free 2. april 2010 Avtor Prijavi Deli 2. april 2010 Tocno tako. Danes je clovesto na stopnji ko pospeseno delamo na mentalu. Razvijamo mentalna telesa aure. (se vidi, tule recimo )primer recimo ko sem mojo necakinjo postavil pred racunalnik in ji dal v roke misko terna namizje photoshop in ze je ustvarjala potem pa prides na tecaj ko se odrasli ucijo delat z racunalnikom .... mislm, ni kej govort sploh. danes so otroci mentalno bi rekel v povprecju vsaj nekajkrat bolj dovzetni in odprti kot otroci nekoc. moje mnenje pac. hitrost sklepanja in dojemanja se mi zdi vecja. dojemljivost vecja. bi rekel, kot da so se ze rodili na nekaterih nivojih naprednejsi. Kar je free mislil je da je današnji tempo full hiter v primerjavi s preteklo zgodovino kot jo poznamo in jo učijo v šolah...skratka do približno 10.000 let pr.n. št., z Atlantido in ostalimi zadevami pa ne bom moril... In če hoče človeček danes preživet se mora prilagajat, drugače ne zdrži dolgo in ode u večna lovišta oz se mu počasi zmeša. Včasih je človeček imel eno službo cel življenje, danes lahko v par letih parkrat zamenjaš poklic...Skratka danes se mu več dogaja na čustvenem in mentalnem nivoju kot včasih...tukaj stvari pospešeno šibajo tudi do 1000x hitreje...in ko se človeček začne spraševat zakaj se je rodil, kam gremo po smrti, kaj je namen življenja....je to samo prvi oz. začetni korak pri zavedanju... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 eno cist retoricno vprasanje (blown in the wind, pa to...)... glede na to, kolikokrat sem cisto v P...je verjetno cist vseeno, ce se bom reinkarniral kot tampon? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 primer recimo ko sem mojo necakinjo postavil pred racunalnik in ji dal v roke misko terna namizje photoshop in ze je ustvarjala potem pa prides na tecaj ko se odrasli ucijo delat z racunalnikom .... mislm, ni kej govort sploh. danes so otroci mentalno bi rekel v povprecju vsaj nekajkrat bolj dovzetni in odprti kot otroci nekoc. moje mnenje pac. hitrost sklepanja in dojemanja se mi zdi vecja. dojemljivost vecja. bi rekel, kot da so se ze rodili na nekaterih nivojih naprednejsi. Ti govoriš o dobri socializaciji. Kaj ima to veze z zavestjo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 dragi moj free. teb pol kurca nč ni jasno kaj in kako jst. si pa sam zase protiargument svojim trditvam, evo... pa dojam če lohk *** pa še par rožic si zvizualiziri klele: ___________ . (dons sm za ekonomijo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2010 Avtor Prijavi Deli 2. april 2010 tudi meni vzame cas in energijo ane. itaq.no, jaz mislim da imam prav. pa tudi nazaj mi nisi podala tvojih argumentov. odvisno kako na to gledas. ja, ampak smo najprej moral osvestit, da recimo niso ok, sele potem bomo presli na skodelico. ponavljam: brez da spoznamo zalost, ne moremo vedeti kaj je veselje. brez izkusnje da ogenj pece ne moremo vedeti da pece. tako izgleda tebi. dejstvo je pa, da ta tema mi je sicer zanimiva, vendar pa se namenoma skor nikoli več ne spuščam v debate tule. včasih še kaj bolj resno napišem, drugač bi mi pa vseskup vzelo preveč cajta in energije, tko da raj sploh ne začenjam, če pa že, pa tud hitr zaključim. in to je vse. ne pa to, da maš ti prav domišljavost? sicer pa ta pingpong nič kaj preveč ne prispeva k temi. hm, glede na to, da tamponi niso najbl ok, pa če smo optimisti, jih bodo z leti prenehal izdelovat oz. vsaj zmanjšal proizvodnjo... maš verjetno več šans, da se reinkarniraš v menstr. skodelico in kaj je plod visje zavesti ce ne tudi boljsa socializacija? Ti govoriš o dobri socializaciji. Kaj ima to veze z zavestjo? dragi moj xyz: torej nisi podal konkretnih argumentov, ki govorijo tebi v prid oziroma