d-omen 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 lepo pozdrvljeniimam pa naslednje vprašanje ali je kdo prebral knjige carlosa castanedajaz sem prebral vse in doživel kar nekaj podobnih stvari katere so napisane v knjigah...zanima me tudi ali kdo od vas razmišla podobno??? fajn se imejte Domen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 Meni se zdi ta kastaneda malo preveč na pejotlu. In sanjal sem sanje...bla bla bla malo špreveč blodi po mojem. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 Meni se zdi ta kastaneda malo preveč na pejotlu. In sanjal sem sanje...bla bla bla malo špreveč blodi po mojem. LP jup...ampak morš bit tut sam mal prkloplen, pol pa weš , o čem gowori. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 O CCju smo ze ful govorili tu, pa zdaj preseneceno ugotavljam da imamo (oz. smo imeli do zdaJ) samo 2 temi - eno si odkril (Magicne kretnje) in se eno v Oglasih.Ocitno smo se vmes nekje zapricali o tem, v kateri od stotisocih tem. (morda se bo kdo od *starejsih* forumovcev spomnil, pa morda kaj povezemo, sicer boste pac debatirali tule oz. zaceli iz te tocke... nic narobe tud povezat, dat linke se na katere te teme, no to storim najbrz kar jaz) Pa ker smo nekateri ze o vsem skupaj tolikokrat govorili (tu od leta 2002), je potem tudi zato ponekod manj odzivov, kot bi jih bilo pricakovati (v novih temah, ki obravnavajo ze veckrat obravnavano). V glavnem, seveda poznamo CC-ja.In seveda se je stevilnim med nami kaj podobnega dogajalo, samo vecina tezko to vklopi v svoje cute in dojemanje v smislu neke celotne slike itd., pac pa se to bolj podaja v smislu nekega cudenja. Kot da bi nekdo prisel in rekel: joj, a veste, men se pa cudezi dogajajo!a se se komu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 Kot da bi nekdo prisel in rekel: joj, a veste, men se pa cudezi dogajajo!a se se komu? Ja, meni. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 28. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2010 drgač pa mal norih gobic pa se bo zbirna točka prec premaknila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 To kar C.C. opisuje so bolj astralni svetovi....Večina šamanov je full močnih na teh nivojih....Zelo malo izmed njih jih je prišlo pa tudi v višje svetove. In šele taki šamani so res tisti tapravi.... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 28. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2010 ja sej taprav šaman oz. vrač bi mogu znat it na višje tko tudi na nižje nivoje da bi npr. pozdravu kogarkolivsaj znat bi mogu in/pa nekateri šamani imajo tudi vodnike na zgornih ter spodnih svetovihjes sm že obisal nekatere nižje svetove pa mi niso bli nč zanimivi bol mračno kakor ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 Če imajo vodnike zgoraj, zakaj bi jih morali imeti še spodaj. Iz višjega nivoja se še zmeraj lahko zniža frekvenca in se stopi malo dol. Iz nižjih nivojev pa ne moreš kar tako gor.....Pri zdravljenju je pa čist odvisen kakšne sile prikličejo, v večini primerov pa ne zdravijo oni, ampak nekdo skozi njih...Lahko je to kakšno višje bitje, duša od šamana ali duša od pacienta. Glede zbirne točke ki jo opisuje C.C. pa nimam pojma. Ker pa je človek mikrokozmos makrokozmosa, pomeni da s koncentracijo na določene dele telesa lahko pride v stik z različnimi deli planetarnih sistemov. Te zadevce bolj opisujejo jogiji. Skratka kako lahko s koncentracijo na posamezne čakre ali točke prideš na demonske, nebeške, mešane ali živalske planetarne ravni oz. v stik z njihovimi lastnostmi...Živalske se nahajajo od 1. čakre navzdol do stopal, nebeške od ajne navzgor..... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 28. