gregi 24. marec 2011 Prijavi Deli 24. marec 2011 Danas je na dnevnom redu ekskluziva. Najteža gospodarska kriza od kad je ljudske vrste, ili najveća pljačka u povijesti? Ekskluzivni video odgovor onih koji su u krizi najviše omastili brkove. Kako u ova teška vremena financirati svoje ideje i projekte? Ekskluzivni zahtjev za odobrenje kredita upućen Banci Rothschild. Da li izdavanje novca može predstavljati terorizam? Sudski proces i ekskluzivna usporedba dva čovjeka od kojih je jedan izdavao zlatne i srebrne kovanice, a drugi papirnate novčanice bez materijalne podloge. Sloboda je jedna od najbolje prodavanih reklama. Svi smo rođeni isti, gola djeca kraljeva, gola i djeca radnika. Međutim, koliko su djeca radnika zaista rođena slobodna, i koliko odrasli radnici doista žive slobodno? Ekskluzivni odgovori na 3 temeljna pitanja o slobodi: Tko sam, gdje stojim i koliko sam dužan. Što je točno službeni novac - zakonsko sredstvo plaćanja? Kroz službeni zahtjev "Novac I Mentalna Higijena", otkrili smo da u Hrvatskoj to nitko nije u stanju utvrditi. Što je precizno oficijalna nacionalna valuta onda kad je mi dugujemo banci, a što onda kad je banka duguje nama? Slovenska Centralna Banka pruža ekskluzivne odgovore. Tko je kriv za siromaštvo, glad, krize, ratove i žrtve? Ekskluzivni odgovor na pitanje tko je krivac za sve. Sve u jednom, naravno u ekskluzivi: Rođen Slobodan Da Bi Slobodno Živio U Dužničkom Ropstvu! . 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.