Guest sanjalica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Tvoje noge so pa take..take....take....kot od srnice..... (kosmate) me osvaja en Človek... pa nikakor da me osvoji... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Enega sem se spomnila.. iz Spanije.. ko smo imeli debato s profesorico o 'piropos' - komplimentih spanskih.. Je rekla, da je enkrat imela majcko s ful globokim dekoltejem in okrog vratu verizico z zlatim krizcem.. Je en tip prisel do nje, se ji zagledal globoko v.. in rekel:''Uf, kako bi zdajle rad bil Jezus Kristus''. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Sonce moje malo, poglej me..TI si JAZ in mene brez tebe ni....Jaz ne obstajam, obstajava samo midva.. Se bos prosim porocila z mano, ker ne morem ziveti brez tebe? .. tako sem dobila "ponudbo" za poroko.. res al kaj...ne mremvrjet kako lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ce mislis resno, hvala.. Je malce sluzasto, ko preberes tukaj, a je bilo v povedanem trenutku zame nekaj najlepsega, kar mi je kdo rekel.. Ce se hecas, tudi ok... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 I see friends shaking hands,saying how do you do,they really say,I love you. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ce mislis resno, hvala.. Je malce sluzasto, ko preberes tukaj, a je bilo v povedanem trenutku zame nekaj najlepsega, kar mi je kdo rekel.. Ce se hecas, tudi ok......ne vidiš vijola smeškota. to pomeni smrtno resno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 o sooole miooo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 x:Dx tisti spodaj je zelen od zavisti.... (ne predstavlja mene- jaz sem ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Besede, besede, besede..... Jaz pa v bistvu največ dam na Dejanja. Sej lohk nekdo na miljon načinov flanca, ampak važno je, kako bo v danem trenutku odreagiral, kaj je pripravljen narediti, da te besede uresniči! (lepe besede pa vsekakor lepo mesto najdejo.... in so potrebne....ful ) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ko smo dovolj blizu, si lahko šepetamo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 lepo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Hvala... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo, menii najljubša izjava; Ne pogrešam tvojih oči, ker jih sanjam.Ne pogrešam tvojega glasu, ker ga slišim.Ne pogrešam tvojega dotika, ker ga čutim.Pogrešam pa TEBE, ker te LJUBIM Pozdravček, Vilma Vauuu kako lepo napisano Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 itak imam še vedno nekaj težav pri sprejemanju komplimenov... če pa so izrečeni preveč poetično (npr. tvoje oči so kot sonce, ki bla bla...), me pa spravljajo v zadrego in nekako jih težko sprejmem. ker to pač ni moj način izkazovanja pozornosti in naklonjenosti. izjave kot "moje življenje je brez tebe prazno" ipd., pa me sploh prej odbijejo kot pritegnejo, ker gre za pretiravanje (če ne, še tolk slabše), ki mi spet ni domače... ko sem spoznala bastOn-a, ni blo potrebno veliko besed... bil pa je "zaseden", in ko sem ga vprašala "kaj zdaj?", je odgovoril: "ona je moja najljubša sestra!" po desetletju in več, še vedno mislim, da je s tem stavkom povedal vse. če bi napisal dizertacijo na sto straneh, mi ne bi tako prepričljivo prikazal svojega videnja naših relacij! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 .te razumem, no nim podobnih izkušnej, so pa vse te slovenske lepotne love fraze res že zgulene, treba kj novega pogruntat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Najbolš je direkcjon napad Ej, beyba full si mi všeč, bi se dal dol s tabo! Sam to rečš šele pol, k vidš tist njen fuk pogled v očeh! Takrat bo vsaka za to! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Triplex... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 Jah kako mislis najboljs? kakor pac za koga. p.s. Bast, jaz tud bolj tak kaliber, kar se tega tice... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ma ja, komplimente je treba znat sprejemat (in dajat). itak, če je ujet filing trenutka, besede najbrž niti niso tolk važne... sama pa sem najbrž tud preveč pikolovska. velikokrat mi npr. rečejo, da mam lepe lase. to prav težko prenašam, ker se mi zdi, da to enostavno ni res, saj so suhi in razcepljeni. kar pa ljudi "navduši", je v bistvu dolžina (skor do riti) in to da niso čist ravni, kar daje občutek voluma (večjega kot je v resnici)... ampak ljudje se v to ne poglablajo in kar bleknejo... sicer pa se trudim osredotočit na njihov dober namen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ma ja, komplimente je treba znat sprejemat (in dajat). itak, če je ujet filing trenutka, besede najbrž niti niso tolk važne... sama pa sem najbrž tud preveč pikolovska. velikokrat mi npr. rečejo, da mam lepe lase. to prav težko prenašam, ker se mi zdi, da to enostavno ni res, saj so suhi in razcepljeni. kar pa ljudi "navduši", je v bistvu dolžina (skor do riti) in to da niso čist ravni, kar daje občutek voluma (večjega kot je v resnici)... ampak ljudje se v to ne poglablajo in kar bleknejo... sicer pa se trudim osredotočit na njihov dober namen bi ti bilo bolj všeč- uf kako imaš razcepljene in sploh niso tako gosti kot zgledajoi se pa spoznam v tem ker če mi kdo reče da sem lepa in to... sploh ne verjamem, začnem iskati protiargumente Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 jaz tud... to je zarad nekaksne natancnosti, kot pravi bast... ker kao vem pa to... Razlagam nazaj... 1x mi je nekdo rekel, da imam dobro rit, jaz pa sem se zacela pregovarjat , da je sploh nimam pa tak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> bi ti bilo bolj všeč- uf kako imaš razcepljene in sploh niso tako gosti kot zgledajoi se pa spoznam v tem ker če mi kdo reče da sem lepa in to... sploh ne verjamem, začnem iskati protiargumente Ja pa si. No da čujem protiargumente Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> da je sploh nimam pa tak. *samo na fotki zgleda taka, v resnici sploh ni* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>SPET TE RAZUMEM, KER NISO ISKREN spontani, KER NASTANEJO ,KER MORAJO, HEH KER SPADA VSE K POČUTJU IN FILINGU, JE TK? ja... ker nočem razočarat, poraz mi gre tezko po grlu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.