Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

Guest sanjalica

Tvoje noge so pa take..take....take....kot od srnice.....

(kosmate)

me osvaja en Človek...

pa nikakor da me osvoji... x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Enega sem se spomnila.. iz Spanije.. ko smo imeli debato s profesorico o 'piropos' - komplimentih spanskih..

Je rekla, da je enkrat imela majcko s ful globokim dekoltejem in okrog vratu verizico z zlatim krizcem.. Je en tip prisel do nje, se ji zagledal globoko v.. in rekel:''Uf, kako bi zdajle rad bil Jezus Kristus''. x:Dx x:Dx x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sonce moje malo, poglej me..

TI si JAZ in mene brez tebe ni....

Jaz ne obstajam, obstajava samo midva..

Se bos prosim porocila z mano, ker ne morem ziveti brez tebe?

.. tako sem dobila "ponudbo" za poroko..  x;)x

:C: :C: res al kaj...ne mremvrjet kako lepo :vio:

Ce mislis resno, hvala.. Je malce sluzasto, ko preberes tukaj, a je bilo v povedanem trenutku zame nekaj najlepsega, kar mi je kdo rekel..

Ce se hecas, tudi ok...

...ne vidiš vijola smeškota. to pomeni smrtno resno :vio: :palec:

Besede, besede, besede.....

Jaz pa v bistvu največ dam na Dejanja.

Sej lohk nekdo na miljon načinov flanca, ampak važno je, kako bo v danem trenutku odreagiral, kaj je pripravljen narediti, da te besede uresniči! x^x

(lepe besede pa vsekakor lepo mesto najdejo.... in so potrebne....ful xsrcx )

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

• 6 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Evo, menii najljubša izjava;

Ne pogrešam tvojih oči, ker jih sanjam.

Ne pogrešam tvojega glasu, ker ga slišim.

Ne pogrešam tvojega dotika, ker ga čutim.

Pogrešam pa TEBE, ker te LJUBIM

Pozdravček,

Vilma

:flower:

Vauuu kako lepo napisano xDDx

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

itak imam še vedno nekaj težav pri sprejemanju komplimenov... če pa so izrečeni preveč poetično (npr. tvoje oči so kot sonce, ki bla bla...), me pa spravljajo v zadrego in nekako jih težko sprejmem. ker to pač ni moj način izkazovanja pozornosti in naklonjenosti. izjave kot "moje življenje je brez tebe prazno" ipd., pa me sploh prej odbijejo kot pritegnejo, ker gre za pretiravanje (če ne, še tolk slabše), ki mi spet ni domače...

ko sem spoznala bastOn-a, ni blo potrebno veliko besed... bil pa je "zaseden", in ko sem ga vprašala "kaj zdaj?", je odgovoril: "ona je moja najljubša sestra!" po desetletju in več, še vedno mislim, da je s tem stavkom povedal vse. če bi napisal dizertacijo na sto straneh, mi ne bi tako prepričljivo prikazal svojega videnja naših relacij!

Jah kako mislis najboljs? :D

kakor pac za koga. :)

p.s. Bast, jaz tud bolj tak kaliber, kar se tega tice...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma ja, komplimente je treba znat sprejemat (in dajat). itak, če je ujet filing trenutka, besede najbrž niti niso tolk važne...

sama pa sem najbrž tud preveč pikolovska. velikokrat mi npr. rečejo, da mam lepe lase. to prav težko prenašam, ker se mi zdi, da to enostavno ni res, saj so suhi in razcepljeni. kar pa ljudi "navduši", je v bistvu dolžina (skor do riti) in to da niso čist ravni, kar daje občutek voluma (večjega kot je v resnici)... ampak ljudje se v to ne poglablajo in kar bleknejo... sicer pa se trudim osredotočit na njihov dober namen x;)x

<{POST_SNAPBACK}>ma ja, komplimente je treba znat sprejemat (in dajat). itak, če je ujet filing trenutka, besede najbrž niti niso tolk važne...

sama pa sem najbrž tud preveč pikolovska. velikokrat mi npr. rečejo, da mam lepe lase. to prav težko prenašam, ker se mi zdi, da to enostavno ni res, saj so suhi in razcepljeni. kar pa ljudi "navduši", je v bistvu dolžina (skor do riti) in to da niso čist ravni, kar daje občutek voluma (večjega kot je v resnici)... ampak ljudje se v to ne poglablajo in kar bleknejo... sicer pa se trudim osredotočit na njihov dober namen x;)x

x?x

:inocent:

bi ti bilo bolj všeč- uf kako imaš razcepljene in sploh niso tako gosti kot zgledajoi xDDx

se pa spoznam v tem :inocent: ker če mi kdo reče da sem lepa in to... sploh ne verjamem, začnem iskati protiargumente xcivx

jaz tud... to je zarad nekaksne natancnosti, kot pravi bast... ker kao vem pa to... Razlagam nazaj... :)

1x mi je nekdo rekel, da imam dobro rit, jaz pa sem se zacela pregovarjat xrolleyesx, da je sploh nimam pa tak. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...