untitled 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Jaz mam tako sposobnost, da slinavca zavoham že na kilometer al več, če je res mojster na tem področju :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Devica, jaz to velikokrat slišim... zanimivo, hm, zdajle razmisljam, da jaz pa pravzaprav sploh ne... saj ne recem, da mam lepe, sam vseen... ker ti pac folk ko je... da ne recem ravno zaljubljen, ampak recimo... hm, navdusen, pa ti svasta recejo, celo da mas dobro rit... no, ampak tega pa se ne spomnim da bi mi kdo rekel... razen nekdo je rekel nekoc v eni svetlobi - a ti mas rjave oci? Ki me je gledal na 10cm vsakodnevno.. Pa pravim ja in, kaksne pa?, pravi kaj jaz vem, zelene.No recimo ne pa modre... Ti pa modre, zasanjane, take odsotne, cist rakovske ... jaz pa mal ribje sam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 men je pa danes en gost v službi dal kompliment ki mi ni bil nikakor osladek, pa tud če je malce pretiraval... sem potrebovala to - je rekel, na toliko ...... (da ne omenjam moje službe) sem že bil, ampak tebe sem si pa zapomnil (to sem ugotovila že po klicih da je vedno vedel kdo sem), tolk kot si ti pozitivna, dobra, sonček si,... mogoče bi mi kdaj delovalo osladno,odveč, danes sem pa rabila tolepa nekaj dni nazaj, mi je nekdo rekel, da me ima rad... preprosto, brez seksualnega naboja... tud to mi je bilo všeč, pa če je mislil resno al pa ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam tako sposobnost, da slinavca zavoham že na kilometer al več, če je res mojster na tem področju :xx!: :xx!: redko kdo ima tako sposobnost odprta so ti vsa področja.... kakšne denarce bi dobil v cerkusu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 no moje talanje komplimentov zgleda nekak tak, pogledaš osebo če te pogleda nazaj, se nasmehneš, če ti vrne nasmeh tolk bolš, če ne, pač jebat ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>redko kdo ima tako sposobnost odprta so ti vsa področja....kakšne denarce bi dobil v cerkusu kr hitro bi se znašo na lestvici najbogatejših Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Devica, jaz to velikokrat slišim... Pa rečem, vem ja, a se lahko še kaj bolj originalnega spomniš... Astra Ja, še en bos tek po peščeni plaži in kopanje v mesečini...Pa da je tipu še ime Fernandez, ki ti podarja vrtnice... in se zalotiš, da igraš v španski limonadi... No...sej da me pa tip zmerja mi pa tud ne paše Hm...da mam lepe rame mi še ni nikol noben reku...Mogoč zato, ker jih glih nimam... Sam pa vsi obmolknejo ob mojem smehu... Velik jih je rekl, da se smešn smejim. Sam to ni glih kompliment. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Jaz sem nekoč rad in zelo veliko komplimentiral, seveda, če je bilo to utemeljeno. Danes, malo manj - bistveno manj, saj sem opazil, da se ženske vsega hitro navadite, pa take stvari nimajo lih te teže, ki bi jo v osnovi naj imele. Človek se res z leti veliko nauči Talanje silnih komplimentov in furanje konstantne romantike se mi zdi bljak. :xx!: Tudi, če mi npr., kakšna bejba neke poetsko-srčne sms-je piše ali pa maile, se me sploh ne dotaknejo, pravzaprav se mi zdijo smešni in bizarni (sploh če niso avtorski) ter namesto, da bi me pritegnili me prestrašijo, potem pa bežim da se kar kadi. Takrat pa dobim iber navdih za izgovore, če pa to ne zaleže pa kar direkt. Zelo rad pa imam, da mi oseba, ki je blizu posreduje pikantne besede spletene v poetično formo, to pa še vedno, tudi jaz rad počnem Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Ej, a se midva od nekod pozava? Tako povabilo sem tud doživela... Sredi osemdesetih v disku... najstnica, naivna.... Plešem s tipom, pol mi pa reče: "Men je tko vroče, a greva mal ven?" "Lahko!" sem bila vljudna on pa:" Pridi, ti bom pokazal, kje sem padel s kolesom in si zlomil roko!" Nak, kar sam pejd "podoživljat" Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>V smislu da si sam (dobesedno+moški spol) za njegax:Dx si ena velika ljubezen nikoli se te ne spomnim.... saj ni bil italijan? Kwa? Ha, ha, ha, ne ni bil italijan. Samo kadet, ki se je trudil, da bi se kdaj tudi italijansko naučil govorit. Šola pač, očitno italijanščina ni bila njegov adut. Mi je pa celo goro pisem napisal, tko, da spomnil se je ziher kej name, he, he. Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 ..... prava beseda ob pravem času ..... ...v časih ob kakem komplimentu .....vzrojim.. :xx!: .....spet drugič.... ... ob enakem komplimentu........ zadrhtim .. ....odvisno od veliko okoliščin in dejavnikov........ Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 dobila kompliment, da sem *glavna faca*... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Fajn in luštkana faca si Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 chist u stilu tole.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 no....v stilu metuljchkou.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 koooolk mi je kjut....k mi na MSNju napishe: NORTZ....pa smajlija zram nalima 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Men pa prav dons frendica: "Ti si pa tako dobr človk,še nism tazga srečala!" jaz pa-"A za pojest al za ponucat?" Ona pa:"Oboje" men pa kr solze u oči stople! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 Men pa lunatka k sem se un dan prvič videl z njo rekla: Sm pričakovala "starejšega" moškega pol pa se ti smrkavc pojaviš Evo, tud to zna bit kompliment, men je prav pasal, no Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 Moj me je vprašal, če delam reklamo za Winterfresh, ko me je prvič videl. To pa verjetn ni bil kompliment, ko me je en 15 leten mulo vprašal, pr mojih 22, če moja mama ve da sem zunaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 ne dobivam nekih komplimetnov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ne dobivam nekih komplimetnov Če si to ti na sliki, se bi mi lahk sanjalo o tebi, pa to nebi ble nočne more A je v redu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 mačky bo bo v redu , samo... eh bom drugič probal razložit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Kolk mi je fajn ko mi reče moj fantek. Jebemti prav ojdipov kompleks dobivam . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 men je pa fant enkrat rekel, da sem lepa kot roža Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.