zanikajo mojo vero v visanje zavesti na planetu zamlja oz. njegovih prebivalcev imenovanih clovek. niti odgovoril na konkretno zastavljena vprasanja v mojem zadnjem daljsem odgovoru tebi. mislim, da ti je zmanjkalo konkretnih argumentov, ki govorijo v prid tvoji teoriji o nizanju zavesti cloveka. meni pol k. ni jasno kako ti in kako macka. seveda da ne. ampak visanje zavesti cloveka pa vsekakor poteka! pa ce si ti to priznas ali ne. dragi moj free. teb pol kurca nč ni jasno kaj in kako jst. si pa sam zase protiargument svojim trditvam, evo... pa dojam če lohk Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 v bistvu kažeš predvsem zafiksiranost v kvantiteto, tudi kar se pisanja tiče...argumente sem ti že zdavnaj podal, celo postavil par vprašanj, katera si ignoriral.mojih argumentov ali nisi prebral ali nisi doumel, vsekakor se z njimi nisi vidno soočil.to, da pišeš in pišeš (česar v bistvu sploh ne berem več, ker samo ponavljaš eno in isto),ni nikakršno nadomestilo za pomanjkanje razumevanja. pa brez zamere. pa še tole, da bom "fair": no sej, ce po tvoje ne napreduje, a torej pomeni da nazaduje? ne. In ce se po tvoje spreminja, a to pomeni da se po tvoje sreminja na slabe? ne. Predvidevam pa, da v tem ne vidis smisla. Ali ga vidis? v čem ? Ali verjames v reinkranacijo? In ce da, zakaj se torej ponovno inkarniras, ce to v tvojem razumevanju nima smisla? sem že odgovoril. zakaj ? ker to tako je. ker je takšna volja velikega manituja. pa še ti meni povej: kaj je "smisel" ? kako definiraš "smisel" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2010 Avtor Prijavi Deli 2. april 2010 ok, ti zase ves, jst pa zase. ni panike. kaj pa potem, ce ne nazadujemo in ne napredujemo kaj potem? smo na isti tocki skoz, kljub temu da imamo vedno manj zavesti (po tvoje)? ok, imamo vedno manj zavesti, pa se kljub temu (po tvoje) ne spreminjamo na slabse? sorry, sam tega ne razumem?torej menis, da imeti vec zavesti ni nasa oz. cloveska prioriteta, namen? Sprasujem, ce vidis smisel v tem da imamo torej clvoestvo, ljudje (po tvoje) vedno manj zavesti? Aha, torej verjames v velikega manituja, oziroam da je njegova volja to da se mi ponovno inkarniramo, hkrati pa ne verjames da se cloveska zavest dviguje! a me hecas? Mislm, a verjemes v dober namen tega velikega kungfuja ali manituja? A verjames (da ce je tako kot pravis), da je njegova volja, da se mi ponovno inkarniramo, da on misli ljudem dobro, da je za tem recimo nacrt, plan, nacin, vzrok zakaj je njegova volja, da se mi ponovno inkarniramo?Seveda ne morem brez, da bi te vprasal vprasal, ali mislis da se za inkarnacijo odloci clovekova dusa ali je to zgolj volja "velikega manituja"? Torej si zdej oba odgovarjava in postavljava vprasanja , da ne bo zmote ane kako definiram smisel: aaaammm ce hocem prezivet zimo, je smiselno da si najdem zatocisce.ce sem zejen, je smiselno, da poiscem uzitno tekocino.ce sem se rodil je morda miselno da se vprasam zakaj (ce ne vem in me zanima). In ce me zanima, da se vprasam zakaj me zanima. ce je smisel nasega rojstva spoznanje, je zame smiselno oz. zame pomeni, da je s tem smisel utemljen oz. odgovor tebi podan. torej smisel sam po sebi nima vrednosti, ce za njim ne stoji hrepenenje ali neka pobuda. morda bi lahko rekel, da je vsakrsen smisel plod hrepenenja. Zavednega ali nezavednega. Ali pa tudi obratno. Ce smo se inkarnirali z razlogom, pomeni da nekje obstaja tudi smisel tega pocetja. Torej ima (po tvoje veliki manitu) verjetno smisel in razlog tega pocetja.In ce ima smiel tega pocetja (pravis da je njegova volja, da se mi inkarniramo) predvidevam da je ta smisel tudi smiselen Torej tudi tak, ki omogoca rast in napredek cloveka, clovestva, vec in vec zavesti. Se psoebej, ce