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 xsmx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.