Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

tamara - meni se tud zdi to posreceno in ceprav na hitro bi clovek to narobe razumel, izžareva pravo ljubezensko iskrenost. No, meni je ful všeč.

mipo

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

ja se vidi da še od vceraj nisem nic spal.

Nisem mislil na Tamaro temveč Vanjo, čeprev menim, da jje tud tvoj bivši mislil to kar je rekel.

mipo

It's better be dead and cool than alive and uncool

• 1 year later...

Ja, take zadeve je pa res lepo slišat.

Ena izmed najprikupnejših izjav mojega dragega je bila, naj pokličem prijateljico - to v prevodu pomeni, če bi se poročila z njim....

Medve sva si namreč še v srednji šoli obljubilil da si bova druga drugi poročni priči.

Ja ljubim posebne in nenavadne zadeve in ob njem prihajam bogato na račun...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O Marsa, hvala! Bom kompliment vzela kar na znanje kot http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif, pa bo!

Saj se vendar res počutim bolje kot pri 20-ih letih - bolj samozavestna, več energije, več izkušenj... Pa saj veš, da se ženska najbolje počuti po 30-ih letih. A ne? http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Tamara

se strinjam :palec:

men tud marsikdo reče da izgledam čezdalje bolj, az mam pa občutek, da čezdajle širše. Ampak sem se naučila nekaj, sprejeti kompliment, se nasmehniti in reči hvala... x;)x

pa če je mišljen iz srca la pa fraza, velikokrat kompliment polepša dan, mar ne? x:Xx

se spomnim da je bla ena izjava k me je čist vrgla, sam, sem si zapomnil občutke pa to, ne pa izjave... :( tko da bom pa spremljal moj mobi, pa mail, če dobim kaj res dobrega prec vpišem semle...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

"(k si bl cudn)kot kompliment!:)" vprasam, se zakaj, za vraga je tko, ampak, ljudje ki me imajo najrajši in tisti ki me najbolj sovražijo, mi očitajo, al pa prizanjo da sem čudn, enim je to všeč eni to sovražijo...., hehe, ;) al pa tole "Ej res nek obcutek vranosti izzarevas!S tabo se ne bi nc bala!Pa se mirnost!Nice si!Tolk vprasanj se mi pojavla,da kr brezveze..Boljs,da te grem v sanje pocakat...Good Night"...... heh, "v mislih pa 63min na uro pr tebi!:)".... hja, heh, sam mobi je treba prebrat, pa je kaj za lepe teme... MArsa, se se spomnis k si mi pred tremi leti rekla, nekaj o ljubezni o komplimentih in to pa ti nisem verjel, ej bo že res...:palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mogoče bo nenavadno, kar bom zapisala, bil je izjemen kompliment, kakršnega najbrž dobi le redkokdo.

Lepega dne je sin (19 let je imel) pri kosilu izjavil:

"Vidva sta tako srečna, ker imata drug drugega!"

Z možem sva se spogledala in jasno nama je bilo, kaj je mislil.

Seveda je temu sledil dolg pogovor, v katerem smo ubesedili, osvestili, kar smo zgradili in res ugotovili, da je dragoceno, kar imamo, da je treba to tudi negovati.

(seveda tudi kdaj zdrsnemo iz linije, a to je človeško in potem se znova zavemo, kje je prava špura. Oba sva mu hvaležna, da je to opazil in tako spontano povedal.)

:)

Actas: carpe diem, quam minimum credula postero

(Horac: Odes, I, 11)

Lepega dne je sin (19 let je imel) pri kosilu izjavil:

"Vidva sta tako srečna, ker imata drug drugega!"

Zelo lep kompliment.......... x:)x :palec: :flower: xokx .....hi-hi......mogoče nam morajo včasih drugi povedati to kar sami v nekih fazah življenja ne vidimo........če je to človek, ki nam je tako blizu kot je otrok..........še toliko boljše. Mi je res všeč.....kompliment....on že ve x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Zlato kletko te bom zaprla pa te ne bom spustila ven, dokler se ne bom vrnila.

Saj vem, da se to reče punci pa jaz sem bil tako presenečen, da nisem mogel odgovoriti in ji vračati kompliment, izpoved.

To pa tudi vem, da ni najizvirnejše toda najiskrenejša kompliment, izpoved dekleta. Pa še enkrat toda, tisto mi bo zmeri ostalo v spominu sploh, ko sva se takrat zadnjič videla.

enkrat sem poznala nekoga, ki se je kar odlocil, da midva sva za skupaj in pika...zgodba je dolga, z dosti izogibanja iz moje strani in oh in sploh, potem se je zgodilo, da so me postili prijatelji nekje, po nesreci je bil ta tip edini, ki me je lahko peljal domov.

sediva v avtu in on spet nekaj govorici, sem mu prav morala nekaj rect, pa mu recem

(strelka, pac...):

ma, mas domisljijo kot spomladansko zelje! ustavi se ze enkrat s tem!

nakar mi on nemudoma zabrusi: ti kapusov belincek pa kar tiho bodi, ker te mam rad!

med nama ni blo sicer nikoli nic, ampak ga pa ne bom pozabla...skoda, ker mi ni bil vsec, drugace bi se blo tezko ne zaljubit v tako izjavo x;)x x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...