Skoči na vsebino

FEBRUARJA!( Zidovi se rušijo v moji glavi..)

DiegoMenendes

Recommended Posts

Zidovi se rušijo v moji glavi, stene pokajo pod težo alkohola, slabo mi je...

Slabo mi je... Ko mesec sveeti...

Kje je zdej moja [censored], kam ste šli vsi prjatli, sam sm... V tej mokri travi...

Ti si pa tako lepa.... Ti si pa tako lepa......

Te verzi so odmevali po polnih križankah, skoraj dve leti nazaj pa tudi po koncertu ponovno izbranih Niet, sta dve pijanduri blizu prešerca prepevala pozno v noč, medtem ko sta še komaj stala na nogah. Na tem nastopu Maja 2008 sem bil tudi jaz. Stal sem nekje blizu ograje, kjer je nek [censored].... Nek potetoviran čupavc res močne postave prefukal mimoidočega. Preden smo lahk mi, ki nismo mel blage veze s celo stvarjo kej nardil, je bil model na tleh. Ta čupavc je bil po mojem mnenju na steroidih. Rušil je vse stereotipe o tem, da so dolgolasi moški ponavadi bolj mirni. To ni blo in ne bo nikol res. Človek se mi je totalno zagnusil, ker je hotel tip bit frajer pred svojo žensko. Take MRZIM! Proti takim kretenom je treba uprabit nož, najhujš, pa je da ma folk presodke proti tem. Mam 2 znanca, ki sta to dokazala, da se ne bojita uporabit orožje. Tud jaz bi rad to enkrat dokazal, ampak po drugi strani je valda boljš, da se izogneš fajtu s takimi kreteni. Magar če ispadeš prpa. Nima veze.

Vsi ljudje na nastopu, so stvar spremljal z neopisnim navdušenjem, nostalgijo. Nekateri junci so pa govoril bedarije, da jim je to šansa, ker niso vidl Nietov z Habičem. Jure Longyka radijski voditelj me je presenetil z izjavo, da si niti v sanjah ne bi misli, da se bojo vrnil. Tak bend z velkim imenom vsaj v Sloveniji se bo itak vrnil predvsem zarad denarja, če ne zaradi nostalgije

In kot sem že omenil kako je bil folk , takorekoč vsak okol mene nekak v nekem vzhičenju..... Bli so vsi radostni polni veselja in tud oni niso mogl verjet, da Niet spet igrajo. Jaz sem za razliko od drugih stvar gledal mal bolj resno in mogoče z dvomom.

Take stvari z novimi pevci sem velikrat že prej vidu al pr Maidnih al pr Sabbatih. Dobr to je čist neki druzga. Če bo novi pevec Marolt napisal kak komad tud sam , potem svaka mu čast, ker če bo samo pel, bo marsikdo rekel, da preveč glasovno oponaša Habiča.

Na trenutke se mi je zdel, da oponaša Habića na trenutke ne. Zdej si bo kitarist Nietov Dernovšek mislil, kak hinavec sem, ker je pač blo dejstvo, da sem ga par dni kasneje srečakl blizu Prul. Rekel sem mu kolk so bli dobri. Sej so bli po svoje, sam tud jaz danes bolj postran gledam bende, ki se vračajo po desetih petnajstih al pa celo dvajstih letih. To je res postal preveč moderno.

Na celo stvar, pa sem gledal drugač predvsem drugač, ker sem točno pred destimi leti tud sam poizkusu pet pri Nietih.

Blo je Febraurja. Kokr v komadu. Februarja leta 2000. En znanc mi je reku, pa kako to, da ti ni ratal pet pri Nietih.