vidim, da se zivljenjske vrste razvijajo na nacin prilagajanja okolju z namenom lazjega prezivetja. Ali kot bi rekel: "Manitu" je radodaren, je vir in plod zivljenja, ga vspodbuja neguje in ohranja! Kaksen pa je visji smisel bivanja skupnega clovestva, pa seveda ne vem. Verjetno obstajajo smisli in razlogi zato, da se mi kot duse razvijamo, da se spreminja svet, osoncnje, vesolje. Verjamem, da ima vse svoj namen in smisel. Kaj mislis ti? v bistvu kažeš predvsem zafiksiranost v kvantiteto, tudi kar se pisanja tiče...argumente sem ti že zdavnaj podal, celo postavil par vprašanj, katera si ignoriral.mojih argumentov ali nisi prebral ali nisi doumel, vsekakor se z njimi nisi vidno soočil.to, da pišeš in pišeš (česar v bistvu sploh ne berem več, ker samo ponavljaš eno in isto),ni nikakršno nadomestilo za pomanjkanje razumevanja. pa brez zamere. pa še tole, da bom "fair":ne.ne.v čem ?sem že odgovoril. zakaj ? ker to tako je. ker je takšna volja velikega manituja. pa še ti meni povej: kaj je "smisel" ? kako definiraš "smisel" ? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 1. drugače≠bolje, drugače≠slabše2. preberi si še enkrat mojo obrazložitev reinkarnacije oz. inkarnacije (3. upam, da se, razen mene, še kdo drug smeje, ko prebira te izredno posrečene dialoge) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 Ko človeček doseže neko stopnjo zavesti, ta zavest ne more več padt na nižjo stopnjo...lahko pa stagnira oz. je v mirovanju...To se recimo zgodi če ga človeček v enem življenju full serje, v drugem se pač rodi z zmanjšano inteligenco, ampak zavest pa nima zmanjšano...in ko podela slabo karmo iz življenja prej, pač nadaljuje v naslednjem življenju al pa celo v istem iz tiste točke zavesti kjer je obstal... Sem ugotovil kje se je več pričal o zavesti...kako postati bolj zavestni?...zakaj pričat še enkrat vse isto...mogoče zato ker nekateri človečki sedaj vidijo drugače... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 kako definiram smisel: aaaammm ce hocem prezivet zimo, je smiselno da si najdem zatocisce.ce sem zejen, je smiselno, da poiscem uzitno tekocino.ce sem se rodil je morda miselno da se vprasam zakaj (ce ne vem in me zanima)ce je smisel nasega rojstva spoznanje, je zame smiselno oz. zame pomeni, da je s tem smisel utemljen oz. odgovor tebi podan. torej smile sam po sebi nima vrednosti, ce za njim ne stoji hrepenjenje. morda bi lahko rekel, da je vsakrsen smisel plod hrepenenja. Zavednega ali nezavednega.Kaksen pa je visji smisel bivanja skupnega clovestva, pa seveda ne vem. Verjetno obstajajo smisli in razlogi zato, da se mi kot duse razvijamo, da se spreminja svet, osoncnje, vesolje. Verjamem, da ima vse svoj namen in smisel. Kaj mislis ti? v bistvu nisi definiral smisla, temveč samo postavil pojem "smisel" v kontekst glede na različne primere. KAJ smisel JE, pa nisi povedal. kaj mislim jaz ? 1. da je smisel, kot se ga večinoma interpretira, verovanje. 2. da je smisel pomen, kot si ga izmisli posameznik (torej konec koncev spet verovanje).3. potem, glede na slovar "tisto, kar dela neko dejavnost utemeljeno" -se pravi, spet, verovanje 4. "esenca", ki presega domene definiranja. v tem kontekstu je smisel nesmisel x:Dx 5. itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2010 Avtor Prijavi Deli 2. april 2010 dej iztocnico keri post je bil to, ker se ne spomin? mamo ze 7 strani tule 2. preberi si še enkrat mojo obrazložitev reinkarnacije oz. inkarnacije Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 Ko človeček doseže neko stopnjo zavesti, ta zavest ne more več padt na nižjo stopnjo...lahko pa stagnira oz. je v mirovanju...To se recimo zgodi če ga človeček v enem življenju full serje, v drugem se pač rodi z