ribica Katja 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 .... in sicer z mojim bivšim, ribico, s katerim sem (bik-oven-škorpijon) morala delat dobesedno v rokavičkah... ... ko sem mu enkrat med seksom rekla, da me lahko tudi spanka, je takoj ratala cela štala :wOOt: - da on mene že ne bo tepel in udaril, če me pa ljubi!!! pa krokodilske solze in seveda nobenega funa v tej smeri, ki sem si jo jaz želela je rabil skor en mesec, da si je prišel spet na mirno morje glede tega... seveda sem jaz odnehala, kaj pa Buaaahahahaha!!! Ma si me nasmejala!!! .....drgač pa ribice ne pretepamo, ribice smo raj tepene... x:Dx Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Ko mi reče najrajš te mam, teb se še sanja ne kolk... to se pa kr stopim No sem pa bila kakšen mesec nazaj v Turčiji in to moram prav omenit, toliko komplimentov v tako kratkem času v življenju še nisem dobila. Direktnih, neposrednih skupaj z telefonskimi številkami se počuti človek kar pretirano samozavestnega Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Ja, kompliment.... se je nekdo prejšnji mesec enkrat zahvalil mojemu z besedami: najlepša ti dala!, moj pa je odvrnil: že daje! (razen če misli kako drugo za katero ne vem! :xx!: ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Na partiju... hodim naokoli, iščem mojo ekipo, in pridem mimo treh dečkotov... Eden je bil... mislim, ejjj, ženske, to bi mogle videt ... tako svinjsko lep, da že kar res ni bilo... Adonis himself. Na zunaj seveda. In se ustavim pred njim, ga gledam.... me opazi... pa ga jaz še vedno gledam... pa on mene, kao "kaj bi zdej tale tamala rada imela, pa ne že spet ena, ki se hoče nalepit name..." .... pa mu rečem... "Ej, srce, oprosti, saj vem, da to že veš... ampak... kolk si pa ti lep! Prav tko... res NORO lep si." Pa ga gledam. Model nekaj zamrmra nazaj, kao "Kaj je pa to zdej blo", potem mu pa pomaham pred nosom in se odpravim dalje -quote] hm... sončna... hi hi hi.... si bla v rožcah.... hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Buaaahahahaha!!! Ma si me nasmejala!!! .....drgač pa ribice ne pretepamo, ribice smo raj tepene... x:Dx to tudi ne bi šlo pri njem, sem ziher... sploh ne ve, kaj zamuja x:Dx <{POST_SNAPBACK}>hm... sončna... hi hi hi.... si bla v rožcah.... hi hi hi ... sicer pa tole tud drugač tko ven povem, tako da ni razlike... al v rožcah al pa ne Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ... ko sem mu enkrat med seksom rekla, da me lahko tudi spanka, Men bi blo enkrat rečt čist dovolj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Mah ti bi že brez rečt, po moje x:Dx Pa ne da si še v službi? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ...in to z velikim veseljem, uaaaaaa Ne več . Danes sem bil bl na terenu, v akciji, jutr pa me verjetno čaka dolg dan papirologije..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Na partiju... hodim naokoli, iščem mojo ekipo, in pridem mimo treh dečkotov... Eden je bil... mislim, ejjj, ženske, to bi mogle videt ... tako svinjsko lep, da že kar res ni bilo... Adonis himself. Na zunaj seveda. In se ustavim pred njim, ga gledam.... me opazi... pa ga jaz še vedno gledam... pa on mene, kao "kaj bi zdej tale tamala rada imela, pa ne že spet ena, ki se hoče nalepit name..." .... pa mu rečem... "Ej, srce, oprosti, saj vem, da to že veš... ampak... kolk si pa ti lep! Prav tko... res NORO lep si." Pa ga gledam. Model nekaj zamrmra nazaj, kao "Kaj je pa to zdej blo", potem mu pa pomaham pred nosom in se odpravim dalje -quote]hm... sončna... hi hi hi.... si bla v rožcah.... hi hi hi AIWA - brez zajebancije - to mi je pa znano............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Jaz jih pa tok dobivam zadnje case, da sem kar Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 sokrates... kaj ti je znano? mogoče ti lahk kej razjasnem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 razjasniti??? ne, zakaj............... nisem reku, da mi ni znano oz. da ne razumem................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 eh peh... prov... sm te narobe razumela Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 heheucheri na zhuru.....mnozhica...popivajochih...blablajochih.....postopajochih....etcnaenkrat zhenski glas: PRASiiiiiiiiiCA!!!!!glave zasuk....v smer izliva simpatije.....tam stoji nekaj majhnega, neuglednega v oranzhni oblekci....zraven pa nekaj poponoma enako neuglednega....v popolnoma enaki oblekci moshki vechinski komentar: He He! 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 bilo , jih je prevec,ušesa slišijo,marsikaj, srca se dotakne malokaj , samo ce je iskreno to ostane za vedno Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Luna. Tudi njena hladna svetloba osvetljuje Zemljo, a brez sonca bi bila Zemlja, kot človek brez ljubezni, hladen planet. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 I cant stop lovin you........... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 vcheraj med blazinami in rjuhami meni malce pochi pa bleknem:"Pa zakva mam jst tebe tko svinjsko rad!"pa modelka izjau: "zato k sm tko CUCKANA!!!" 666 zlomkou.... .....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 NORA SEM NATE............. x: s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>NORA SEM NATE............. x: s. To prav vsaka, k ji dobr pride! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 in povrhu te še gleda v oči................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ja, pa globok diha pa njeno srce bije sam zate..... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 hm? jz bi bla tud nora na koga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 uh prejle mi je ena lepotička rekla kolk mam lepe očke ... sem se kar stopil... ne lih zarad besed sam ... v pravem trenutku ene res znajo :D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.