tiguan 26. februar 2010 Prijavi Deli 26. februar 2010 24.02 j sem se ob steklo direkt v kolen porezal. Nastala je dobre 2cm dolga rana, seveda sem prej osebnega zdravnika poklical in mi je rekel šivat dol pa so mi rekli ali se vam je splačalo čakat (v operacijski)...mogoče pa so se hecal. Čakal sem dobro uro. Šivov sem dobil 3Ma, če bi se porezal nižje ali višje se sploh nebi odpravil na urgenco, ampak bi si vsak dan povijal, ampak ravno v kolen, če nebi šel se bi mi na kolenu rana celila ZELO dolgo časa tam se koža največkrat skrči, raztegne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2010 Prijavi Deli 26. februar 2010 ja, na kolenu je zelo zoprno. (sama sem imela dve zaopredni jeseni dve poskodbi na kolenu ali blizu kolena in se zaradi pregibanja totalno slabo cajta.. samo jaz nisem sla sivat v primeru ureznine, imam pa zdaj brazgotinico, ki bi jo delno imela najbrz tudi v primeru sivanja). Ne vem, morda si hotel se kaj dodat, pa ti je odrezalo, tako da ne vem ali si ze odstranil sive al kaj, ali so ti kaj svetovali pri zdravniku, ko so ti sivali oz. pobrali ven sive...Ampak skodilo ne bo: ce se rana vnema in postaja suha, da ti se bolj kozo skupaj vlece, mazi s sentjanzevim oljem (to ima skoraj vsaka dobra gospodinja doma), ce ni zelo suha koza, lahko tudi z alojo (ker aloja zna nekoliko 'sushit', skupaj povlect kozo, pa je zato boljse olje).Sicer pa najbolje da pustis cimbolj pri miru in povij z necim pa siroke hlace nosi in take, da ne bodo imele kakih sivov ali da ne bo pretrdo platno, da ti ne bo nenehno drazilo koze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiguan 26. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2010 (popravljeno) Šive imam notri in jih grem vzet ven naslednji Petek. Vsak dan se ukvarjam z rekreacijo in me je kr malo zaskrbelo, če ne grem šivat, da bo trajalo celjenje več tednov, mogoče tud več mesecev, ker je bila rana, kar precej odprta.Rana pa je bila precej globoka. Popravljeno 26. februar 2010 -> tiguan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.