nushka 1. avgust 2010 Prijavi Deli 1. avgust 2010 prvič pišem in objavljam karkoli svojega na spletu, a sem doživela takšno razočaranje nad svojim zdaj bivšim partnerjem, da moram vse to nujno spustiti v lunino črno luknjo, da se znebim vseh grozot. odselila sem se od zdaj bivšega partnerja, ker je odnos postal psihično nevzdržen. po tem sem bila začela dobivati sms-e z žaljivo, poniževalno... vsebino, na koncu pa tudi z grožnjami.postalo me je strah, zato sem prosila prijateljico,ki je najprej moja in pa seveda tudi skupna, naj stopi do njega in naj ga umiri, da ne bo res kaj zakuhal.in kaj ti naredi on, spolno jo je nadlegoval, očitno pa ji je nekaj tudi zmešal v pijačo, saj se je zelo slabo počutila, ko je prišla k meni.3 leta sva bila skupaj in mislila sem, da ga poznam vsaj malo, pa sem se zelo motila. v to luknjo želim vreči vse kar je povezano z njim in z njegovo bolano psiho, saj sem že nekaj časa ugotavljala, da je psihični bolnik, manipulator in z eno besedo bebec. ceprav s tem avtomatično žalim tudi sebe, ker sem s takim norcem živela, pa zdaj vse slabo in vse povezano z njim, pa tudi njega , mečem v to ČRNO LUKNJO, da si operem dušo in telo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 1. avgust 2010 Prijavi Deli 1. avgust 2010 ... iz izkušenj vem, da so ljudje ki so nasilni do svojih partneric v biti papki...... Kaj si pa zdaj povedal? da tak dec v moškem svetu ni nič vreden? je pa babo nabutal.... vsak po svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.