Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 in ljubezen je splavala po vodi in z vetromuf, tega je pa pri nas polno,hmmm Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Ali tik pred puščavskim viharjem... Contesa Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 he he, se mi zdi, kaj je hotel avtor s tem povedat o ženskah ..........pa kakorkoli že, sam da smo fejst...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ...kako to mislite fejst(pridne, poredne, nagajive ).... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....saj bi verjel Contesa, ampak tisti nasmeh na ikonci je preveč izrazit Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....saj bi verjel Contesa, ampak tisti nasmeh na ikonci je preveč izrazit Ja,menda podobnost z Mona Lizo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Ja,menda podobnost z Mono Lizo. Mona Lizo...seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Contesa-ne sekiraj se, saj se samo hecamo.... Jaz pa bi res rabila eno ljubezensko izjavo ali kompliment- poudarek na ljubezensko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Contesa-ne sekiraj se, saj se samo hecamo.... Jaz pa bi res rabila eno ljubezensko izjavo ali kompliment- poudarek na ljubezensko če bi jo podal kakšen mačistični... "matr maš dobro rt...pa joške tut"... bi ga na Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 kakšna romantično- vroča bi zalegla...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 To pa sigurno(sem imela kar prakso v ) če je kdo zaslužil! Ha ha... se spomnim svojga sodelavca...k ni pa ni znal ženski dat normalnega komplimenta...Pa smo ga mal podučil, da ne more takih stvari ven butat...naj jo povpraša kaj nevtralnega, toliko, da pokaže zanimanje, ne da bi imela občutek, da on komaj čaka na valjanje... Pa jo on praša...tko po 3 minutah...A tebe kej hrbet boli...s hrbtenico vse v redu...Pa ona...ja zakaj prašaš...? Ja tko, k maš tko velke joške... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Ženske ne oproščajo neuspehov. A. P. Čehov Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 No a vidiš, da ne znajo niti oproščat, niti pozabit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ...menda res Lunca Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 kakšna romantično- vroča bi zalegla...... uf uf uf...........hm...........ja...............bilo bi zelo lepo............hm Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 kakšna romantično- vroča bi zalegla...... uf uf uf...........hm...........ja...............bilo bi zelo lepo............hm ..... še vedno NIČ!!!.....smrk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Lepota se ne daje na mizo. Portugalski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 kakšna romantično- vroča bi zalegla...... uf uf uf...........hm...........ja...............bilo bi zelo lepo............hm ..... še vedno NIČ!!!.....smrk. jaz pa sem dobila danes kr nekaj komplimentov... izjav, prijetnih simpatičnih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ti prav privoščim Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....jaz tudi iskreno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 hvala, sej niso nevem kakšne ljubezenske izjave ampak pohvale in prijaznosti, ki ogrejejo dušo... včasih je to veliko več kot od nekje prepisan sms ala pa email... sem spet izvedela da imam simpatičen glas jaz pa dodajam tule - po telefonu bolj kot v živo... al pa so mi ene stranke poslala po hitri pošit darilce za sodelovanje ker se trudim... potem me Janjak razvajala,... Sončna, joj kaj bi jaz brez vas naj vam povem da mi janjak velikokrat pošlje razglednico, kr tko in napiše lepo misel, niso samo emaili in sms v modi... poštarju se že smeji... hehe podpiše se pa Pujsa... le kaj si poštar misli ker me je že vprašu ktera pujsa je to iz katere farme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Kolikor bolj žrtvuješ svoj jaz, toliko močnejša in resničnejša je tvoja ljubezen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Kolikor bolj žrtvuješ svoj jaz, toliko močnejša in resničnejša je tvoja ljubezen..res je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Kdor ljubi zaradi ljubezni, ta je slep. Platon Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.