sakatumi 30. april 2010 Prijavi Deli 30. april 2010 Lep pozdrav vsem skupaj!Že nekaj časa berem knjige o Edgarju Cayceju,ki si jih sposojam v knjižnici.Ker so mi knjige všeč,bi jih seveda imel rad tudi doma.Ali mogoče kdo ve,kje bi lahko kupil knjige?Iskal sem po internetu,vendar jih ni moč nikjer dobiti.Za vsak odgovor bom zelo hvaležen. Citiraj To the mind that is still, the whole universe surrenders. (Lao Tzu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. maj 2010 Prijavi Deli 1. maj 2010 bo tole uredu http://www.amazon.com/Books-by-Edgar-Cayce...lm/LEDPJAWC0H8L http://www.edgarcaycebooks.org/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. maj 2010 Prijavi Deli 1. maj 2010 Lep pozdrav vsem skupaj!Že nekaj časa berem knjige o Edgarju Cayceju,ki si jih sposojam v knjižnici.Ker so mi knjige všeč,bi jih seveda imel rad tudi doma.Ali mogoče kdo ve,kje bi lahko kupil knjige?Iskal sem po internetu,vendar jih ni moč nikjer dobiti.Za vsak odgovor bom zelo hvaležen. O ljubi Bog, kaj res ni ti najti kaj bol svetle literature? Upam, da ne boš šla kako mačko darovat hudiču. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sakatumi 1. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2010 (popravljeno) odlično,prijavim se na forum,na katerem sem mislil,da ste dokaj zrele osebe,ampak takoj ko nekdo vpraša,kar vam ne paše,navali z obtoževanjem!smilite se mi.ti,kateri si komentiral da je na zadnji strani založba,ne boš verjela,sem kontaktiral te založbe in ugani kaj...KNJIG VEČ NIMAJO toplo vodo odkrivaj drugje.in kaj vas briga kakšen podpis imam?če vam je to trn v očesu,je to pač vaš primitiven problem,ne moj sem še enkrat prebral moj prvi post,in nisem nikjer zasledil,da bi vprašal,kako kvalitetno so knjige prevedene in nisem vprašal,kaj mislite o mojem podpisu.če ima še kdo tak gnoj za raztresat okoli,prosim naj se ne oglaša Popravljeno 1. maj 2010 -> sakatumi Citiraj To the mind that is still, the whole universe surrenders. (Lao Tzu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sakatumi 1. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2010 (popravljeno) se pravi,bo treba naročiti preko amazona.hvala za odgovor Popravljeno 1. maj 2010 -> sakatumi Citiraj To the mind that is still, the whole universe surrenders. (Lao Tzu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 2. maj 2010 Prijavi Deli 2. maj 2010 Jaz sem prebrala njegove knjige, ki so prevedene v slovenščino in priznam, da so mi bile še kar razumljive. Predvsem tista zadnja knjiga o njegovem življenjepisu se mi je vtisnila v spomin: Tam je reka. Pod filozofijo piše: "Izmed oblik, ki so na zemlji obstojale, je neka vrsta antropoidnih opic najbolj ustrezala potrebnemu namenu. Duše so se spustile nad te opice. Niso se naselile v njih, ampak so le nekako lebdele nad njimi - in toliko vplivale nanaje, da so spremenile potek svojega razvoja. Spustile so se z dreves, se naučile pripravljti ogenj,.... Duša je delovala preko žlez, dokler ni opičje telo postalo objektivizacija duše, ki je lebdela nd njim. Takrat se je duša spustila v telo in na zemlji se je pojavil nov prebivalec - človek. Pojavil se je kot zavest v ŽIVALI - zavest, ki se je pojavila na petih različnih krajih zemlje hkrat in to v petih rasah. Bela rasa se je pojavila na Kavkazu, v Karpatih in Perziji. Nil se je izlival v Atlantski ocean. Sahara je bila RODOVITNA in NASELJENA. Porečje reke Mississipi pa je bilo pod oceanom." Hudo branje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 2. maj 2010 Prijavi Deli 2. maj 2010 Kakor sem jaz skapiral tega človečka iz tiste ene ali dveh knjigic, ki sem jih prebral že pred leti....On je vsakemu človečku svetoval drugače al pa zelo podobno...skratka dva človečka z isto boleznijo...dva različna načina zdravljenja...O prehrani, vitaminih...ipd...je pa povedal bolj na splošno...kar naj bi veljalo za vse... Govorim total na blef, ker se mi ne sanja več kaj točno sem prebral...amnezija... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sakatumi 7. