Skoči na vsebino

Remote viewing ali oddaljeno gledanje

krypto

Recommended Posts

Pozdravljeni,

pred nekaj časa sem prvič prebral kaj je remote viewing ali oddaljeno gledanje in me je zelo potegnilo notri. Teme o tem na LN še nisem zasledil zato jo odpiram, upam, da v pravem podforumu. Zanimajo me vaše izkušnje, mnenja, morda kdo to prakticira. Zanima me tudi, če kdo pozna kakšno literaturo v slovenskem jeziku okoli tega. Pa ne mešati z astralno projekcijo, čeprav tudi na to temo lahko podebatiramo, prosil bi le, da se provokatorji vzdržite komentarjev in ne povzročate sporov tako kot je to v navadi po drugih forumih.

Drugače pa kar z besedo na dan :) Remote viewing me zanima predvsem zaradi tega, ker, čeprav verjamem v telepatijo, astralno projekcijo, telekinezo, bioenergijo in podobne stvari, je zadeva zanimiva tudi okoli projekta Stargate. To je bil v 70ih letih projekt, ki ga je financirala ameriška vlada v kateri so milijone dolarjev porabili za šolanje vohunov v remote viewingu.

Deli na socialnih omrežjih

ne sploh ne, fajn si zastavil. x:)x

Da se pa tema (bolj) ne razvije, pa ni odvisno od moderatorjev.

Bo že (če bo). :palec:

(*jaz o tem ne vem dosti... mogoče kaj že vem, a ne poznam imena temu x:)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz tudi ne...pojasni, kaj je to

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Remote viewing - Wikipedia, the free encyclopedia

Natisni stran - CIA - Remote Viewing

Kakor sem jaz slišal iz določenih virov, ki so bili obveščevalci v bivši JLA...američani so slišal al pa razširil govorice da imajo rusi na podmornicah in tudi drugje neke psihike, ki komunicirajo brez radia in ostalih tehničnih zadev...zato se jim ni dalo kao sledit al pa prisluškovat...valjda je bila resnica daleč od tega...rusi so namreč samo začeli nekaj raziskovat v tej smeri...američani so pa valjda sledil...in sledila je tekma...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

In kaj je razlika med remote viewing in astralnimi potovanji oz. pridobivanja podatkov z astralnimi čutili...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif

Jaz osebno ne vidim nobene razlike...samo poimenovanja so drugačna...kajti te osebki niso mogli biti na duhovni stopnji pri kateri se lahko brez problemov bere akaša zapise al pa na nivoju prave jasnovidnosti kjer se vidi dobesedno vse...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

aaa...to je to, lej, mogoče pa so bili, Brezo. Obstajajo pa tudi astralne projekcije. A je tole problem naredit z malo vaje??

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

mal sem preletela tole devocijo, je pa vsejkakor vredna branja, samo jaz lahko povem, da če imaš ti jasen namen, kjer ni nobene sebičnosti in nobene slabe namere, potem se tudi ne potrebuješ česa bati....

jaz sem se svoje čase igrala s tem......Celo ratovala mi je, ampak sem stvari prerasla. Kaj pa te zanima? Oz. vrnem se še kdaj, če kaj rabim, drugače pa delam zdaj popolnoma druge stvari, tako da......

Če te kaj zanima, lahko vprašaš, če bom vedela, ti bom povedala....

hm, bla sem v neki sekti, probavala sem vse mogoče in tko.....in potem en lep dan mi je ratalo... Mislim tudi, da so mi dosti pomagale knjige od Carlosa Castanede, potem je pa kar šlo samo od sebe. Zanima me, kolko izkušenj imaš s tem, da ti lahko svetujem.....

hm, bla sem v neki sekti, probavala sem vse mogoče in tko.....in potem en lep dan mi je ratalo... Mislim tudi, da so mi dosti pomagale knjige od Carlosa Castanede, potem je pa kar šlo samo od sebe. Zanima me, kolko izkušenj imaš s tem, da ti lahko svetujem.....

Izkušenj nimam nobenih. V grobem poznam le teorijo, zato me tudi zanima vse okoli tega... Bi pa rad nasvete iz prve roke in predvsem v slovenskem jeziku :) V angleščini karkoli berem si včasih z nam razlagat na dva različna načina in me zmede :/

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...