Guest Hekate 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Se opravicujem, ce ne bom uporabila pravilne terminologije, saj uporabljam in spremljam predvsem tujo. Eksperte in manj eksperte bi rada samo vprasala kako vi vrednotite posamezne planete v astroloskih znamenjih in ali se strinjate z mano. In sicer, jaz znakom podeljujem sledece planete v Domicil, itd... Pa ce zacnem...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif POMLADNA ZNAMENJAOven (M): Domicil dnevni Mars, ekzaltacija Sonce, ekzil dnevna Venera, padec SaturnBik (Z): Domicil nocna Venera, ekzaltacija Luna, ekzil nocni Mars in Pluton, padec UranDvojcka (M): Domicil dnevni Merkur, ekzaltacija Uran, ekzil Jupiter, padec NeptunPOLETNA ZNAMENJARak (Z): Domicil Luna, ekzaltacija Jupiter, ekzil Saturn, padec MarsLev (M): Domicil Sonce, ekzaltacija Neptun, ekzil Uran in Saturn, padec MerkurDevica (Z): Domicil nocni Merkur, ekzaltacija Pluton, ekzil Neptun in Jupiter, padec VeneraJESENSKA ZNAMENJATehtnica (M): Domicil dnevna Venera, ekzaltacija Saturn, ekzil dnevni Mars, padec SonceSkorpijon (Z): Domicil nocni Mars in Pluton, ekzaltacija Uran, ekzil nocna Venera, padec LunaStrelec (M): Domicil Jupiter, ekzaltacija Neptun, ekzil dnevni Merkur, padec UranZIMSKA ZNAMENJAKozorog (Z): Domicil Saturn, ekzaltacija Mars, ekzil Luna, padec JupiterVodnar (M): Domicil Uran in Saturn, ekzaltacija Merkur, ekzil Sonce, padec NeptunRibi (Z): Domicil Neptun in Jupiter, ekzaltacija Venera, ekzil nocni Merkur, padec Pluton. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. januar 2011 Prijavi Deli 26. januar 2011 V izracunu na lunin.net, mi pokaze da je moj domicil: Merkur 6.hisa.kolikor razumem domicil pomeni da se tam oseba dobro pocuti in izkoristi potenciale, kot sem razumel Marso. ne razumem pa, kako to povezat s chartom sploh? kaj pomenita ekcil in padec?A to pomeni vzhajajoci in kulminantni planet? Ribi (Z): Domicil Neptun in Jupiter, ekzaltacija Venera, ekzil nocni Merkur, padec Pluton. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.