BeliVolk 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 Torej, iščem neke vrste forum za mlade, ima kdo idejo kje se danes chata. starost od 20 do 30 lahko tudi več. hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 Zar ne bi bilo bolje izaći van i vani se družii s mladima? 1 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 Torej, iščem neke vrste forum za mlade, ima kdo idejo kje se danes chata. starost od 20 do 30 lahko tudi več. hvala. Na LF ni slabo. Ti dam še link? 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 kr zase govor Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 šta je, žviždaljko Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 aja sm misla, da po obnašanju Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 koliko mladi?tam nekje od 15 let dalje matrajo facebook. netlog ni in (baje). ii2 tudi ne (tole vem iz prve roke).ko pa gredo ven...pa v našem okolišu - Ptujskem - matrajo veselice grozljivka prava. Otrok mi Modrijane posluša čisti šok.. (ta mlajše dete to, ta starejše dete šlo zadnjič na Sidharto)..tam od dvajset naprej..pa se raje družijo. ali pa tudi matrajo facebuk.od srede dvajsetih že kaj povejo -na forumih...ala lnf. od trideset dalje - tudi kaj povejo..na lnf..od štiridesetih dalje..itak povejo (samo jaz se ša nisem štirideset, da ne bi kdo kaj mislil:))) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 sicer pa forumov kot smetja. odvisno od zanimanja. če rad kuhaš -boš šel na Kulinarika.net.))))če si pristaš alfe romeo, boš pač šel na alfa forum:))) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Beli volk je obupal nad forumi in je spet v gozdu Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 po mojem je pa glih obratno, je našel tak forum in pol nima več kej tle iskat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.