zmanjšano inteligenco, ampak zavest pa nima zmanjšano...in ko podela slabo karmo iz življenja prej, pač nadaljuje v naslednjem življenju al pa celo v istem iz tiste točke zavesti kjer je obstal... Sem ugotovil kje se je več pričal o zavesti...kako postati bolj zavestni?...zakaj pričat še enkrat vse isto...mogoče zato ker nekateri človečki sedaj vidijo drugače... in kaj si že dejal, da je, po tvoje, zavest ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2010 Avtor Prijavi Deli 2. april 2010 tudi jaz tako mislim. Ko človeček doseže neko stopnjo zavesti, ta zavest ne more več padt na nižjo stopnjo...lahko pa stagnira oz. je v mirovanju...To se recimo zgodi če ga človeček v enem življenju full serje, v drugem se pač rodi z zmanjšano inteligenco, ampak zavest pa nima zmanjšano...in ko podela slabo karmo iz življenja prej, pač nadaljuje v naslednjem življenju al pa celo v istem iz tiste točke zavesti kjer je obstal... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 dej iztocnico keri post je bil to, ker se ne spomin? mamo ze 7 strani tule tale: kaj pa potem, ce ne nazadujemo in ne napredujemo kaj potem? icon_smile_big.gif smo na isti tocki skoz, kljub temu da imamo vedno manj zavesti (po tvoje)? ok, imamo vedno manj zavesti, pa se kljub temu (po tvoje) ne spreminjamo na slabse? sorry, sam tega ne razumem?torej menis, da imeti vec zavesti ni nasa oz. cloveska prioriteta, namen? Sprasujem, ce vidis smisel v tem da imamo torej clvoestvo, ljudje (po tvoje) vedno manj zavesti? Aha, torej verjames v velikega manituja, oziroam da je njegova volja to da se mi ponovno inkarniramo, hkrati pa ne verjames da se cloveska zavest dviguje!icon_smile_clown.gif a me hecas?Mislm, a verjemes v dober namen tega velikega kungfuja ali manituje? icon_smile_clown.gifA verjames da ce je tako kot pravis, da je njegova volja da se mi ponovno inkarniramo, da on misli ljudem dobro, da je za tem recimo nacrt, plan, nacin, vzrok zakaj je njegova volja, da se mi ponovno inkarniramo?Seveda ne morem brez da bi te vprasal vprasal, ali mislis da seza inkarnacijo odloci clovekova dusa ali je to zgolj voljs "velikega manituja"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2010 Avtor Prijavi Deli 2. april 2010 da, smisla nisem ga definiral. in se mi tudi ne zdi potrebno niti smiselno. ker sem navedel (meni) bolj pomembne dejavnike. no, lahko pa je verovanje zgolj samo posledica smisla, saj lahko smisel prihaja iz potrebe ne pa verovanja. verovanje pa daje smisel in smisel lahko daje verovanje.torej jaz sem omenjal hrepenjenje. hrepenenje pa bi rekel, da lahko izhaja iz potrebe ali pa je celo potreba sama. ok in ker rad filozofiras se bolj kot jaz, bi bilo smiselno, da se osredotociva na naslov teme, torej reinkranacija. torej kaksni so nadaljni tvoji odgovori in argumetni na moja vprasaja, ki se ticejo reinkarnacije? v bistvu nisi definiral smisla, temveč samo postavil pojem "smisel" v kontekst glede na različne primere. KAJ smisel JE, pa nisi povedal. kaj mislim jaz ? 1. da je smisel, kot se ga večinoma interpretira, verovanje. 2. da je smisel pomen, kot si ga izmisli posameznik (torej konec koncev spet verovanje).3. potem, glede na slovar "tisto, kar dela neko dejavnost utemeljeno" -se pravi, spet, verovanje 4. "esenca", ki presega domene definiranja. v tem kontekstu je smisel nesmisel x:Dx 5. itd. ma neeee , sprasujem kje si podal odgovor kaj menis o reinkarnaciji? torej ali sploh verjemes v reinkarnacijo?tale: maaa prou lepi in fajn so tile smeski tko POZITIVNI dobronamerni in dobrovoljni so nirvana dragi moj free. na: xrosex u kwa sm pa zdejle pozitiwna Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 ma neeee , sprasujem kje si podal odovor kaj menis o reinkarnaciji? torej ali sploh verjemes v reinkarnacijo? daj zresni se, lepo te prosim. misliš da bom jaz zato, ker si ti prelen, za tebe brskal po straneh ? če te zanima, poišči sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 in kaj si že dejal, da je, po tvoje, zavest ? Zakon karme pravi sve se vrača, sve se plača..............daj zresni se, lepo te prosim. misliš da bom jaz zato, ker si ti prelen, za tebe brskal po straneh ? če te zanima, poišči sam...........tvoj citat free-ju... