Cathy 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Zadnjič mi je nekdo rekel: "Ful mi je všeč tvoja faca!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ljubezen in rdeč nos se ne moreta skriti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 .danes bom tebi namenil svoj čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 To me pa res veseli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 .....mene tudi, če je seveda res Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Evo, menii najljubša izjava; Ne pogrešam tvojih oči, ker jih sanjam.Ne pogrešam tvojega glasu, ker ga slišim.Ne pogrešam tvojega dotika, ker ga čutim.Pogrešam pa TEBE, ker te LJUBIM Pozdravček, Vilma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Res lepo mnenje za začetnico tukaj Vilma, pozdravljena med nami Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Še ena, zdaj ko sem tako romantično razpoložena Če je na svetu kaj svetlečega, so to tvoje oči,Če je na svetu kaj obstaja lepega, je to tvoj nasmeh,Če je pa na svetu kaj tvojega, je to moje srce! LP Vilma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Res lepo mnenje za začetnico tukaj Vilma, pozdravljena med nami Hvala Borison Se že dobro počutim med vami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Uh, ne smem te več brati, ker si bom preveč osebno razlagal tole , sicer pa sedaj tako odhajam nekam v naravo , torej TI kar piši po svojih občutkih, pa lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Uh, ne smem te več brati, ker si bom preveč osebno razlagal tole , sicer pa sedaj tako odhajam nekam v naravo , torej TI kar piši po svojih občutkih, pa lep dan Tebi tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Ne pogrešam tvojih oči, ker jih sanjam.Ne pogrešam tvojega glasu, ker ga slišim.Ne pogrešam tvojega dotika, ker ga čutim.Pogrešam pa TEBE, ker te LJUBIMnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Še ena, zdaj ko sem tako romantično razpoložena Če je na svetu kaj svetlečega, so to tvoje oči,Če je na svetu kaj obstaja lepega, je to tvoj nasmeh,Če je pa na svetu kaj tvojega, je to moje srce! LP VilmaPod kakšnim vplivom si to pisala? Pof :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Kaj z naštetega ti zostane,ko ga več ni? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 verjetno pod zaljubljenim Ma ni treba biti glih pod "gasom" to je res Če pa si pod "in love", je pa čisto običajno, da postanemo vsi ali pa skoraj vsi poeti ... Mislim pa, da imam tudi njegove kar lepe izjave v takem stilu Taki stihi pa ti polepšajo dan Vilma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Kaj z naštetega ti zostane,ko ga več ni? :xx!:čudovita izkušnja, brez katere ne bi bil takšen kot si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Kaj z naštetega ti zostane,ko ga več ni? :xx!:Vendula... mogoče ti ne bo všeč kar ti bom napisala... V mojih letih, človek gleda drugače na ljubezen... Pri sedemnajstih, so tiste pubertetniške zaljubljenosti, ko imaš pa dejansko leta za seboj, pa so že bolj zrele... Torej, kaj ti ostane? Če se zaljubljenost umakne ljubezni, še vedno mora bit zaljubljenost, da lahko vcveti tista ljubezen, ki je potrebna med dvema... Tako, da so še naši čuti kjub temu na "preži"... Je pa res.. Ljubezen je slepa A čudovita, če jo znaš tako vzeti... Vilma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Zadnjič mi je nekdo rekel: "Ful mi je všeč tvoja faca!" Kera odštekana izjava!!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Jz pa čakam na enga, ku mi bo enkrat reku: Če znal ujeti tvoje bi očiin tvojo ljubkost v stih, žal še neznan, zanamci rekli bi : "To so laži;tako nebeški ni noben zemljan!" (W. Shakespeare) Kul, ne? Sam dons bi to verjetno izpadlo osladno. Hmmmm, pa tud ne vem, kk bi se počutla, ker nisem navajena sprejemat takih komplimentov Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Če znal ujeti tvoje bi očiin tvojo ljubkost v stih, žal še neznan, zanamci rekli bi : "To so laži;tako nebeški ni noben zemljan!"skratka- ljubezen moja marsovska ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Kdor ljubi, noče obleke, marveč tisto, kar je v njej. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Wilmaaa in BorsinDevica, Mega ej, krasno napisan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Zgledi,da sem dvema dala kost. AIRA ,se strinjam. VILMA , mi je všeč tud tvoj post. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Ljubezen in pesem morata biti iz srca. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Bors, srkat vonj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.