PomladnaVila 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 Hm, pa je štrene zamešal celemu svetu! Predvsem pa dela še večjo krizo, le kako si drzne? Kdo bo zdaj koga? Meni je dopust pokvaril, ne grem zdaj z letalom nikamor. Ste prepričani da nimajo vesoljci prste vmes?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 Jp, Tim ima izmenjavo in so se dons cijazil cca 20h! - ker so moral it z busom... Je ze moral bit tko....(sm vesela k so srecno prispeli, morajo bit pa seveda cist zgazeni, revezi ) Kar shtala sicer.Ne vem kako je s tem vplivom na nas (poleg tega imam vcas tud seneni nahod, tako da tezko presodim striktno loceno, kaj bi bilo kaj), a sem imela kar mal tezav z dihali, kar nekaj pokasljevala, me je hotlo mal dusit in me je drazilo...A je mozno da je od tega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PomladnaVila 19. april 2010 Avtor Prijavi Deli 19. april 2010 Al bo narod kmalu ponorel, če letala ne bodo funkcionirala. Rože iz Kenije se sušijo (ojoj), sadje, ki je bilo že zdavnaj obrano ne bo doseglo trgovin,... saj bomo umrli... Saj to je hujše, kot če internet ne bi delal! Hvala bogu za internet! A se Kitajci kaj sekirajo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 men je pa kul. da se vid sm pa tja mal, da je naše "gospodarjenje" na tem planetu sam iluzija. tko da, mal več skromnosti, prosm čeprov pa je itak zoprno, da kam ne moreš it oz. obtičiš, sam, jebiga.sej men je tud s tega vidika *kul* - pac, ne tolk da kul, ampak NARAVNO, LOGICNO... in tako dalje.Pa ogledalo, to kar pravis - da vidmo da nismo vsemogocni. Nisem pa mislila shtale sam zarad tega, k tim z busom pa to. ampak tud: kaj pa recimo zivali? ptici? ljudje?? (recimo ce kej vpliva, jaz sem recimo opazla da bi lahko, je mroda pr men drugacno pokasljevanje in drazenje kot kadar je senenc) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PomladnaVila 19. april 2010 Avtor Prijavi Deli 19. april 2010 Ja, štala s kašljanjem, mogoče si res občutila kaj prahu. kaj pa če bi živela na Islandiji? Še dobro, da smo tu. Je ena rekla po TV, da bo poletje zato manj vroče, ker bodo ti delci prahu odbijali sončno svetlobo. Koliko časa je že trajalo, da se je prah polegel, ko je padel meteorit na zemljo in pokončal dinozavre? Fak, no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 men je pa kul. da se vid sm pa tja mal, da je naše "gospodarjenje" na tem planetu sam iluzija. tko da, mal več skromnosti, prosm čeprov pa je itak zoprno, da kam ne moreš it oz. obtičiš, sam, jebiga. Poleg tega...se mi zdi fajn, da na to izčrpano, izropano in izmučeno površino zemljice prinese mal svežih rudnin in mineralčkov iz globine zemlje. da se res ne bi dal letat... mi je mal tko no... če bi blo res nawarn, bi pač delal velike ovinke daleč naokol telih oblakov. ne morm pomagat, da powsod widm en nateg, ampak izkušnje žal tko kažejo da se mene upraša... nej se kr zemljica worenk odkašlja, da bo lahko spet s polnimi pljuči zadihala sej itaq bo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 sej men je tud s tega vidika *kul* - pac, ne tolk da kul, ampak NARAVNO, LOGICNO... in tako dalje.Pa ogledalo, to kar pravis - da vidmo da nismo vsemogocni. Nisem pa mislila shtale sam zarad tega, k tim z busom pa to. ampak tud: kaj pa recimo zivali? ptici? ljudje?? (recimo ce kej vpliva, jaz sem recimo opazla da bi lahko, je mroda pr men drugacno pokasljevanje in drazenje kot kadar je senenc) Ja sej narava dela svoje....čej kdo porajtov smo se namnožil ko kunci po vseh čoških na Zemlji.Pol pa en cunami upade al pa tajfun pa kuj panika...jao jao.....čist normalna narava...folku se pa vid da jih večin v mestu živi v betonu ob takih reakicijah )))) Jest bi sam reku tem ljudem da so loh zelo veseli če kej tazga ne bojo doživel v svojmu lajfu ker to ne naravno in normalno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 malo tezje, ce je tvoja sluzba in tvoja druzina odvisna od tvojega potovanja in ucinkovitosti.Meni dogajanje samo se potrjuje to kar ze dolgo casa govorim/o - da je potrebno redefinirat cloveske priorotete tudi v praksi.Nikakor lahka naloga. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. april 2010 Prijavi Deli 20. april 2010 Tesko je zivet, ce v zivljenju ne vidimo vsaj delcka njegove lepote in se za nic ali nikogar ne borimo.Praznina razvitih je hujsa beda kot vsa revscina nerazvitega sveta. ...ne morm pomagat, da powsod widm en nateg, .. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. april 2010 Prijavi Deli 20. april 2010 jp... čeprav, tud če bi še zmer živel v votlinah, ne bi reku "ah, sej sam en vulkančič", ko bi ti glih nad glavo bruhal A jebi ga, če te dobi te dobi kaj češ x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 20. april 2010 Prijavi Deli 20. april 2010 živali, ljudje, rastline, vsi bomo preživeli. morda umrejo posamezniki, morda pri kakih hujših zadevah bi celo izumrlo veliko vrst, ampak life goes on, v takšni ali drugačni obliki. vse to ne moti velikega duha seveda je težje pogledat tkole, ko se človeku ali njegovim bližnjim kaj takega osebno dogaja... ma sm spisala že ene parkrat cele nebuloze okol tega, pa zmer pobrišem, ker mi ne uspe povedat tko, kot razmišljam. (zaenkrat) bo dost tkole. vprašanje je, a je dinozavre pobralo zarad prahu. lahk so se pa tolk ustrašl, da bo konc sveta, pol jih je pa pobralo zarad panike, prah, ki ga pa sploh ni blo tolk, kolkr se je njim zdelo, se je pa 2 dneva kasneje polegel. sex addict.jp... čeprav, tud če bi še zmer živel v votlinah, ne bi reku "ah, sej sam en vulkančič", ko bi ti glih nad glavo bruhal Zato se pa vsakič sprot vprašam: ali ni bolj smiselno za danes? Ker kaj pa jaz vem, kaj ima veliki duh v planu zame čez deset let?Tesko je zivet, ce v zivljenju ne vidimo vsaj delcka njegove lepote in se za nic ali nikogar ne borimo.Praznina razvitih je hujsa beda kot vsa revscina nerazvitega sveta. Ker imajo občutek, da imajo vsega v nekoristnem izobilju. Radi bi bili pa koristni. Je pa možno, da revni nerazviti svet ne rabi pacijentov, ki čutijo praznino. Mogoče bi se samo radi znebili lakomnih, od pretirane kvazi-svobode zadetih ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 Eyjafjallajökull fan page Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PomladnaVila 21. april 2010 Avtor Prijavi Deli 21. april 2010 Vulkan ima svojo fanpage? Ja , shit, no, se vidi, da smo v 21. stoletju. Kaj šele bo v 22. ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. april 2010 Prijavi Deli 22. april 2010 Vulkan je še najmanj ... Še marsikaj drugega ima svojo stran oboževalcev. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.