krypto 15. november 2010 Prijavi Deli 15. november 2010 Pozdravljeni, pred nekaj časa sem prvič prebral kaj je remote viewing ali oddaljeno gledanje in me je zelo potegnilo notri. Teme o tem na LN še nisem zasledil zato jo odpiram, upam, da v pravem podforumu. Zanimajo me vaše izkušnje, mnenja, morda kdo to prakticira. Zanima me tudi, če kdo pozna kakšno literaturo v slovenskem jeziku okoli tega. Pa ne mešati z astralno projekcijo, čeprav tudi na to temo lahko podebatiramo, prosil bi le, da se provokatorji vzdržite komentarjev in ne povzročate sporov tako kot je to v navadi po drugih forumih. Drugače pa kar z besedo na dan Remote viewing me zanima predvsem zaradi tega, ker, čeprav verjamem v telepatijo, astralno projekcijo, telekinezo, bioenergijo in podobne stvari, je zadeva zanimiva tudi okoli projekta Stargate. To je bil v 70ih letih projekt, ki ga je financirala ameriška vlada v kateri so milijone dolarjev porabili za šolanje vohunov v remote viewingu. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krypto 15. november 2010 Avtor Prijavi Deli 15. november 2010 P.S. če so moderatorji mnenja, da tole spada v kakšno bolj specifično kategorijo bi prosil, da prestavijo, da se debata bolj razvije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2010 Prijavi Deli 15. november 2010 ne sploh ne, fajn si zastavil. Da se pa tema (bolj) ne razvije, pa ni odvisno od moderatorjev. Bo že (če bo). (*jaz o tem ne vem dosti... mogoče kaj že vem, a ne poznam imena temu ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 15. november 2010 Prijavi Deli 15. november 2010 jaz tudi ne...pojasni, kaj je to Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. november 2010 Prijavi Deli 16. november 2010 Remote viewing - Wikipedia, the free encyclopedia Natisni stran - CIA - Remote Viewing Kakor sem jaz slišal iz določenih virov, ki so bili obveščevalci v bivši JLA...američani so slišal al pa razširil govorice da imajo rusi na podmornicah in tudi drugje neke psihike, ki komunicirajo brez radia in ostalih tehničnih zadev...zato se jim ni dalo kao sledit al pa prisluškovat...valjda je bila resnica daleč od tega...rusi so namreč samo začeli nekaj raziskovat v tej smeri...američani so pa valjda sledil...in sledila je tekma...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif In kaj je razlika med remote viewing in astralnimi potovanji oz. pridobivanja podatkov z astralnimi čutili...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Jaz osebno ne vidim nobene razlike...samo poimenovanja so drugačna...kajti te osebki niso mogli biti na duhovni stopnji pri kateri se lahko brez problemov bere akaša zapise al pa na nivoju prave jasnovidnosti kjer se vidi dobesedno vse...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 16. november 2010 Prijavi Deli 16. november 2010 aaa...to je to, lej, mogoče pa so bili, Brezo. Obstajajo pa tudi astralne projekcije. A je tole problem naredit z malo vaje?? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 Obstaja tudi devocija, ki preprecuje zlorabo videnja, sicer bi nas ze ne bilo vec verjetn. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 mal sem preletela tole devocijo, je pa vsejkakor vredna branja, samo jaz lahko povem, da če imaš ti jasen namen, kjer ni nobene sebičnosti in nobene slabe namere, potem se tudi ne potrebuješ česa bati.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 veejetn res. je blo pa bolj k temi kot pa tebi pisano. bati se ze itaq ni dobro sploh. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krypto 19. november 2010 Avtor Prijavi Deli 19. november 2010 OK. Če nekateri pravite, da je astralna projekcija pravzaprav remote viewing... Ali kdo obvlada astralno projekcijo? Je kdo takšen tu na forumu... ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 jaz sem se svoje čase igrala s tem......Celo ratovala mi je, ampak sem stvari prerasla. Kaj pa te zanima? Oz. vrnem se še kdaj, če kaj rabim, drugače pa delam zdaj popolnoma druge stvari, tako da......Če te kaj zanima, lahko vprašaš, če bom vedela, ti bom povedala.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krypto 21. november 2010 Avtor Prijavi Deli 21. november 2010 Seveda me zanima Predvsem tvoja tehnika, kako si to dosegla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 hm, bla sem v neki sekti, probavala sem vse mogoče in tko.....in potem en lep dan mi je ratalo... Mislim tudi, da so mi dosti pomagale knjige od Carlosa Castanede, potem je pa kar šlo samo od sebe. Zanima me, kolko izkušenj imaš s tem, da ti lahko svetujem..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 http://www.remote-viewing.com/ Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krypto 22. november 2010 Avtor Prijavi Deli 22. november 2010 hm, bla sem v neki sekti, probavala sem vse mogoče in tko.....in potem en lep dan mi je ratalo... Mislim tudi, da so mi dosti pomagale knjige od Carlosa Castanede, potem je pa kar šlo samo od sebe. Zanima me, kolko izkušenj imaš s tem, da ti lahko svetujem..... Izkušenj nimam nobenih. V grobem poznam le teorijo, zato me tudi zanima vse okoli tega... Bi pa rad nasvete iz prve roke in predvsem v slovenskem jeziku V angleščini karkoli berem si včasih z nam razlagat na dva različna načina in me zmede :/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.