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2010 Avtor Prijavi Deli 2. april 2010 aja, ti ni v interesu. tut prou. sm mislu da je to skrito kje med vrsticami, ne pa da sem len ane. hvala za pogovor. upam, da ne bos sel prevec zlovoljen spat. pa prijetne praznike ti zelim. take z namenom in smislom. daj zresni se, lepo te prosim. misliš da bom jaz zato, ker si ti prelen, za tebe brskal po straneh ? če te zanima, poišči sam. aha, nasel in strinjam. samo ni mi jasno. namrec razmisljas eno, hkrati pa v tem ne vidis smisla? In zakaj mislim da v tem ne vidis smisla, ker menis da zavest clovestva nazaduje.Preprosto. Torej ce je inkarnacija aspekt samozavedanja, se zna zgodit, da se enostavno ne bomo vec inkarnirali, ker imamo (po tvoje) na zemlji vedno manj zavesti, saj bo nase samozavedanje vedno manjse. samo cudno, glede na to, da je vedno vec inkarniranih ljudi - dus na zemlji , ki si zelijo izkusati, osvescati! Hkrati pa (po tvoje) je volja velikega manituja (kot si ga imenoval v enem postu), da se mi inkarniramo. Le cemu? Zeli, da imamo vedno manj zavesti? Ali vidis v tej njegovi volji smisel? inkarnacija je božja manifestacija (prikaz oz. predstava) in je aspekt samozavedanja. Aha. in kaj je namen te duse? da ima clovestvo vedno bolj nizko zavest? ali da ima vedno visjo? In ce je (po tvoje) samo ena dusa, pomeni da njena zavest pada glede na to, da se zavest na zemlji (po tvoje) znizuje. moj pogled na reinkarnacijo je sledeč: življenje je eno in le to se izraža skozi različne oblike...v tem smislu obstaja le ena duša, ki se inkarnira in reinkarnirain ne indvidiualne duše, ki potujejo iz ene v drugo obliko. aha, torej ta volja hoce da imamo ljudje vedno bolj nizko zavest? glede na to, da pravis, da cloveska zavest pada. namrec ce je VSE izraz volje duha, na zemlji pa imamo ljudje vedno manj zavesti (po tvoje) , pomeni da je tudi volja duha taksna, da imamo na zemlji ljudje vedno manj zavesti. ... aha, zihr. No, torej ni cudno, da se s teboj torej ne strinjam in menim, da zavesti JE vedno vec. Mislim, da nimas vere, v dobre namene tega, ki si ga imenoval veliki manitu. vseprisotnost duha. sleherna aktivnost je vpeta v voljo celote in je izraz enega in istega duha. duhovnost je namreč lastnost duhovnega. in sedaj ti: Nikakor. Pravis da kolikor nam cloveska oblika to omogoca, a ne bi bilo bolje rect, koliko nam to zavest ali zavedanje omogoca!? Namrec pred 1000 leti je bila zival predvsem zgolj zival, hrana. Danes se zavedamo pomena zivali na planetu, soodvisnosti od narave sigurno vsaj 100x bolj kot nekoc. In to zaradi visje zavesti o soodvisnosti zivih bitij na planetu zemlja. Ane Nekoc je bila narava zgolj prostor za izkoriscanje. Ker smo morali ugotoviti, da to ni (smo dobili zavest o tem, smo ozavestili in se ozavescamo), spreminjamo lastne vrednote in odnos do okolja v katerem zivimo.Pred tistoc leti pa smo se ukvarjali predvsem s tem kako bomo cim vec iz okolja pridobili brez zavedanja posledic taksnega odnosa. Zavest ali zavedanej po nasem neprimernem odnosu do okolja prinasa primernejsi odnos! Boljsi odnos. In to je posledica VISJE zavesti, visjega zavedanja, ne pa nizjega zavedanja, kot nas zelis prepricati. Sedaj se tudi ze znamo odrekati, da bo slabih posledic