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2010 oho no lepa hvala za takle komentar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Še komentar da se je nekomu zgodilo nekaj podobnega kot.... Ja kastaneda je napisal bataljon knjih+g in ni ga vrag da nebi kaj zadel. In letel sem v sanjah in srečal sem bitja v kristalu ki so bila jezna ker sem pojedel fižola preveč in sem jim prdnil, nakar je zaradi prdca počil kristal in ta jezna bitja so potem me hotela ujeti a jaz se motem spomnil na nasvet starega seronje in sem raje potegnil šen dim svete trave.... KASTANEDA JE ŽIV DOKAZ ZAKAJ SO INDIJANCI TAKO KLALI LJUDI NA OLTARJIH. SO JIM DUHI V SANJAH TO UKAZALI. PS Kdo tu bolodi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Če imajo vodnike zgoraj, zakaj bi jih morali imeti še spodaj. Mogoče zato, da ne pozabijo, da obstaja spodaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 ŠE NEKAJ O INDIJANČKIH KAR MARSIKDO NA ZAHODU NE VE. Ezoterična tradicija starega inkovskega imperija Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 ŠE NEKAJ O INDIJANČKIH KAR MARSIKDO NA ZAHODU NE VE. Ezoterična tradicija starega inkovskega imperija Atlantida je pokopana pod Kranjem. Pa mi dokaži nasprotno. HI HI HI Nakladat je nekaj najhboljenostavnega. No saj bodo šherevci kmalu videli, ko ne bo nihče videl intervjuja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Če imajo vodnike zgoraj, zakaj bi jih morali imeti še spodaj. Iz višjega nivoja se še zmeraj lahko zniža frekvenca in se stopi malo dol. Iz nižjih nivojev pa ne moreš kar tako gor.....Pri zdravljenju je pa čist odvisen kakšne sile prikličejo, v večini primerov pa ne zdravijo oni, ampak nekdo skozi njih...Lahko je to kakšno višje bitje, duša od šamana ali duša od pacienta. Glede zbirne točke ki jo opisuje C.C. pa nimam pojma. Ker pa je človek mikrokozmos makrokozmosa, pomeni da s koncentracijo na določene dele telesa lahko pride v stik z različnimi deli planetarnih sistemov. Te zadevce bolj opisujejo jogiji. Skratka kako lahko s koncentracijo na posamezne čakre ali točke prideš na demonske, nebeške, mešane ali živalske planetarne ravni oz. v stik z njihovimi lastnostmi...Živalske se nahajajo od 1. čakre navzdol do stopal, nebeške od ajne navzgor..... "tako zgoraj kot spodaj." Spodnji in zgornji svet sta eno. Če si šaman, komuniciraš, zdraviš, deluješ v obeh svetovih, glede na celotno situacijo in človeka, ki je prišel k tebi. Ne vrednotiš teh svetov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 "tako zgoraj kot spodaj." Spodnji in zgornji svet sta eno. Če si šaman, komuniciraš, zdraviš, deluješ v obeh svetovih, glede na celotno situacijo in človeka, ki je prišel k tebi. Ne vrednotiš teh svetov. Jaz sem imel v mislih duhovno razvitost vodnikov. Za višje razvite vodnike mora tudi šaman biti toliko prečiščen da lahko vzpostavi stik. Kajti tista komunikacija poteka na višjih nivojih, kjer razna slepila in iluzije nimajo dostopa in se stvari vidijo take kot so....Ni isto če te vodi neka glih kar umrla oseba, tvoji sorodniki, umrli vrač....ali učitelj vseh teh... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Jaz sem imel v mislih duhovno razvitost vodnikov. Za višje razvite vodnike mora tudi šaman biti toliko prečiščen da lahko vzpostavi stik. Kajti tista komunikacija poteka na višjih nivojih, kjer razna slepila in iluzije nimajo dostopa in se stvari vidijo take kot so....Ni isto če te vodi neka glih kar umrla oseba, tvoji sorodniki, umrli vrač....ali učitelj vseh teh... Se strinjam ... sam kdo pa je pravzaprav šaman? A ni samo po sebi umevno, da je šaman tisti, ki naj bi bil sposoben navezati stik z virom znanja, a ne, naj ne bi bil pod vplivom kr ene zbegane duše, na katero slučajno naleti... glih vsakemu, ki ima dostop do astralnih svetov (z gobami in kaktusi in kastanjedo pod pazduho), pa tud ne moreš reči šaman. