konj 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Pozdrav vsem, Zadnje leto vidim in poznam precej nosečnic,... mogoče tudi zato ker sem tudi sama ravno v temu primernih letih in je vsaka druga moja vrstnica v zgodnji ali pozni fazi nosečnosti, če ni že pravkar rodila.Po drugi strani smo priča recesiji in slabim gospodarskim razmeram ipd., za kar lahko rečemo, da je tudi posledica vpliva prehoda Plutona v kozoroga. Letošnje leto je pričakovati veliki T kvadrat: Saturn/Mars kvadrat Pluton kvadrat Uran/Jupiter. Ne morem si kaj, da ne bi ob pogledu na vse te zdajšnje nosečnice v mislih podzavestno povezala te stvari, in se vprašala: Kako bodo ti neugodni tranziti, ki imajo tako močan vpliv na družbo, oblikovali značaj otrok in posledično njihovo življenje? Namreč natalni aspekti:Saturn opozicija Jupiter - ravno ne obljublja stabilnega razvoja, temveč prej počasen, težaven razvoj, s polno ovir Mars opoz. Uran - neugodne spremembe, oziroma upor/nenaklonjenost proti nenadnim spremembamJupiter/Saturn kvadrat Pluton - rušenje zgrajenega ...Uran opoz. Saturn - stopicanje na mestu, vedno nekaj bi naprej, a te vedno vleče nazaj Ne vem, ali je moje razmišljanje pravilno,... torej vprašam vas: Kaj lahko pričakujemo od značaja te nove generacije otrok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 :|:::| pa bo. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Kako bodo ti neugodni tranziti, ki imajo tako močan vpliv na družbo, oblikovali značaj otrok in posledično njihovo življenje?.............Ne vem, ali je moje razmišljanje pravilno,... torej vprašam vas: Kaj lahko pričakujemo od značaja te nove generacije otrok? Sam res.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 3. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2010 No, umrl svet zaradi tega sigurno ne bo ... Ne pravim ,da zdaj nobena ne bi "smela" biti noseča, da bi mogle vse ženskepoznati astrologijo ipd., a me pa resno zanima ali taki težji aspekti, ki se zgodijo na vsake toliko, pustijo pečat tudi na posamezniku, ne samo na družbo... Poleg tega je prehod počasnejšega planeta v drugo znamenje ponavadi po svoje zaznamoval ne samo obdobje družbenega razvoja, temveč tudi značaj ljudi, takrat rojenih (oz. je bilo to vzajemno). In kakšen bi bil lahko vpliv teh aspektov? Preprosto me zanima vaše mnenje ... Uvodno vprašanje je namenjeno zgolj diskusiji, sploh pa ne nabiranju opazk pod tematiko "joj, kakšna tema? Ali je to sploh pomembno?" ipd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 4. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2010 Tudi jaz nisem mislila na to, da nobena ne bi smela biti noseča ... Pa tudi nobene opazke nisem dala ne vem no, če je tisto letelo na mene... Oprosti, ne ni letelo nate... Prva dva posta sta mi ustvarila tako idejo, kot da bi se tema utegnila razviti v napačno smer, pa sem potem le preventivno napisala. Se pa strinjam s tabo. Na splošno bo na družbo to vplivalo pravzaprav zelo ugodno ... saj se bodo lahko obnovile nekatere sedaj zapostavljene vrednote. A kljub vsemu mislim, da to ne bo šlo tako hitro. Sploh če pomislimo na, v zadnjem času v javnosti izražen komentar, da je psa še lahko preoblikovati, človeka pa nemogoče. Kaj pa značaj otrok z lastnostmi, v tem času, aktualnih aspektov? Kako se bodo taki otroci počutili/znašli v takem svetu? oz. ali jih bodo značajske lastnosti v čem ovirale pri prilagajanju okolju? Ali bodo res toliko drugačni? Ali jih bodo zahtevali povsem drugačno vzgojo, kot je dandanes v navadi?Ta T kvadrat bodo imeli v natalni karti le otroci rojeni v teh parih letih. In vbistvu me zanimajo bolj ti otroci. Kajti vem, da bodo nekaj let kasneje boljši tranziti, ki bodo novorojencem dali moč uspešne borbe za življenje in prilagajanje okolju itd. in da bodo lahko tudi pomembno prispevali k oblikovanju boljšega jutri. Sem poslušala predavanje od Berna na temo Saturna v tehtnici in je vmes omenil tudi, da ima Amerika v natalni karti ta veliki T kvadrat, ki bo aktiviran letos z letošnjim T kvadratom. In je zato svet v pričakovanju kako se bo amerika na ta kvadrat odzvala. Tudi na ravni posameznika aspekti pokažejo svojo moč, ko so izzvani s tranziti. A vseeno tudi sicer sooblikujejo osebnost.Pa saj ima vsak nekaj neugodnih tranzitov, a toliko močne, ki zaobidejo več ali manj celo karto, in ko so aktivirani prinesejo lahko tudi močne spremembe v življenju posameznika, pa ne vem no ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.