nataly 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Strelčevsko tole Meni podobno Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 I love you, dok si tu... kad te nema... ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>u, jst pa rad dajem kmplimente, tudi take poetične, pa zakaj ne, saj živimo samo enkrat.................mar ni lepo kdaj pa kdaj slišat' kaj lepga............... Tanka je linija...med poetičnim in osladnim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Hmm, bi se našlo nekaj na to temo. Ko sem bila še zelena najstnica mi je nek kadet v pismu zapisal (pa ne vem kaj pomeni, ker ne znam italijansko): "Sei da solo per me, sei un grande amore, non ti ricordo mai." Razumerm samo, da govori o neki veliki ljubezni... Moja šolska simpatija "Apač" me je pa vprašal: a ko bova na samem, se bova lahko prijela za roke? Mislim, tok se mi je to takrat kjut zdelo Moj dragi pa mi včasih pravi, ko mu povem kako je dober, da naj si kar privoščim nekaj dobrega... Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>(pa ne vem kaj pomeni, ker ne znam italijansko): "Sei da solo per me, sei un grande amore, non ti ricordo mai." V smislu da si sam (dobesedno+moški spol) za njegax:Dx si ena velika ljubezen nikoli se te ne spomnim.... saj ni bil italijan? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 pi.... ti ma.... lepa si ko sam satan Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Zdaj pa ne vem...a si res tako lepa...ali me pa samo name spominjas... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Enkrat v grciji, ko prvic v 7 dneh nismo bile totalni zombiji, je zemira rekla - take ste ko rozce. Torej tud clo tak so mi ze rekli... a prvic in zadnjic, po mojem... sem pa dobivala od enega beograjcana taka pisma, take fore, da dol pades... Npr. namesto tam kjer napises prejme naj, ali p.n. ali gospodicna, je napisal femme fatale in lepo primerno ime in priimek... (pa nesteto takih for, ful dobrih, vsakic kaj drugega )Pa tak dober tip, da so se 'vse' pozrle od zavisti. pa vsi frendi-tipi so mi rekli, joj, ta, kolk je inteligenten, cudno da ti ni vsec (mi je bil zoprn najprej, se mi je zdel vazen ), pol ko sva se pa zarolala, pa cele vojne... prav orto scene ze pa tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tanka je linija...med poetičnim in osladnim... Astra Odvisno tud od osebe, ki komplimente sprejema...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 no predvsem od tiste, ki jih daje... od te, ki sprejema, pa je odvisno, ali bo temu rekla romanticno ali osladno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Tvoje oči, oh, tvoje oči so kot zelena jasa.... :xx!: ...kot azurno morje.... :xx!: in lasje, joj kako so lepi.... :xx!: vedno živi in... :xx!: joj, kako si ti lepa... :xx!: Ma te finte so res osladne.... :xx!: * ali pa tisti gibi rok, nagib obraza, vidno koketiranje in sluzast nasmešek... :xx!: Mi pa bistveno bolj paše, če mi kdo reče direkt kar bi rad...pa reskira , ali pa tudi ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Preveč osladnosti škoduje! Me neprijetno ščemi, če je kdo preveč slinast! ... - kok si dobr opisala tole, jaz tud tko. Pa ponavadi to tudi povem!Hm... ... jaz pa ne? se mi zdi... jaz sam zakrknem, pa kaj bedastega najbrz recem... ali mulastega... ali da ni res al kaj tacga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tvoje oči, oh, tvoje oči so kot zelena jasa.... :xx!: ...kot azurno morje.... Joj sem jaz znala odgovorit na kaj tacga, se zdajle spominjam... TU pa res bila sco, imas prav, Contesa... rekla, pa ne sam rekla, popikala vcasih celo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj pa ne vem...a si res tako lepa...ali me pa samo name spominjas... zanimiv to Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pi.... ti ma.... lepa si ko sam satan o FUJ!!!! :xx!: .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Kaj pa te je narobe s tem? jaz se rad grdo pogovarjam v postli, sam res, da tega do zdaj še nism nobeni reku. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa te je narobe s tem? jaz se rad grdo pogovarjam v postli, sam res, da tega do zdaj še nism nobeni reku. kaj je narobe s tem? pomeni pi...ti mater.., sploh te ne maram, ampak me pa privlačiš in sem jezen sam nase, ker me privlačiš sicer pa po zelji.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Dobro je Aira, dobro je. Za ščepec si preveč resno vzela vseskupaj. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Značilnost tehtnic! Z njimi moraš v rokavicah,pa še to je bolje indirektno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Conti pa vedno zadene, ah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>no predvsem od tiste, ki jih daje... od te, ki sprejema, pa je odvisno, ali bo temu rekla romanticno ali osladno. V bistvi maš praf. Torej, dečki.....treba znat ocenit kak kompliment za ktero bejbo.......pa si na njej. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ti maš pa lepe oči... pha Ne pali to. Pr men ne. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Devica, jaz to velikokrat slišim... Pa rečem, vem ja, a se lahko še kaj bolj originalnega spomniš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ti maš pa lepe oči... ph kaj pa usta, pa noseka, pa uhelj?z leti vidm,da opazm obliko uhlja, pol pa mi edn reče, a niso kot eni zarodki?no pol pa jest, hja, gledam bolj peclje uhelj, al je kj za potegnt Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Preveč osladnosti škoduje! Me neprijetno ščemi, če je kdo preveč slinast! Pa ponavadi to tudi povem! Reakcija je pa odvisna od posameznika! Enim je nerodno,eni se samo bedasto režijo,kakšni pa kuhajo mulo kot majhni fantki! jp.-- pa samovšečnost tudi Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.