Anette 26. avgust 2010 Prijavi Deli 26. avgust 2010 Ima kdo kakšen zanimivo spletno stran, namenjena nakupovanju. Samo nič v zvezi z Neckermannom Skratka kjer se prodaja vse možno od A do Ž ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
graso 26. avgust 2010 Prijavi Deli 26. avgust 2010 mimovrste, bolha, ebaysicer pa lahko pri marsikaterem proizvajalcu naročiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ziga5 31. avgust 2010 Prijavi Deli 31. avgust 2010 da ne bom preveč reklame delal, ampak lahko pogledaš moj podpis 1 Citiraj www.designetc.org - spletna trgovina z izdelki za domblog.designetc.org kulturabivanja.wordpress.com - blog o modernem dizajnu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 29. junij 2012 Prijavi Deli 29. junij 2012 da ne bom preveč reklame delal, ampak lahko pogledaš moj podpis ne, tud jaz ne bom preveč delal reklame iz moje signature, samo povem naj, da se ne morejo iz tujine naročat knjige, ki se plačajo ob prevzemu. Potem bi bili stroški pošiljanja 12 evrov. S 3 evri poštnine pa je cena prilagojena našim cenam in tudi ne traja nič dalj, kot če bi naročili kjerkoli v Sloveniji. (Kdor jih več kupi, plača samo enkratno poštnino od 3 evre).Distributor Igor pravi, da ljudje kar naročujejo, potem pa ne plačajo. Jaz ne bi dal svojega naslova pod takšno ravnanje. Pri tistih, ki pa ne dobijo odziva od online trgovine, pa morajo pogledati v smeti (spam pošto). © To delo je avtorsko zaščiteno. Vsaka predelava in razmnoževanje delov in besedila je po Zakonu o avtorskih pravicah brez soglašanja avtorja oz. njegovega nadomestnika prepovedana in kazniva. To velja tako za kopiranje, prevajanje, snemanje na mikrofilm kakor tudi za skladiščenje in predelavo v elektronske sisteme. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.