na okolje manj. In to je plod vecjega zavedanja! Odnos, prioritete, razumevanje itn, se spreminjajo glede na visanje zavedanja in potrebe cloveka. Zavedanje pa deloma oblikuje tudi potrebe. In potrebe vspodbujajo k pridobivanju zavedanja! Aja, kaj pa da izhaja tudi iz potreb? Recimo potrebe duha, duse, osebnosti? Potrebe po razvoju uma, mentala, telesa, razumevanju lastnih custev, custvenih reakcij, odnosov, spolnosti, rojstva, poroda, vzrokov bolezni, pika komarja, razumevanju in namenu obstoja, ljubezni, duhu, enosti?Ce pa so se "visje" potrebe, ki imajo svoj smisel in namen, pa so torej tudi te. Torej vse to zaobjema zavest! In ta je na zemlji vedno visja.In ce smo tisocletja predvsem razvijali le nekatere dele aure in auricnih teles, sedaj razvijamo ze bolj tudi druge, visje nivoje aure. Jih pocasi spoznavamo, razumemo njihovo delovanje, itn. Spoznavamo psiho, fizis, vse. Ozavescamo. Nekoc bomo razvijali se visje nivoje... postopoma.Potrebo dajem pred verovanjem. Oz. verovanje je nastalo kot plod potrebe! Notranje pobude po enosti, ljubezni, zlitju, nirvani in razumevanju.biološko gledano je človek žival. to, da se marsikateri človek gleda kot na ločenega od živalskega sveta,izhaja predvsem iz nepoznavanja le-tega. mi vemo o ostalih življenjskih vrstah zgolj toliko, kolikor nam človeška oblika to omogoča.ostalo je, po mojem mnenju, bolj vprašanje morale in pa kulture... se pravi -verovanj. Da, strinjam. a na doloceni stopnji razvoja hierarhija mora obstajati, da se lahko razvijamo naprej.Da. ne pa nujno, lahko zastopajo zgolj drugacno mnenje, ki izhaja iz drugacnih (namisljenih ali nenamisljenih) potrebe.potreba po vrednotenju v okviru religije (npr.: "to dejanje je duhovno, to ne", "to je bolj duhovno kot ono", "ta človek je bolj duhovno razvit kot oni" itd.)je izraz nesposobnosti komunikacije oz. nagnjenosti k ohranjanju hierarhije. ljudje, ki so to podpirali, podpihovali ali to še danes počno, počno to iz predstave, da obstaja konkurenca in pa iz želje po premagovanju te konkurence. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 samo ni mi jasno. namrec razmisljas eno, hkrati pa v tem ne vidis smisla? In zakaj mislim da v tem ne vidis smisla, ker menis da zavest clovestva nazaduje.Preprosto. tudi sicer ignoriraš to, kar ti ljudje govorijo in cenzuriraš svoje dojemanje ali to počneš zgolj na forumu ? na nek način tragično, za tebe...verjetno ti je to poslednja tolažba. Aha. torej in kaj je namen te duse? da ima clovestvo vedno bolj nizko zavest? ali da ima vedno visjo? spet, eno in isto. prav prosiš, da bi nekdo potrdil tvoje mnenje, a ? višje nižje boljše slabše... kot v cerkvi, kaj naj rečem aha, torej ta volja hoce da imamo ljudej vedno nizjo zavest? spet, eno in isto, v tem postu tretjič, v temi pa že ničkolikokrat. namrec ce je VSE izraz volje duha, na zemlji pa imamo ljudje vedno manj zavesti (po tvoje) četrtič , pomeni da je tudi volaj duha taksna da imamo vedno manj zavesti. petič No, torej ni cudno, da se s teboj torej ne strinjam in menim, da je zavesti vedno vec. šestič in tole, posebej "zate" oz. bolj za tiste, ki bi radi študirali tvoj tukajšnji nastop kot primerek (potrebno znanje angleščine): http://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man v bistvu izražaš blesteč primer, prav blesteč primer. hvala in lahko noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2010 Avtor Prijavi Deli 2. april 2010 Torej je zate postopek, da zavest clovestva pada pac postopek do koncnega cilja? Tut mozno, torej, da zdej pada, da bo potem spet zrasla al kako? No, jst tega ne verjamem. Mislim da pac enostavno raste. jasnost je jasna zgolj v toliko koliko je zavesti in razumevanja. meni lahko ajnstajn govori o hudih formulah, pa ce jih ne razumem, zame nimajo vrednote.ima pa zame vrednoto to, dami nekdo pove kako se popravi avto. torej stopnja jasnosti primerna stopnji zavedanja in razumevanja. kar se mene tiče, ni tako bistven nek končni sklep (npr. "absolutna resnica" -kako abstruzen pojem, itak),temveč proces in postopek, po katerem se do nekega sklepa pride. ohranjati jasnost elementov izražanja in jasnost povezav med njimi. preciznost. