El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Haha ops sem se zajebal.... čist pozabu hja, 5.4.2004 hm hehe sam to zdaj ne šteje več, k nisva par, pa sva kao sam prjatla, ni več to to, ljubezni se tu načeloma izogibam, rabi bolj prijateljstvo kot ljubezen Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Tri najpomembnejše stvari so v življenju:Ljubezen, ljubezen, ljubezen in še ena, na kateronajvečkrat pozabimo. Ljubezen xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 No potem je peta prijateljstvo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 "I've been waiting all my life, for somone just like you, you're it, you're the ultimate, you!" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Najprej se zaljubi v zunanjost, potem spoznaj značaj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Najprej se zaljubi v zunanjost, potem spoznaj značaj. Če pa spoznaš naprej značaj,zunajnost je potem nepomebna (dodatek). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Najprej se zaljubi v zunanjost, potem spoznaj značaj. Če pa spoznaš naprej značaj,zunajnost je potem nepomebna (dodatek). zunanjost je kič Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Najprej se zaljubi v zunanjost, potem spoznaj značaj. Če pa spoznaš naprej značaj,zunajnost je potem nepomebna (dodatek). zunanjost je kič Y E S A se mogoče motim v vaši slovniščine?(jaz pišem zunajnost ,vi pa zunanjost).Se pač učim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ma vendula, ti si itak faca in po moje ni nobene škode, tud če napišeš kaj drugače .........sam ne sekiraj se Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 zunanjost je kič Opsala! Sem ze prejle hotla naprej vreci, a nisi v eni temi pisal, kako ti dol visi za videz in vse?Tamle pa tiste kosmate noge so te zmotile... Kaj pa ce recemo, da so pobrite noge kichaste? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 jaz si iz protesta več ne brijem podpazduh .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 zunanjost je kič Opsala! Sem ze prejle hotla naprej vreci, a nisi v eni temi pisal, kako ti dol visi za videz in vse?Tamle pa tiste kosmate noge so te zmotile... Kaj pa ce recemo, da so pobrite noge kichaste? Ja sej lahk rečeš,če ti je vseenda polet na plaži z deko okol nogplavaš Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ma vendula, ti si itak faca in po moje ni nobene škode, tud če napišeš kaj drugače .........sam ne sekiraj se Amis,hvala.Ne bom se sekirala.Saj v bistvu sem za hec.Tud če bo na moj račun šel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Najprej se zaljubi v zunanjost, potem spoznaj značaj. Če pa spoznaš naprej značaj,zunajnost je potem nepomebna (dodatek). Res imaš prav Vendula, sem jaz tudi tega mnenja(ker pri nas pravijo izkušeni starci, sicer malo podlo, ampak realno "lepota izgine, štor pa ostane", če razumeš...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Najprej se zaljubi v zunanjost, potem spoznaj značaj. Če pa spoznaš naprej značaj,zunajnost je potem nepomebna (dodatek). Res imaš prav Vendula, sem jaz tudi tega mnenja(ker pri nas pravijo izkušeni starci, sicer malo podlo, ampak realno "lepota izgine, štor pa ostane", če razumeš...lep večer Potem sklepam,da sodim med starce. Lep večer vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ....ne vem, če si prav razumela, ker lepota pa le ne izgine tako hitro Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 jaz si iz protesta več ne brijem podpazduh .... principialne ženske topotrbuje slo. Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 zunanjost je kič Opsala! Sem ze prejle hotla naprej vreci, a nisi v eni temi pisal, kako ti dol visi za videz in vse?Tamle pa tiste kosmate noge so te zmotile... Kaj pa ce recemo, da so pobrite noge kichaste? Ja sej lahk rečeš,če ti je vseenda polet na plaži z deko okol nogplavaš Aja, nisi prebral ali pa ne postekal ali pa te ni zanimalo in se ti zato ni 'usedlo'. NIMAM deke - imam gladke, lepe (dolge) noge.Izjemno ponosna sem na svojo kozho in nimam dlak oz. so blond, zelo tenkcane - kot da jih ni.Podpazduhe pa si brijem.'Zahteva' etiketa. Ce tako je, se pac prilagodim, pa tudi estetsko je...Na nogah pa mi je brezveze, seveda pa jaz lahko to govorim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 thx.razmišljam da bi si tudi brčice pustila rasti da bo bolj eksotično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Ja sej pravm,da je zunanjost kič!ampak nekako jo moraš prebroditi,da prideš v notranjost.zdej pa 2.metrakocin okol nje ni glih potencijalna kandidatk za govorni šov Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 x:Dx hi, hi.. najraje pa imam...(((če mi intimne predele on pobrije... ))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Najprej se zaljubi v zunanjost, potem spoznaj značaj. Se strinjam s tem, k sem se čist nategnu ko sem šel v obratni smeri, mi je čist zmešala glavo ko je še pokazala kolk je lepa.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Moški želi biti prva ljubezen žene- žene si žele biti zadnja ljubezen moškega. Oscar Wilde Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 pogum brez ljubezni je agresija, ljubezen brez poguma pa nemoč by frendica Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Ženska ljubezen je izpisana v vodi, ženska zvestoba je začrtana v pesku. Aytoun Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.