oksana 28. oktober 2010 Prijavi Deli 28. oktober 2010 Pozdravljeni,sem nova tukaj in imam en velik problemček v ljubezni. Imam fanta, ki ga bom imenovala X, do tu vse u redu. Pred kratkim pa sva prišla v stik z bivšim Y, s katerim sva se pred 4 leti razšla in zdaj pravi, da mu je žal itd. Tega bivšega jaz še nisem prebolela in me še vedno vleče k njemu, čeprav dvomim vanj. Sprašujem se ali naj ostanem z X ali je mogoče Y tisti pravi. Zanima me vaše mnenje in upam, da mi pomagate z nasveti. jaz: 23.12.1981, 8:20, LjX: 8.5.1978, 8: 25, LjY: 12.2.1979, Lj, ure ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boyana 1. januar 2011 Prijavi Deli 1. januar 2011 Pozdravljeni,sem nova tukaj in imam en velik problemček v ljubezni. Imam fanta, ki ga bom imenovala X, do tu vse u redu. Pred kratkim pa sva prišla v stik z bivšim Y, s katerim sva se pred 4 leti razšla in zdaj pravi, da mu je žal itd. Tega bivšega jaz še nisem prebolela in me še vedno vleče k njemu, čeprav dvomim vanj. Sprašujem se ali naj ostanem z X ali je mogoče Y tisti pravi. Zanima me vaše mnenje in upam, da mi pomagate z nasveti. jaz: 23.12.1981, 8:20, LjX: 8.5.1978, 8: 25, LjY: 12.2.1979, Lj, ure ne vemDatume bom prezrla ... Z bivšim nimaš več ničesar skupnega in mislim da je to tebi kristalno jasno.Lp. Citiraj Boyana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.