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 Torej je zate postopek, da zavest clovestva pada pac postopek do koncnega cilja? Tut mozno, torej, da zdej pada, da bo potem spet zrasla al kako? No, jst tega ne verjamem. Mislim da pac enostavno raste. jasnost je jasna zgolj v toliko koliko je zavesti in razumevanja. meni lahko ajnstajn govori o hudih formulah, pa ce jih ne razumem, zame nimajo vrednote.ima pa zame vrednoto to, dami nekdo pove kako se popravi avto. torej stopnja jasnosti primerna stopnji zavedanja in razumevanja. sedmič, osmič, devetič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2010 Avtor Prijavi Deli 2. april 2010 mislim, da ignoriras predvsem ti. nisi odgovoril na vprasanje? tudi sicer ignoriraš to, kar ti ljudje govorijo in cenzuriraš svoje dojemanje ali to počneš zgolj na forumu ? na nek način tragično, za tebe...verjetno ti je to poslednja tolažba. Nisi odgovoril na vpraanje!? spet spet, eno in isto. prav prosiš, da bi nekdo potrdil tvoje mnenje, a ? višje nižje boljše slabše... kot v cerkvi, kaj naj rečem 100 tic ne znas podat argumenta! in se zatekas k osebnemu ocenjevanju namesto temi in argumentiranju! sedmič, osmič, devetič Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 upam, da se boš lahko sprijaznil s tem, da mi do nadaljnjega ni več do dialoga s teboj. hvala za razumevanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2010 Avtor Prijavi Deli 2. april 2010 Vsekakor da se sprijaznim , saj najvec pisem zaradi sebe samega. Ceprav meni pa je do dialoga, ker bi rad slisal od tebe, da si se motil v mnenju, da se zavest clovestva niza! Ali je stvar tega da jaz sprejmem, da ti ni do pogovora stvar visje (moje) zavesti ali tega, da se je moja zavest znizala oz. da na zemlji pada? Mogoce ce bi nekdo od naju vzel v roke kij in drugega po glavi, bi bil zate rezultat visje zaveti torej, glede na to, da se zavest clovestva niza. Verjetno so je najvec imeli jamski ljudje "najmanj skode" so naredili v okolju. Sicer pa ja, smisla pogovora res ni, ce clovek nima spostovanja in fer odnosa. prouzaprou pa ima smisel, ker je namen, da se tega sploh zave. torej ja,lahko noc upam, da se boš lahko sprijaznil s tem, da mi do nadaljnjega ni več do dialoga s teboj. hvala za razumevanje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 od kod vam znanje, da je tako kot je?Ste pregledali vire?Uglavnem zgodi se incident, ljudje iz lunin foruma ostanemo samo živi, ok, še par drugih, izbrani smo(to pravico si pridobimo z žuganjem banan)da zberemo vsa ezoterična oziroma duhovna oziroma metafizična oziroma nesnovna oziroma energijska oziroma vsa empirično neempirična spoznanja. Udarimo freudovsko spoznavanje ida in neke subjektivitete nad jaza ki ga sponzorira jung?Dva poklicna mamilaša...udarimo xxxyyyđđđ idejo? moja misel.Reinkarnacijo razumem, doživljam kot smrt ko zaspim in ponovno rojstvo ko se zbudim.Mračne misli, ki jim sam dajem moč s poglablljanjem idej, me spremljajo že od preteklosti-včeraj.danes jih pošljem v pičko mater tako, da jih sploh ne pošljem nikamor. pa naj bo to vzorec, energijska blokada, travma, nesprejemanje del osebnosti, boli me kurac kako temu rečete, ne jebem. komentiranje v temi Reinkarnacija?...stran1,2,3... karma je bijoč Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.