uganka 13. april 2011 Prijavi Deli 13. april 2011 Vpliv astrološkega znamenja na naše počutje na delovnem mestu in naš odnos do drugih. Na primer: - Direktor/ica: devica; Vodja posameznega področja: devica - Šef/ica: dvojček, Podrejen, podrejena: devica - Na enakem nivoju dva škorpijona Vaša mnenja, izkušnje? Katero znamenje ste, kako "funkcionirate" v delovnem okolju? Se hitro prilagajate, se podrejate, ali morate vedno kaj pripomnit, ste morda konfliktna oseba? S katerimi znamenji boljše komunicirate glede na raven v podjetju. Lp, "Uganka" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2011 Prijavi Deli 13. april 2011 Fajn tema. (čeprav je čisto možno, da že obstaja podobna [zdajle se ne spomnim] - v tem primeru združim) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
uganka 13. april 2011 Avtor Prijavi Deli 13. april 2011 (popravljeno) Jaz sem malo pogledala, pa nisem našla česa podobnega, zato sem odprla novo temo. Sama sem imam sonce v devici, luno v strelcu, ascedent v levu, deseto hišo v biku. V odnosih na delovnem mestu sem do zdaj imela probleme le z eno žensko (nadrejeno), mislim, da je dvojček po horoskopu. Ne vem zakaj, a nisva mogli priti na "isto valovno dolžino". Za njo sem bila zvišana, konflitna oseba, metala mi polena pod noge na vsakem koraku. Pa to tako očitno , da so opazili ostali, a ker je tako močno "zavladala" nad vsemi, so tudi ostali brez moči. Nisem konfliktna oseba, je pa res, da če imam prav, to zagovarjam, seveda z ustreznimi argumenti. Popravljeno 13. april 2011 -> uganka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
uganka 16. april 2011 Avtor Prijavi Deli 16. april 2011 ne bo nihče nič pripomni... hmmm ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.