Skoči na vsebino

Internetno nakupovanje

Anette

Recommended Posts

• 1 year later...

da ne bom preveč reklame delal, ampak lahko pogledaš moj podpis :P

ne, tud jaz ne bom preveč delal reklame iz moje signature, samo povem naj, da se ne morejo iz tujine naročat knjige, ki se plačajo ob prevzemu. Potem bi bili stroški pošiljanja 12 evrov. S 3 evri poštnine pa je cena prilagojena našim cenam in tudi ne traja nič dalj, kot če bi naročili kjerkoli v Sloveniji. (Kdor jih več kupi, plača samo enkratno poštnino od 3 evre).

Distributor Igor pravi, da ljudje kar naročujejo, potem pa ne plačajo. Jaz ne bi dal svojega naslova pod takšno ravnanje.

Pri tistih, ki pa ne dobijo odziva od online trgovine, pa morajo pogledati v smeti (spam pošto).

© To delo je avtorsko zaščiteno. Vsaka predelava in razmnoževanje delov in besedila je po Zakonu o avtorskih pravicah brez soglašanja avtorja oz. njegovega nadomestnika prepovedana in kazniva. To velja tako za kopiranje, prevajanje, snemanje na mikrofilm kakor tudi za skladiščenje in predelavo v elektronske sisteme.

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...