Ksenia 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 meni je pa danes moj frizer dal nemi kompliment, ko so mu škarje iz rok zletele, ko je mojo starost izvedel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ....saj ob takšnem dognanju bi meni tudi, še kaj drugega Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Borisek, prijetno je bil presenečen, mi je dejal cifro pet let mlajšo pa ni bilo narejeno tko kot vi fantje to znate... hehe mam pa jaz tud mladega pa fejst frizerja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ....saj sem ti jaz tudi dal takšno približno oceno, kaj če je pa tvoj frizer LUNATIK Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 potem pa je tu kompliment dobil in prebral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 EEEmmm, a-a, pr men ni blo komplimentov, svojga tipa sem izzivala, nej mi proba napisat eno pesmico, ker jaz kadar sem zaljubljena, pesmi kar vrejo iz mene- pa v šestih letih ni spackal skup niti ene same kitice!! Itak sem pa okol sebe zbirala same moronske hladneže, zagledane v same sebe. Res bad, kr ne vem, kk to da privlačim sam tak folk OK, od ženske dobim kdaj kak kompliment, v smislu to ti paše,... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Si duhovita v bistvu, Devica, mi je fajn te brat! Evo - komplimenta! Od zenske pac... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Hvaaaaaaaalaaaaaaaaa! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 a sam duhovita sem napisala?... tudi brihtna in tudi modra, ene par forumovcev 'novejsih' opazim, ki ste prav fajn pridobitev - ne bom nastevala, saj sproti kje kaj recem, povsod se pa tudi ne vtaknem, kar pa se ne pomeni, da mi recimo nekdo ni vsec - marsikdaj se komu totalno rezim in se zabavam, ampak nekako ne nanese, da bi o tem sla beseda... ali je ze pase pa nocem zdaj ven vleci, citirati necesa od ne vem kdaj... in podobno...Skratka, eni ste prav fajn. In se veckrat prav nasmejim...Duhovitost je tudi ena kljucnih besed tega nasega foruma, se mi zdi, kaj pravite? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Res je Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 To režanje sploh ja ... gledam gledam... začnem umirat od smeha... pol pa ko pridem k sebi, si mislim ah kaj bom zdaj komplimente štepal gor.... sicer pa zadnje čase je bil najboljši HVALA BOGU, DA SI SE RODIL!!! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Kar v srcu prevreva, čez usta prekipeva. Češki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Nemke ljubijo s srcem, Francozinje z glavo, Angležinje z dušo, Italijanke s telesom, Španke z dušo in telesom, Rusinje zaradi užitka. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Španke z dušo in telesom, jaz si zdaj z eno španko dopisujem... ej to so dabest ženske..., mmm ahhh kake bejbe.... rusinje pustmo, francoza se ne mislim delat angležinje so sam pol španke, italianke pa druga polovica....... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 El Nino....tolk le glej, da nas ne boš prikazal v slabi luči x:o)x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 El Nino....tolk le glej, da nas ne boš prikazal v slabi luči x:o)xtrenutno je prepričana da so tipi v sloveniji dabest.... tisti španci dol pa ful otročji in to.... tko da ni blema... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Zanimivo tole, potem pa kar drži ta nivo, sicer se zate sploh ne bojim, ker si dostojen naš predstavnik... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Izjava, ki mi je bila full vsec.... nova frizurca na moji glavi.. in pricakovanje od dragega.. pa rece, ves oseba, kot si ti daje car in lepoto tvoji novi frizurci... Ja to je bil simpaticen kompliment .. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Komu pa naj jaz napišem kakšno ljubezensko izjavo......morda pa je tu gori tisti princ, zaradi katerega močneje bije moje Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ...so nas sama Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 kdor molči, tisočim odgovori....... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.