moytsa 28. oktober 2010 Prijavi Deli 28. oktober 2010 Društvo Harmonija modrosti vabi na predavanje, kjer bomo izvedeli več Usui reikiju Usui reiki je baza energijskih sistemov, s katerimi lahko zdravimo sebe in druge, pomagamo ljudem v težavah, spreminjamo vedenjske vzorce in si olajšamo življenje z drugačnim pogledom na svet. To je stara tehnika, znana Zemlji že mnogo časa, na Zemljo pa ga je ponovno prinesel Mikao Usui, japonski svečenik. Deli se na tri stopnje, na predavanju bom predstavila teorijo reikija ter po želji naredila eno terapijo. Kasneje se lahko dogovorimo tudi za šolanje in iniciacije. Iniciacije v Usui 1,2,3, kundalini reiki, tachyon reiki, reiki elementa vode, ki mora biti nujno v bazenu ali v vodi ter Sokaisi sistem se lahko izvedejo po dogovoru. Predavanje bo vodila predavateljica Mojca Lubej. Vljudno Vas vabimo, da pridete na naše predavanje v torek, 2.11.2010 ob 18. uri v prostoru HARMONIJA MODROSTI, Ulica Stare pošte 2, 6000 Koper Izmenjava energije bo prostovoljni prispevek. Lahko nas pokličete na telefonski številki: 041 884447 Mojca 051 415653 Zorana Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.