Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

u, jst pa rad dajem kmplimente, tudi take poetične, pa zakaj ne, saj živimo samo enkrat.................mar ni lepo kdaj pa kdaj slišat' kaj lepga............... xDDx

sicer sem pa opazil, da ko ženski rečeš kaj lepega, jo pohvališ, reče a la, ah to pa ni res, oh, ne jst pa nimam sexi ritke............. enkrat bom naredil preizkus in dodal..... hm, maš prov, prej sem mal slabo vidu, x:Dx x:Dx :vragec:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>u, jst pa rad dajem kmplimente, tudi take poetične, pa zakaj ne, saj živimo samo enkrat.................mar ni lepo kdaj pa kdaj slišat' kaj lepga............... xDDx

sicer sem pa opazil, da ko ženski rečeš kaj lepega, jo pohvališ, reče a la, ah to pa ni res, oh, ne jst pa nimam sexi ritke............. enkrat bom naredil preizkus in dodal..... hm, maš prov, prej sem mal slabo vidu, x:Dx  x:Dx  :vragec:

nazaj bi pa lahko dobil: ja, tvoja je tudi bolj mlahava ratala x:Dx

Prsežem, da mi je tip, k me je osvajal pred nekaj leti rekel (sicer je bil malo pijan in ko je bil pijan, je rahlo jecljal): Na-a-ataša, če b ti ho-o-otva bit mo-oja, bi te ceu ži-i-vljene po ro-okah nosil"

Folk, drugega nisem mogla, kot buškniti v smeh.... x:Dx x:Dx

Mogl bi ga vidt, kako se je revež pripravljal da mi to pove. Men se je zdelo kot bi se znašla nekje v štiridesetih na gorenjski kmetiji.... Sori ampak res je blo smešn.

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...