Skoči na vsebino

bolečine pod rebri

Recommended Posts

zadnja 2 dni me boli v predelu trebuha,pod rebri,ko se naprimer nagnem naprej,vsedem,kašljam,itd.

Bolečine niso nahujše samo čuti se jih ko kaj delam.Ne vem ali me bolijo mišice ali kaj drugega...

Deli na socialnih omrežjih

zadnja 2 dni me boli v predelu trebuha,pod rebri,ko se naprimer nagnem naprej,vsedem,kašljam,itd.

Bolečine niso nahujše samo čuti se jih ko kaj delam.Ne vem ali me bolijo mišice ali kaj drugega...

Ali si pomislila, da bi bilo dobro obiskati osebne zdravnika. Po tvojem opisu je dignosticiranje težko....

Lp

se strinjam s Karlosom, jasno - obisci zdravnika.

Lahko je karkoli; nisi nic povedal/-a, a si predtem imel/-a kak napor, telovadbo, udarec itd. (no a sklepam da bi ce bi bilo to)... lahko je vnet rebrni zivec (to zna takole grdo bolet na podoben nacin kot opisujes, vendar ob vnetju tega zivca so bolecine kar hude, ponavadi... lahko bi bilo kaj z vranico, s cimerkoli, prakticno, v tem predelu, tako da takole od oka je res tezko sklepat.

Ce ne mores do zdravnika v tem trenutku (prazniki itd.) in glede na to, da pravis da ni tako hudo (aja, vrocine nimas?), si zaenkrat lahko mal pomagas s slanim obkladkom - slisi se prevec preprosto, da bi delovalo, vendar (preizkuseno) pomaga (prav pri vnetih zivcih zelo dobro ucinkuje)...

Pripravis si to tako, da preprosto v malo vode streses pest katerekoli od zdravih soli (lohk stanetovo, lohk himalajsko, lohk navadno grobo piransko), ce pa nimas, pa bo tudi z navadno kak ucinek. POcakas da se raztopi, namocis gazo oz. eno cunjo v to, ozames, das cez se kak sal al sirsi ne pretesen povoj in si nastimas na predel bolecine. In pocivaj.

Kot receno, lohk je karkoli, malo se opazuj, ce bo boljse, si se morda samo kaj pretegnil/-a, ce pa bo enako ali celo slabse, pa pot pot noge takoj v torek (ce pa bo visoka vrocina in/ali hude bolecine, pa na urgenco).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...