Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Devica, jaz to velikokrat slišim... xrolleyesx

zanimivo, hm, zdajle razmisljam, da jaz pa pravzaprav sploh ne... saj ne recem, da mam lepe, sam vseen... ker ti pac folk ko je... da ne recem ravno zaljubljen, ampak recimo... hm, navdusen, pa ti svasta recejo, celo da mas dobro rit... no, ampak tega pa se ne spomnim da bi mi kdo rekel... razen nekdo je rekel nekoc v eni svetlobi - a ti mas rjave oci? :eek:

Ki me je gledal na 10cm vsakodnevno.. :) Pa pravim ja in, kaksne pa?, pravi kaj jaz vem, zelene.

No recimo ne pa modre... :)

Ti pa modre, zasanjane, take odsotne, cist rakovske ... :)

jaz pa mal ribje sam...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

men je pa danes en gost v službi dal kompliment ki mi ni bil nikakor osladek, pa tud če je malce pretiraval... sem potrebovala to - je rekel, na toliko ...... (da ne omenjam moje službe) sem že bil, ampak tebe sem si pa zapomnil (to sem ugotovila že po klicih da je vedno vedel kdo sem), tolk kot si ti pozitivna, dobra, sonček si,... mogoče bi mi kdaj delovalo osladno,odveč, danes sem pa rabila tole

pa nekaj dni nazaj, mi je nekdo rekel, da me ima rad... preprosto, brez seksualnega naboja... tud to mi je bilo všeč, pa če je mislil resno al pa ne...

<{POST_SNAPBACK}>Devica, jaz to velikokrat slišim... xrolleyesx

Pa rečem, vem ja, a se lahko še kaj bolj originalnega spomniš... x:Dx

Astra

x:Dx Ja, še en bos tek po peščeni plaži in kopanje v mesečini...Pa da je tipu še ime Fernandez, ki ti podarja vrtnice... in se zalotiš, da igraš v španski limonadi... x:Dx x:Dx

No...sej da me pa tip zmerja mi pa tud ne paše x:Ix x:Dx

Hm...da mam lepe rame mi še ni nikol noben reku...Mogoč zato, ker jih glih nimam... xrolleyesx

Sam pa vsi obmolknejo ob mojem smehu... xrolleyesx Velik jih je rekl, da se smešn smejim. Sam to ni glih kompliment.xscratchx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jaz sem nekoč rad in zelo veliko komplimentiral, seveda, če je bilo to utemeljeno. Danes, malo manj - bistveno manj, saj sem opazil, da se ženske vsega hitro navadite, pa take stvari nimajo lih te teže, ki bi jo v osnovi naj imele. x8Dx Človek se res z leti veliko nauči :wOOt: Talanje silnih komplimentov in furanje konstantne romantike se mi zdi bljak. :xx!: Tudi, če mi npr., kakšna bejba neke poetsko-srčne sms-je piše ali pa maile, se me sploh ne dotaknejo, pravzaprav se mi zdijo smešni in bizarni (sploh če niso avtorski) ter namesto, da bi me pritegnili me prestrašijo, potem pa bežim da se kar kadi. Takrat pa dobim iber navdih za izgovore, če pa to ne zaleže pa kar direkt. Zelo rad pa imam, da mi oseba, ki je blizu posreduje pikantne besede spletene v poetično formo, to pa še vedno, tudi jaz rad počnem x:px x:)x x:Dx
It's better be dead and cool than alive and uncool

Ej, a se midva od nekod pozava? xflirtx xflirtx xflirtx x:Dx x:Dx x:Dx

Tako povabilo sem tud doživela... Sredi osemdesetih v disku... najstnica, naivna.... Plešem s tipom, pol mi pa reče: "Men je tko vroče, a greva mal ven?"

"Lahko!" sem bila vljudna on pa:" Pridi, ti bom pokazal, kje sem padel s kolesom in si zlomil roko!" :eek: :eek: :eek: :eek:

Nak, kar sam pejd "podoživljat" x:Dx x:Dx x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

<{POST_SNAPBACK}>V smislu da si sam (dobesedno+moški spol)  za njegax:Dx  x:Dx

si ena velika ljubezen :palec:

nikoli se te ne spomnim.... x:Dx

saj ni bil italijan? :inocent:

:eek: x:Dx xDDx Kwa? Ha, ha, ha, ne ni bil italijan. Samo kadet, ki se je trudil, da bi se kdaj tudi italijansko naučil govorit. Šola pač, očitno italijanščina ni bila njegov adut. Mi je pa celo goro pisem napisal, tko, da spomnil se je ziher kej name, he, he. x:Dx

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

x:Ix x:Ix x:o)x x:o)x x^x x^x

..... prava beseda ob pravem času ..... x^x x^x

...v časih ob kakem komplimentu .....vzrojim.. :vragec: :xx!: .....spet drugič....

... ob enakem komplimentu........ zadrhtim x:Ix x:Ix ..

....odvisno od veliko okoliščin in dejavnikov........ :eek: :vio:

:inocent: :o|o: x:Dx x:Dx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Men pa lunatka k sem se un dan prvič videl z njo rekla: Sm pričakovala "starejšega" moškega pol pa se ti smrkavc pojaviš x:o)x x;)x x:Dx Evo, tud to zna bit kompliment, men je prav pasal, no x:Ix x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...