rock_star 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 ja napište ka bi reku svoji punci,fantu,prjatlu,prjatlci,mami,atanu... če bi ti pusto(npr,daj 100$) Citiraj Rock_Star Hei kk ste ajde komentirajte,pišite in rišite !!<3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 iiiiii kul kera tema Men pustijo da jim kej recem vedno vcasih misljo da spet tezim vcasih so pa veseli da kej povem, se najraj sm pa tih, pa jst njih poslusam...odvisn no. 100 $ pa se tut ne bi branu itaq jst bi jim zdej reku "sej bo dobr, pa ne skrbet, pa na zdravje merki, pa bod vesel, ker je vse minljivo". ja napište ka bi reku svoji punci,fantu,prjatlu,prjatlci,mami,atanu... če bi ti pusto(npr,daj 100$) 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 ej, teli minusi so totalno mim. folk daje minuse pa sploh ne steka vcasih ... sej ne da jst vedno, sam vsaj minusov ne dajem. kaj mi daješ minus, mona. če mi pa ni jasno, za kaj se gre tle sploh kdo naj bi mi kaj pusto? rečt nekaj? lol. 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 mal je hecn da je še ena tema taka, ampak pustmo zaenkrat. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 Meni ni tudi čisto nič jasno? kaj bi kdo komu pustil? x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 itaq da znam bit tut zelo dolgo tiho. prouzaprou se full premal govorim, glede na to kolk so eni zabetonirani in flegmaticni. itaq, da sm jih... se vids da je enim visek dneva da ocenjujejo objave drugih. in to ocitno z uzitkom.. ker folk ej. ves kolk so ogrozeni revcki ce kej prevec "napises" treba cist orenk pazit kaj rect.tko da pac zivimo pac v pretezno crno-belem svetu izgleda, kjer je ocenjevanje somumevno in povsem sprejemljivo.tk overjetn tut vse naokoli ocenjujejo kot tule.. politike, sosede, prjatle, znance, prodajalce, partnerja, sebe.. in se ustvarjajo filmi.. ki vodijo do prenapetosti, nestrpnosti ipd. Veckrat ravno zaradi locevanja med dobri in slabi oz. ocenjevanja ali v umu locevalnega sistema razmisljanja. Ce pa pri sebi ne, pa vsekakor kadar so minusi ali plusi pri objavah vidni.Namrec ce v osnovi izlocevaja ni, ne more priti do dolocenih problemov, temvec se vedno isce resitve konstruktivno, neizlocevalno. Ampak ocitno tut to ne pomaga ce pisem, ker zares ne razumejo napisanega, al pa nocjo razumet. 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 prouzaprou se full premal govorim ... 4 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 24. november 2010 Prijavi Deli 24. november 2010 jaz ne pazim, kaj rečem...pač tisto, kar je najboljše v tistem trenutku, pa tudi, če je tole kletvica Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. november 2010 Prijavi Deli 24. november 2010 to je to zacne se itaq skor zmer z informacijo, ker tut zdej zivimo v svetu informatike. vsaj v sodobnem svetu.zato pa so mediji (kar je en mikric tudi LN) tko pomembni saj hote ali nehote ustvarjajo skozi posameznike ali pa tudi ne, javno mnenje.Javno mnenje pa je danas kaj.. skor "vse"! al pa vsaj nekaj, kar ima v rokah nekoga, ki ima javno mnenje na svoji strani, lahko precejsnja moc. če bi še koga drugega tangiralo in sekiralo kaj se dogaja s tem svetom, pitno vodo, politiko, zrakom, mlekom, potem bi debata bila veliko bolj koristna, kot pa da se samo eni trudijo držat zadeve v aktualnosti. 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rock_star 18. april 2011 Avtor Prijavi Deli 18. april 2011 Citiraj Rock_Star Hei kk ste ajde komentirajte,pišite in rišite !!<3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.