Skoči na vsebino

Chia semena

Recommended Posts

Ko sem prvič brala o Chia semenih sploh nisem mogla verjet, da je vse napisano res! Semena vsebujejo dvakrat več beljakovin od katerihkoli drugih semen, trikrat več antioksidantov kot robidnice, dvakrat toliko kalija kot banane, trikrat več železa kot špinača in petkrat več kalcija kot mleko! Kupla sem jih v Zakladi Latinske Amerike , cenovno zelo ugodno in verjamem v njihovo kvaliteto. Jaz sem zadovoljna, kakšne so pa vaše izkušnje?
Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)

Chia seeds

Energija (kcal)330

Beljakovine (g)20,7 to je normalni nivo proteinov, vsa semena, lesniki in orescki imajo okoli 20%, arasidi najvec=25%, ceprav dajo brazilski vec moci.

Ni samo na proteinih, temvec tudi na kvaliteti le teh, npr. gobe imajo le nekaj procentov, toda so tako kvalitetni, da se lahko primerjajo z mesom.

Vseeno je zmagovalka med semeni konoplja in se dosti cenejsa je->

Hemp seeds are another nutrition powerhouse. They contain all of the essential amino acids and essential fatty acids to maintain human life. They provide the most complete source of protein available from a plant source, and in a form that is highly absorbable and usable by the body. They have a perfect blend of Omega-3 and other essential fatty acids that is superior to even flax and chia seeds.

According to David Wolfe, the highly absorbable plant protein found in hemp products comes from sulphur-bearing amino acids. These amino acids are known to create strong flexible muscles and support the development of healthy neurotransmitters. They improve memory and strengthen brain cells.

THE MOST NUTRITIONALLY

COMPLETE FOOD SOURCE IN THE WORLD: http://www.ratical.o.../hempseed1.html

Je pa tudi chia za obcasno, ker najbolje je imeti cim sirsi spekter.

lp

Popravljeno -> Hempaq
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...