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2010 vsakemu je svetoval drugače ja,saj smo tudi ljudje drugačni in imamo drugačno presnovo.kar za enega drži,ni nujno,da tudi za drugega.mantis:kar se njegovih čitanj tiče,moram priznati,da tudi meni v slovenskih knjigah niso preveč razumljiva.ampak imam kar nekaj materiala na računalniku,original čitanja v angleščini,se moram spraviti prebrat.sem pa nazadnje prebral njegove "nasvete" o kamnih,bo treba to še malo bolj raziskati.kar se pa knjig tiče,pa ne samo cayce-jevih,sem zelo razočaran nad ponudbo v sloveniji.sem si že par knjig sposodil v knjižnici in jih potem hotel kupiti,pa jih založbe nimajo več,ker so razprodane,ali pa sploh niso prevedene v slovenščino... Citiraj To the mind that is still, the whole universe surrenders. (Lao Tzu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 8. maj 2010 Prijavi Deli 8. maj 2010 Ja, sej prebrala tudi Črno knjigo (nekakšen zdravstveni vodnik). Mene je najbolj zmotilo to, da je bil npr. naveden končni produkt, v katerem naj bi bile vse te sestavine, ki jih je on zahteval za zdravljenje. Ker pa je seveda Cayce to pisal pred 60 leti za Američane, je logično, da teh produktov, ki vsebujejo te sestavine nikjer več ni. Jaz sem dobila boljši vpogled v zdravljenje bolezni šele ko sem prebrala vse knjige. V vsaki je nekaj. Od tega, da že nedolžen padec lahko povzroči norost itd., ali razen bolezni. Da tega kako pomembno je čiščenje, da se izločijo strupi in potem stimulacija, da se požene pravi tok energije po telesu itd. Ja dober je bil. V prvi vrsti je bil zdravilec, šele potem vse ostalo. Najbolj me je presenetilo to, da je bil reven, kljub njegovemu daru. Veliko jih je obogatelo okoli njega (a marsikdo je tudi izgubil denar), kajti Caycejevo življenje je zaznamovala tudi svetovna kriza in vojna. Cayce je rekel, da bo kriza trajala 10 let. Potem se je pa vojna začela. Enkrat je rekel, da nima časa čakati 10 let, da mine kriza (šlo se je za njegovo zamisel A.R.E centru). Če bi obstajalo tako ŽIVLJENJSKO ČITANJE (tako ga imenuje v knjigi) ali BRANJE, kot ga je on delal. Takoj se prijavim. Sicer pa je videl tudi potrese, Atlantido, Lemurijo. Skoraj ni, da ni. Ampak v prvi vrsti je bil zdravilec, ki je znal tudi raka ozdravit,... V knjigi je napisano, da je videl, da eni nagnjeni k artritisu, čeprav ga "še" nimajo, zato jim je svetoval masažo s kikirikijevim oljem. Ravno tako je videl, da so eni nagnjeni k razvoja raka, zato jih je svetoval mandlje. To o mandljih še danes nisem nikjer zasledila. Vsi pravijo orehe. Ampak notri je izrecno napisano, da se morajo rakavi bolniki izogibati orehom in arašidom. Drugi oreščki pa naj bi bili ok. V vseh knjigah so pa poudarjeni mandlji. Pač samo ene par na dan je dovolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 8. maj 2010 Prijavi Deli 8. maj 2010 V glavnem. On je razlagal tudi sanje. Potem, ko je padel v "posebno stanje" jim je razložil sanje, zraven pa povedal še tisti del sanj, ki so mu ga včasih ljudje prikrili,.... Dejstvo pa je še eno. Bil je globoko veren človek. Že kot otrok je velikokrat prebral Biblijo. Njegova želja iz otroških let pa je bila, da bi pomagal ljudem in otrokom, katera se mu je tudi uresničila. On je bil sposoben naučiti se vse iz knjige, če je na njej zaspal. O kaj bi jaz dala za to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. maj 2010 Prijavi Deli 9. maj 2010 To o mandljih še danes nisem nikjer zasledila. Vsi pravijo orehe. Ampak notri je izrecno napisano, da se morajo rakavi bolniki izogibati orehom in arašidom. Drugi oreščki pa naj bi bili ok. V vseh knjigah so pa poudarjeni mandlji. Pač samo ene par na dan je dovolj. Mogoče zato ker so mandljni kao full bazično živilo, ostali oreščki pa kao kisli...skratka kao v vezi z zakisanostjo telesa...Samo predpostavljam... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 9. maj 2010 Prijavi Deli 9. maj 2010 On je bil sposoben naučiti se vse iz knjige, če je na njej zaspal.Aja, se pravi da to, "knjigo pod povšter pa spat" in naslednji dan je gradivo osvojeno, ni iz trte zvito No, meni že večkrat uspelo na buklah zaspat pa ni bilo - razen kakšnega pomečkanega lista in zategnjenega vratu - nič konkretnega od tega. Več sreče v prihodnjem življenju torej. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. maj 2010 Prijavi Deli 9. maj 2010 Ampak v prvi vrsti je bil zdravilec, ki je znal tudi raka ozdravit,...Je kje to dokumentirano? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 Tudi to je dokumentirano. Dejansko so vsa njegova čitanja dokumentirana, ravno tako pa tudi več ali manj uspeh zdravljenja. Tule je njegova spletna stran: http://www.edgarcayce.org/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.