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 3. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2010 ah to je pa logičnopravi šaman more znat marsikaj da si lahko reče šamanod potovan v druge svetove do zdravljenja itn. peaceDomen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Atlantida je pokopana pod Kranjem. Ja, se mi zdi da ja. Sam da se mal otopli, kuj začnem z izkopavanji na svoji terasi. Pr nas so tud potomci machupichu-jevcev. To so maršupičku-jevci. A veš kolk jih je. Pih. Na Orehku, sej veš kje je to a ne, mislm, sej si slišal za železniško progo Trst-Orehek-Dunaj, pa za Konfuzija /ne tam enga Kitajca Konfucija/, ki je znan čist povsod v stvarstvu, baje clo v Ljubljani, kar pa ni preverjeno in kr neverjetno skor, no, na Orehku sem pa pomislu, da je to naslednica Lemurije. Namreč, v Zlatičevi gmajni sem zadnjič videl brezo u luftu. Tud mal se ni dotikala zemlje. Če ne bi bla ujeta med veje čvrstega, z mogočnimi koreninami v tla vpetega hrasta, bi mrbit clo odfrlela. Kva pa vem. Nekam že. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Ja, se mi zdi da ja. Sam da se mal otopli, kuj začnem z izkopavanji na svoji terasi. Pr nas so tud potomci machupichu-jevcev. To so maršupičku-jevci. A veš kolk jih je. Pih. Na Orehku, sej veš kje je to a ne, mislm, sej si slišal za železniško progo Trst-Orehek-Dunaj, pa za Konfuzija /ne tam enga Kitajca Konfucija/, ki je znan čist povsod v stvarstvu, baje clo v Ljubljani, kar pa ni preverjeno in kr neverjetno skor, no, na Orehku sem pa pomislu, da je to naslednica Lemurije. Namreč, v Zlatičevi gmajni sem zadnjič videl brezo u luftu. Tud mal se ni dotikala zemlje. Če ne bi bla ujeta med veje čvrstega, z mogočnimi koreninami v tla vpetega hrasta, bi mrbit clo odfrlela. Kva pa vem. Nekam že. HA HA HA Samo naj še dodam, da sem na Rožniku odkril piramido, ki je celo večja od bosanskih. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Se strinjam ... sam kdo pa je pravzaprav šaman? A ni samo po sebi umevno, da je šaman tisti, ki naj bi bil sposoben navezati stik z virom znanja, a ne, naj ne bi bil pod vplivom kr ene zbegane duše, na katero slučajno naleti... glih vsakemu, ki ima dostop do astralnih svetov (z gobami in kaktusi in kastanjedo pod pazduho), pa tud ne moreš reči šaman. Kdo je pa šaman, bi pa ti skoraj bolj morala vedet kot pa jaz. Tebi so indijančki nekak bolj blizu. Jaz lahko samo povem da te šamani in vrači ki so se tako imenoval do nedavnega so večinoma delal na moči, egu in astralu....Seveda so bili pa med njimi tudi tisti s srcem, ampak taki so bili bolj v manjšini. Hm, vir znanja...malo je takih ki so sposobni to dobivat direkt iz izvora, ponavadi imajo posrednike in od njih dobivajo sporočila. Bolj ko je sporočilo neosebno iz višjega nivoja je... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Ma, zna ratat zmeda, če se meša značaj, osebnost, take stvari, z dušo. Duša je duša, nima predznaka, je nujni element obstoja. Značaj, osebnost je pa gradnik. Opeka. In imaš kup šamanov z nekimi željami, zahtevami in strahovi. Ampak to je značaj, osebnost, ni pa bit. Bit je pa šamanska. Če si šaman. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. marec 2010 Prijavi Deli 4. marec 2010 "Edino resnična ljubezen do tega čudovitega planeta imenovanega Zemlja, lahko zbudi človekovega duha" - C. Castaneda Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 8. marec 2010 Prijavi Deli 8. marec 2010 kdorkoli rabi celotno zbirko castenade, mam v elektronski obliki.Tipo angleščina, sori.sendam po mejlu itak, brez obveznosti. have fun Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.