Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja pa si. No da čujem protiargumente all right! veš taka sem samo na fotkah, v resnici pa sloh ne. reakcija-ti vse dol pade...? misel- tale pa nima nbene samozavesti. je tko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>all right! veš taka sem samo na fotkah, v resnici pa sloh ne. reakcija-ti vse dol pade...? misel- tale pa nima nbene samozavesti. je tko? ne ne ni take reakcije, pač no ženske ponavadi nikol niste zadovoljne Drugač pa vsak ma svoje mnenje :> moje je pač tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ne ne ni take reakcije, pač no ženske ponavadi nikol niste zadovoljne Drugač pa vsak ma svoje mnenje :> moje je pač tako ok eeee...kako se reče....hhhualaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>all right! veš taka sem samo na fotkah, v resnici pa sloh ne. reakcija-ti vse dol pade...? misel- tale pa nima nbene samozavesti. je tko? Aira,pa kje si ti men "sonček"....Mislm,da si v resnici še lepša,kot na sliki..... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 hhhuaaaala ti si tudi en srček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 u, jst pa rad dajem kmplimente, tudi take poetične, pa zakaj ne, saj živimo samo enkrat.................mar ni lepo kdaj pa kdaj slišat' kaj lepga............... sicer sem pa opazil, da ko ženski rečeš kaj lepega, jo pohvališ, reče a la, ah to pa ni res, oh, ne jst pa nimam sexi ritke............. enkrat bom naredil preizkus in dodal..... hm, maš prov, prej sem mal slabo vidu, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>u, jst pa rad dajem kmplimente, tudi take poetične, pa zakaj ne, saj živimo samo enkrat.................mar ni lepo kdaj pa kdaj slišat' kaj lepga............... sicer sem pa opazil, da ko ženski rečeš kaj lepega, jo pohvališ, reče a la, ah to pa ni res, oh, ne jst pa nimam sexi ritke............. enkrat bom naredil preizkus in dodal..... hm, maš prov, prej sem mal slabo vidu, nazaj bi pa lahko dobil: ja, tvoja je tudi bolj mlahava ratala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Ne nazaj bo pa dobil dolg nos do tal,pa užaljenost.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Dedek je rekel babici: "Ko sva bila mlada, sem te imel tako rad, da bi te najraje pojedel, danes mi je žal, ker te nisem.........!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dedek je rekel babici: "Ko sva bila mlada, sem te imel tako rad, da bi te najraje pojedel, danes mi je žal, ker te nisem.........!!!!! pa sej ma protezo....de babo zgrize 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dedek je rekel babici: "Ko sva bila mlada, sem te imel tako rad, da bi te najraje pojedel, danes mi je žal, ker te nisem.........!!!!! sem že slišala, pa se mi v tistem trenutku ni zdela "najbolj romantična izjava"...najbrž trenutek ni bil tapravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>nazaj bi pa lahko dobil: ja, tvoja je tudi bolj mlahava ratala kaj AIRA??? jst se družim samo z vzgojenimi dekleti - te pa na šlatajo........... , najprej poroka, potem šlatanje in pipkanje.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 kakšen glas!!!! rajc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 (aira, dej enkrat eno tvojo sliko, kjer boš cela gor) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 after you! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ne, ker sem grd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 kdo je popoln.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ja, da se mi boste smejale ali kaj............. cel življenje me ljudje sam' gledajo in se čudijo................ LEJ TEGA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja, da se mi boste smejale ali kaj............. cel življenje me ljudje sam' gledajo in se čudijo................ LEJ TEGA rabiš lopato? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 kwa nej z njo?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 lazje nakladal se mi zdi da eni na lnf pravjo da dobro zgledaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 dej dej dej, to te mal hecajo, vejo, da si mlada, pa naivna............ da verjameš.......... ............sicer pa pustmo mene, jst bi rad tvojo celo sliko............. a si ti visoka??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>dej dej dej, to te mal hecajo, vejo, da si mlada, pa naivna............ da verjameš.......... ............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 aj, lj to izjavo: ohoh my love, pridi sem...boš...lej neki mam zate;dai nesi to vrečko smeti tja dol v kanto Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Prsežem, da mi je tip, k me je osvajal pred nekaj leti rekel (sicer je bil malo pijan in ko je bil pijan, je rahlo jecljal): Na-a-ataša, če b ti ho-o-otva bit mo-oja, bi te ceu ži-i-vljene po ro-okah nosil" Folk, drugega nisem mogla, kot buškniti v smeh.... Mogl bi ga vidt, kako se je revež pripravljal da mi to pove. Men se je zdelo kot bi se znašla nekje v štiridesetih na gorenjski kmetiji.... Sori ampak res je blo smešn. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.