Bont 31. maj 2010 Prijavi Deli 31. maj 2010 (popravljeno) Prodam ali menjam rdeč jaspis, neobdelan v zelo velikih kosih ali zelo majhnih (stvar dogovora). Lahko tudi zelo velike količine za obdelovanje ali za zbirke.Cena je zelo ugodna! (menjam za starine, ostaline vojn, po dogovoru MZ ETZ 250 ali podobno. Bolj vredne stvari ali motorno kolo lahko zelo velike količine jaspisa ali z doplačilom) informacije na: pregeljalen@gmail.comali seveda z odgovorom v temi. LP Popravljeno 31. maj 2010 -> Bont Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 5. november 2011 Prijavi Deli 5. november 2011 Torej, babica ima revmo, artitis in neke težave z mehurjem, pa sem ji predlagala da si pomaga s kakim kristalom. Sicer se je strinjala, imam pa zdej eno vprašanje; Rdeči Jaspis naj bi bil skrajno primeren za prvi dve težavi (prav tako rdeči Karneol), ne vem pa v kolikšni meri se to sklada s težavami mehurja? (in če kaj pomaga, je riba, rojena 1. marca) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2011 Prijavi Deli 5. november 2011 Hm, jaz bi za artritis in revmo raje uporabila magnetit, pomaga tudi že medenina (lahko npr. nosi medeninasto zapestnico).Jaspis pa je primeren tudi za mehur, prav tako citrin in jantar..(zanjo bi bil morda primeren tudi zeleni jaspis, v kombinaciji pa vedno lohk uporabi beli ahat) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.