Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

Hmm, bi se našlo nekaj na to temo. Ko sem bila še zelena najstnica mi je nek kadet v pismu zapisal (pa ne vem kaj pomeni, ker ne znam italijansko): "Sei da solo per me, sei un grande amore, non ti ricordo mai." Razumerm samo, da govori o neki veliki ljubezni...

Moja šolska simpatija "Apač" me je pa vprašal: a ko bova na samem, se bova lahko prijela za roke? Mislim, tok se mi je to takrat kjut zdelo x:Dx

Moj dragi pa mi včasih pravi, ko mu povem kako je dober, da naj si kar privoščim nekaj dobrega... x:px

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)
Deli na socialnih omrežjih

Enkrat v grciji, ko prvic v 7 dneh nismo bile totalni zombiji, je zemira rekla - take ste ko rozce. :D

Torej tud clo tak so mi ze rekli... a prvic in zadnjic, po mojem... x:o)x

sem pa dobivala od enega beograjcana taka pisma, take fore, da dol pades... x8Dx

Npr. namesto tam kjer napises prejme naj, ali p.n. ali gospodicna, je napisal femme fatale in lepo primerno ime in priimek... :P (pa nesteto takih for, ful dobrih, vsakic kaj drugega x8Dx)

Pa tak dober tip, da so se 'vse' pozrle od zavisti. :vragec: :sniky: x;)x x:px

pa vsi frendi-tipi so mi rekli, joj, ta, kolk je inteligenten, cudno da ti ni vsec (mi je bil zoprn najprej, se mi je zdel vazen xDDx), pol ko sva se pa zarolala, pa cele vojne... prav orto scene ze pa tko... :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no predvsem od tiste, ki jih daje... od te, ki sprejema, pa je odvisno, ali bo temu rekla romanticno ali osladno. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tvoje oči, oh, tvoje oči so kot zelena jasa.... :xx!: ...kot azurno morje.... :xx!: in lasje, joj kako so lepi.... :xx!: vedno živi in... :xx!: joj, kako si ti lepa... :xx!:

Ma te finte so res osladne.... :xx!:

* ali pa tisti gibi rok, nagib obraza, vidno koketiranje in sluzast nasmešek... :xx!: :vragec:

Mi pa bistveno bolj paše, če mi kdo reče direkt kar bi rad...pa reskira :bomb: , ali pa tudi ne... x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Preveč osladnosti škoduje! x8Dx  Me neprijetno ščemi, če je kdo preveč slinast! xrolleyesx ...

xscratchx xyesx - kok si dobr opisala tole, jaz tud tko.

Pa ponavadi to tudi povem!

Hm... xscratchx... jaz pa ne? se mi zdi... jaz sam zakrknem, pa kaj bedastega najbrz recem... ali mulastega... ali da ni res al kaj tacga... :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Tvoje oči, oh, tvoje oči so kot zelena jasa.... :xx!: ...kot azurno morje....

x:Dx x:Dx x:Dx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :sori: :U: :U: :U:

Joj sem jaz znala odgovorit na kaj tacga, se zdajle spominjam... :D :P

TU pa res bila sco, imas prav, Contesa... rekla, pa ne sam rekla, popikala vcasih celo. :D

Picasso

Značilnost tehtnic! x:Dx Z njimi moraš v rokavicah,pa še to je bolje indirektno! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>no predvsem od tiste, ki jih daje... od te, ki sprejema, pa je odvisno, ali bo temu rekla romanticno ali osladno. :D

V bistvi maš praf. :palec: x^x

Torej, dečki.....treba znat ocenit kak kompliment za ktero bejbo.......pa si na njej. :vragec: x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ti maš pa lepe oči... pha x:Dx x:Dx x:Dx

Ne pali to. Pr men ne.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Preveč osladnosti škoduje! x8Dx  Me neprijetno ščemi, če je kdo preveč slinast! xrolleyesx  Pa ponavadi to tudi povem! x:Dx  Reakcija je pa odvisna od posameznika! :vragec:  Enim je nerodno,eni se samo bedasto režijo,kakšni pa kuhajo mulo kot majhni fantki! x:Dx

jp.--

pa samovšečnost tudi

Vsaka ovira je priložnost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...