Skoči na vsebino

Kateri je pravi?

oksana

Recommended Posts

Pozdravljeni,

sem nova tukaj in imam en velik problemček v ljubezni. Imam fanta, ki ga bom imenovala X, do tu vse u redu. Pred kratkim pa sva prišla v stik z bivšim Y, s katerim sva se pred 4 leti razšla in zdaj pravi, da mu je žal itd. Tega bivšega jaz še nisem prebolela in me še vedno vleče k njemu, čeprav dvomim vanj. Sprašujem se ali naj ostanem z X ali je mogoče Y tisti pravi. Zanima me vaše mnenje in upam, da mi pomagate z nasveti.

jaz: 23.12.1981, 8:20, Lj

X: 8.5.1978, 8: 25, Lj

Y: 12.2.1979, Lj, ure ne vem

Deli na socialnih omrežjih

• 2 months later...

Pozdravljeni,

sem nova tukaj in imam en velik problemček v ljubezni. Imam fanta, ki ga bom imenovala X, do tu vse u redu. Pred kratkim pa sva prišla v stik z bivšim Y, s katerim sva se pred 4 leti razšla in zdaj pravi, da mu je žal itd. Tega bivšega jaz še nisem prebolela in me še vedno vleče k njemu, čeprav dvomim vanj. Sprašujem se ali naj ostanem z X ali je mogoče Y tisti pravi. Zanima me vaše mnenje in upam, da mi pomagate z nasveti.

jaz: 23.12.1981, 8:20, Lj

X: 8.5.1978, 8: 25, Lj

Y: 12.2.1979, Lj, ure ne vem

Datume bom prezrla ... Z bivšim nimaš več ničesar skupnega in mislim da je to tebi kristalno jasno.

Lp.

Boyana

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...