dayo 8. februar 2011 Prijavi Deli 8. februar 2011 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 15. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2011 Qigong Timelapse master http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 Čist hudo. (čudno, sem bla ziher, da imamo že *starejšo*, precej aktivno qi gong temo) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 16. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2011 (čudno, sem bla ziher, da imamo že *starejšo*, precej aktivno qi gong temo) mogoče je še kakšna, pa da je nisem najdu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2011 Prijavi Deli 16. oktober 2011 ne, ni, sem šla iskat, sej pravim. No v glavnem, fajn da je zdej. (upam da bo še kej not ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2011 Prijavi Deli 16. oktober 2011 aja, je, ja (pod iskalnim pojmom 'ki' ali 'qi' mi je ni našel, pa sem zdaj dala 'gong') ... samo je zelo splošna, obširnejša:Taoizem, qi gong, tai chi - energetski krogotok in druge tao prakse Tako da naj kar bo tudi ta posebej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 16. oktober 2011 Prijavi Deli 16. oktober 2011 Če koga zanima taoistična vadba v Mariboru, me lahko povpraša na ZS. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 25. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2011 Ker qi-gong delaš to? Kje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.