Levinja15 11. julij 2010 Prijavi Deli 11. julij 2010 Živjo ((: Mene pa zanima kje v solarni karti se vidi kaj se bo dogajalo na ljubezenskem področju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Levinja15 11. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2010 Planeti so sicer v solarni karti razporejeni takole: 1.HIŠA neptun, chiron, jupiter in uran 2.HIŠA sonce, merkur 3.HIŠA venera 4.HIŠA prazna 5.HIŠA prazna 6.HIŠA mars 7.HIŠA saturn 8.HIŠA luna 9. HIŠA prazna 10.HIŠA prazna 11.HIŠA pluton, true node 12.HIŠA prazna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Levinja15 11. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2010 Torej, če imam 7.hišo prazno še ne pomeni, da se na ljubezenskem področju ne bo nič dogajalo? ((: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mcmurphy 12. julij 2010 Prijavi Deli 12. julij 2010 Kakšno uro pa sploh vzameš?Isto kot si rojen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Levinja15 12. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2010 Kaj pomeni ta moj jupiter v 7.hiši solarnega horoskopa? Nekje sem zasledila, da ga imajo v natalni karti tam pogosto večno samske osebe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mcmurphy 12. julij 2010 Prijavi Deli 12. julij 2010 V natalni kaže ravno na veliko zvez, a morebitno pomanjkanje globine. Kratke, hitre zveze, morda težavno soočanje z mislijo, da bi bil celo življenje le z 1 osebo. Zveze zelo veliko pomenijo, hkrati pa rabi določeno svobodo. Torej imamo dilemo med nedovisnotjo in veliko željo, da je vedno nekdo ob njem/njej. Ni enostavno, se pa da zbalansirat, tako kot vse v našem ljubem življenju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Levinja15 12. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2010 Najlepša hvala.. Samo še eno vprašanje, sem namreč začetnica in sem kar malo zmedena.. Lahko kadar analiziram natalne, lunarne karte uporabljam enake razlage kot pri natalni karti? Mislim so pomeni planetov v hiši podobni ali se razlikujejo pri različnih karta.. Hvala in lpx;)x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mcmurphy 12. julij 2010 Prijavi Deli 12. julij 2010 hja, tudi sam nisem domač tukaj a mislim da se tolmači isto, vsaj za solarno karto. Potem verjetno tudi za lunarno. Pri solarni je pač pokazatelj, kako boš funkcioniral to leto, kam se boš bolj nagibal.Pa mislim, da je ascendent precej važen. Sicer pa je cafeastrology dobra stran za brskanje, ko te kaj zanima. klik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Metatron 3. avgust 2010 Prijavi Deli 3. avgust 2010 Hojla,ali mi lahko kdo razloži kaj pomeni,če ima partner Saturn kvadrat na moje Sonce.Ali je to uspešno partnerstvo,...Lp in Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 Hojla,ali mi lahko kdo razloži kaj pomeni,če ima partner Saturn kvadrat na moje Sonce.Ali je to uspešno partnerstvo,...Lp in Hvala No, za sinastrijo dveh, oziroma za ugotavljanje ujemanja med dvemi je potrebno videt dosti več od enega samega aspekta. Pomembno je katere hiše ti polnijo nekateri pomembni partnerjevi planeti, pa kake aspekte delajo pri tem. Če pa gledava sam ta navedeni aspekt Satko v kvadratu na tvoje Sonce, pol žal to lih ni nek obetajoč aspekt za uspešno partnerstvo. Ker je pač Satko na Sončku nekoga naporen, lahko pomeni obojestransko zlorabo, lahko pomeni da si en druzmu uničita čast, da veliki upi in želje propadejo lahko, Satko ne trpi, da mu tvoj Sonček ukazuje, zato ga lahko poskuša kaznovat, a s tem še najbolj kaznuje sebe........... Upam, da so ostali aspekti v vajini sinastriji ugodnejši in da bosta ta kvadratek nekako uspešno brez večjih naporov presegla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 15 minut rabi za determiniranje ljubezenskih dogodkov, kdaj in kaj. Denimo 1 sekunda rabi za kdaj bo ta naslednji zakon. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 a pa tudi tocno? 15 minut rabi za determiniranje ljubezenskih dogodkov, kdaj in kaj. Denimo 1 sekunda rabi za kdaj bo ta naslednji zakon. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.