Tak hripav deroči vokal lahko vsak poje. Po moje, da ni čist tko. Čeprav dandanes lahko za šalo vokalno skinem večina njihovih komadov, je bla stvar v tem, da sem takrat na vaji z Niet sploh prvič pel v življenju, bil sem star 17 let, nim sem se zlagal, da sem 21 in da pojem že šest let, to je bla ena velka debela laž. To je res. AMpak takrat so se pač začele te gl. ambicije

Čeprav tud danes nisem zdej pevc, k bi pel komad v takem tonu, kot ga poje Dickinson. To pa predvsem zato, ker se res sliš, kot , da bi modela en non stop, mečkal oziroma držal za muda, takih perverznih iger se pa jaz valjda , da ne grem.

No vglavnem zmenu sm se z njihovim bonarjem,(mislm, da je bil nek Dimnik) da se dobimo ob osem trideset jutri ob osmih sem sred pouka vstal in rekel, da mam neke opravke Sošolci so me začel zajebavat neki v smislu, da grem sigurno špricat. Profesorca, me je vprašala kake opravke pa imam to Rekel sem: Mah nč tazga... Grem probat pet za tist bend, kva je že .... Niet.

Tisti sošolci, ki so poznal Niet, so se začel režat ko budale, drugi, ki so bli pa bolj na housu in narodnjakih, pa so gledal nekam zmedeno neumno blesavo, ker jim pač ni blo nč jasno.

In tako sem lutal po Dolenski ceti v smer proti Rudniku. Prišel sem na dogoverjeno številko oz naslov, ampak tam ni blo nobenga.

Blo mi je čudno, sej smo bli dogovorjeni ob pol devetih. Šel sem dam pa poklical tega bobnarja Dimnika. Model se mi je čudu, zakaj sem prišel ob pol devetih zjutri. Blo je mišljen ob pol devetih zvečer. Sam kje je takrat en 17 letni junc, ki je sploh prvič pel v lajfu, da se glasbeniki na placih, vedno zberejo popoldne ali zvečer, ma kaki zjutri, takrat se dela.

Mislim, da sm kr dober pel za prvič. Vsaj komade kokr depresija, Melanholija, Februar,Trip in vijolice. Vidl so , da sm hotu vse bolj na power. Modeli so se mi med petjem komada, kr začlel režat u glavo, ko so vidl kake izraze delam oz kako pojem.

Bla je v bistvu Bizarni komična situacija. Že se prav pred desetimi leti, so hotel obudit Niet, kaki pred tremi leti.

Po vajah so me povabl na Joint z njimi v nek lokal, kjer si lahk še pohal. Zdej to tam ni več možno. Rekl so neki v smislu, da se čujemo, ni pa mi blo jasno, zakaj mi niso raj direkt povedal, da ne bo šlo. Ni šlo, ker sem takrat pač prvič pel v življenju, zdej več al manj skinem jaz njihovo musko vse za šalo.Sem bil pa zelo vesel, da tokrat Z nieti, na tem zadnjem nastopu nisovzel bobnarja T.Dimnika, model mi je bil res antipatičen, vse kar sem slišal od njega, so bli sam ponudbe in nastopi, ponudbe in nastopi, denar todenar ono. Res sem vesel, da so vzel raj T.Berganta v bend.

SKLEP: Vesel sem res, da nisem končal v takmu bendu kokr so oni al ne daj bože kakemu podonmemu bendu,sej to je sam prodajanje svoje guzice na mesto umrlega, razen seveda, če nisi avtorski tip glasbenika, kakor sem jaz. Če bi končal v kakem takem bendu ali drugačnem, ki je že špilal pred 25, 30 leti, danes ne bi ilmel Menendes Brothers. Bend, mi je izraz moje/naše osebnosti, ne pa v nekem bendu, ki mu samo posojaš vokla, kakor to počne Marolt.. Se mu pa seveda opravičujem vnaprej seveda, če bo zmožen napisat kak komad, ki ga bo z Nieti tud izvajal. Drugač Marolta od nekje poznam. Nadomeščal je namreč našga profesorja za matematiko, ker ni več zdržal z nami. Marolt nam je rekel neki tazga:,Jah, če hočte narest domačo nalogo jo naredte, če ne pa tud prav. .Sploh mi ni blo jasno, kaj je s tem hotu povedat ampak tud prav

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...