noč 24. februar 2010 Prijavi Deli 24. februar 2010 Zanima me, ali mi lahko kdo poda kaj več informacij kaj predstavlja mars konjunkcija saturn v drugi hiši glede opisa partnerja. Zasledila sem, da se pri ženski, ko gre za opis partnerja gleda mars. Moj je v tehtnici. Kakšne lastnosti bo imel moj moški in kaj mu prinese še ta konjunkcija? Ali lahko to nakaže da bo starejši??? Imam pa venero v 9 hiši, prav tako luno...ali to morda pomeni da po partner iz tujine???? Vsi ki se spoznate in ki vam je astrološka debata ljuba, podajte svoje mnenje.... Lp!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mcmurphy 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Jaz mislim, da imaš preveč fatalističen pogled na astrologijo.Karta kaže neke predispozicije, motive, želje, blokade... kdor ti reče, da bo tvoj partner starejši moški iz vzhodne Nemčije, ti v mojih očeh prodaja bučke. Svetoval bi ti, da ugotoviš kaj vse te pozicije in aspekti pomenijo v tebi. Kaj ti pričakuješ in si želiš od partnerja, zakaj je temu tako, se ti morda ponavljajo kakšni vzorci v zvezi s tem področjem... z ozaveščanjem teh dinamik lahko namreš presežeš neke "škodljive navade" in tako neposredno vplivaš na izboljšanje tega področja v prihodnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.