Skoči na vsebino

Rowland Anton Barkley v Sloveniji

Recommended Posts

Vedno sem si želel videti ali okusiti nekaj novega, ko sem izvedel (oz. postal razumnejši), da se lahko človek razvije bolj kot ga oblikuje družba in priporočeno gradivo, sem pomislim kako; ugotovil sem, da se veliko ljudi sprašuje isto vprašanje in vsi iščemo spremembo/e. Po nekaj času brskanja na temo osebnostni razvoj sem prebral in slišal veliko informacij ali pa samo lastne interpretacije ljudi, ki iščejo pozornost in ni nujno, da so te info. vedno resnične in dobronamerne.

Želim povedati, da se vsak trudi po svojih močeh, da bi prispeval, kar se da največ sebi in posredno ljudem okoli sebe in to cenim. Ugotovil sem, da moram in tako sem prevzel stvari v svoje roke in kontaktiral učitelja, zdravilca in neverjetnega človeka Rowland Anton Barkley - a, ki mi ga je sicer predstavil prijatelj Robert. ampak po obisku vikend delavnice, sem opazil toliko pozitivnih sprememb na in v sebi v nekaj mesecih po delavnici, kot jih nisem prej v nekaj letah, pravijo spremeni sebe in spremeniš svet okoli sebe (predstavljam si kot nekakšen hologram informacij) in tako je tudi bilo. Prosil sem ga, če lahko organiziram njegove delavnice, kajti te stvari morajo slišati, videti in okusiti na lastni koži tudi drugi ljudje, in kot uslišano prirejam delavnico v Mariboru 13. in 14. avgusta.

Tukaj je kratek opis poteka delavnice:

Zakaj bi čakali, da izboljšate zdravlje, poživite motivacijo in najdete ljubezen vašega življenja?

Sedaj je čas, da pretrgate verige, ki omejujejo vašo sposobnost imetja najboljših stvari v življenju. Preboj! je skrbno oblikovana delavnica Poglobljene Izkušnje, ki je vodena v sobah, ki so napolnjene s pomembnimi energijami, ki vam bodo pomagale prebiti skozi ovire, katere so se preko časa zakodirale in bile sprejete v vaše srce, um, telo in dušo.Medtem, ko " Vaš Preboj!" ni teoretična delavnica je nujen predpogoj za vse nadaljne delavnice.

Na tej delavnici se ne boste se naučili "kako" živeti boljše življenje. Raje se boste vključili in postali razburljiv proces živeti na način, ki ustarja magične in silne transformacije v vas in vašem svetu. Kar boste spremenili v enem vikendu je največ, kar lahko spremenite in je veliko več kot si lahko predstavljate.

Skozi ta vikend " Vaš Preboj!!" se boste:

- Naučili kako imeti, prepoznati in prevzeti kontrolo nad vašim lastnim umom

- Odkrili boste svoja nepredelana čustva

- Ocenili svoje življenje z lastno naravno inteligenco

- Prepoznali boste in se naučili izogniti dejanjem navade, ki temeljijo na pritiskih, energijskih poljih in sistemih negativnih prepričanjdrugih ljudi in skupin.

- Osvobodili boste svoj notranji potencial in aktivirali svoje skrite moči

- Lahko boste odkrili in izkoristili svojo zdravilno priložnost

Glede trenerja: Rowland Anton Barkley je profesionalno usposobljen metazdravilec. Kot kiropraktik in šaman, Rowland Barkley razume zapletenost navigiranja med konvencionalnimi medicinskimi mnenji in globokimi duhovnimi uvidi, kar sproži izredno zdravljenje. Razvil je mnoge učinkovite tehnike iz starodavnih tajnih Šamanskih zdravilnih tehnik.

Za vse informacije sem vam na voljo

nejc@prana.si

Lepo pozdravljeni

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...