Skoči na vsebino

astrološka znamenja v delovnem okolju (odnosi)

uganka

Recommended Posts

Vpliv astrološkega znamenja na naše počutje na delovnem mestu in naš odnos do drugih.

Na primer:

- Direktor/ica: devica; Vodja posameznega področja: devica

- Šef/ica: dvojček, Podrejen, podrejena: devica

- Na enakem nivoju dva škorpijona

Vaša mnenja, izkušnje? Katero znamenje ste, kako "funkcionirate" v delovnem okolju? Se hitro prilagajate, se podrejate, ali morate vedno kaj pripomnit, ste morda konfliktna oseba? S katerimi znamenji boljše komunicirate glede na raven v podjetju.

Lp,

"Uganka"

Deli na socialnih omrežjih

Fajn tema. :palec:

(čeprav je čisto možno, da že obstaja podobna [zdajle se ne spomnim] - v tem primeru združim)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(popravljeno)

Jaz sem malo pogledala, pa nisem našla česa podobnega, zato sem odprla novo temo.

Sama sem imam sonce v devici, luno v strelcu, ascedent v levu, deseto hišo v biku.

V odnosih na delovnem mestu sem do zdaj imela probleme le z eno žensko (nadrejeno), mislim, da je dvojček po horoskopu. Ne vem zakaj, a nisva mogli priti na "isto valovno dolžino". Za njo sem bila zvišana, konflitna oseba, metala mi polena pod noge na vsakem koraku. Pa to tako očitno , da so opazili ostali, a ker je tako močno "zavladala" nad vsemi, so tudi ostali brez moči.

Nisem konfliktna oseba, je pa res, da če imam prav, to zagovarjam, seveda z ustreznimi argumenti.

Popravljeno -> uganka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...