Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

Evo, menii najljubša izjava;

Ne pogrešam tvojih oči, ker jih sanjam.

Ne pogrešam tvojega glasu, ker ga slišim.

Ne pogrešam tvojega dotika, ker ga čutim.

Pogrešam pa TEBE, ker te LJUBIM

Pozdravček,

Vilma

Deli na socialnih omrežjih

Še ena, zdaj ko sem tako romantično razpoložena x:Dx

Če je na svetu kaj svetlečega, so to tvoje oči,

Če je na svetu kaj obstaja lepega, je to tvoj nasmeh,

Če je pa na svetu kaj tvojega, je to moje srce!

LP

Vilma

Uh, ne smem te več brati, ker si bom preveč osebno razlagal tole x:Dx  x:Ix , sicer pa sedaj  tako odhajam nekam v naravo x^x , torej TI kar piši po svojih občutkih, pa lep dan x;)x  :palec:

Tebi tudi x^x x8Dx

Še ena, zdaj ko sem tako romantično razpoložena x:Dx

Če je na svetu kaj svetlečega, so to tvoje oči,

Če je na svetu kaj obstaja lepega, je to tvoj nasmeh,

Če je pa na svetu kaj tvojega, je to moje srce!

LP

Vilma

Pod kakšnim vplivom si to pisala? xrolleyesx x:o)x Pof :o|o:

verjetno pod zaljubljenim :2src:

Ma ni treba biti glih pod "gasom" to je res x:Dx Če pa si pod "in love", je pa čisto običajno, da postanemo vsi ali pa skoraj vsi poeti x;)x ... Mislim pa, da imam tudi njegove kar lepe izjave v takem stilu x:)x Taki stihi pa ti polepšajo dan :2src:

Vilma

Kaj z naštetega ti zostane,ko ga več ni? xrolleyesx  :xx!:

Vendula... mogoče ti ne bo všeč kar ti bom napisala... V mojih letih, človek gleda drugače na ljubezen... Pri sedemnajstih, so tiste pubertetniške zaljubljenosti, ko imaš pa dejansko leta za seboj, pa so že bolj zrele... Torej, kaj ti ostane? Če se zaljubljenost umakne ljubezni, še vedno mora bit zaljubljenost, da lahko vcveti tista ljubezen, ki je potrebna med dvema... Tako, da so še naši čuti kjub temu na "preži"... Je pa res.. Ljubezen je slepa x8Dx A čudovita, če jo znaš tako vzeti...

Vilma

Zadnjič mi je nekdo rekel: "Ful mi je všeč tvoja faca!"

:wub:

x:Dx Kera odštekana izjava!!! :palec: x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jz pa čakam na enga, ku mi bo enkrat reku:

Če znal ujeti tvoje bi oči

in tvojo ljubkost v stih, žal še neznan,

zanamci rekli bi : "To so laži;

tako nebeški ni noben zemljan!"

(W. Shakespeare)

Kul, ne? Sam dons bi to verjetno izpadlo osladno. Hmmmm, pa tud ne vem, kk bi se počutla, ker nisem navajena sprejemat takih komplimentov :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...