borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Dobila včeraj ponoči:"Res ne vem, zakaj še te imam tako zelo rad!" Bog ve res...ker na to vprašanje tudi jaz ne vem odgovora Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Tako majhna roka v moji roki Jaz se čudim. Ti me gledaš, ti se smeješ, ti me ljubiš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Tako majhna roka v moji roki Jaz se čudim. Ti me gledaš, ti se smeješ, ti me ljubiš. VZDEVKI: muci, ljubica, čapljica..., včasih ljubkovalno "stara", ljubkovalno ja.... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 sms masage: hitreje kot mercedes - moje srce bije za tebe Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 ... včasih ljubkovalno "stara", ljubkovalno ja.... Jaz tudi tole fasem... Ali celo - starina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 hi hi hi, marsa.........tole je pa dosti vredno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 neko noč, ko sem bila v precej žalostnem razpoloženju, sem prejela sms od zelo dragega prijatelja: "Last night I asked my angel to watch over you, but he came back very quickly. I asked him: why? And he said: An angel doesn't need another angel to watch over him!" ta mi je zdaleč najboljši kompliment! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 neko noč, ko sem bila v precej žalostnem razpoloženju, sem prejela sms od zelo dragega prijatelja: "Last night I asked my angel to watch over you, but he came back very quickly. I asked him: why? And he said: An angel doesn't need another angel to watch over him!" ta mi je zdaleč najboljši kompliment! Res lepo , ker kot pravi ena bolj ali manj pocukrana pesem "angeli živijo, tudi če ljudje ne vidijo..." - se z lahkoto strinjam s tem Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Enkrat sem nosila ene šolne ki imajo 10 cm debele podplate in sem dobila kompliment- čudak v ortopedskih čevljih :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Jaz tudi tole fasem... Ali celo - starina. Takrat pa sigurno nisi "prijazna", če dobiš takšen lep kompliment Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Sem, sem... Boris, to je ljubkovalno, nekako... hm, 'kolegialno'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ...saj vem Marsa, toje zaradi izkušenj , to si pa lahko šteješ v čast ...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Enkrat sem nosila ene šolne ki imajo 10 cm debele podplate in sem dobila kompliment- čudak v ortopedskih čevljih :xx!: Pa ne da si bla raverka, kake platforme pa to... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Pa ne da si bla raverka, kake platforme pa to...je bilo treba izstopati (v negativnem smislu ) pa sem hodila s tem okrog. prehodila celo Prago v njih in se parkrat skoraj polomila...pa bila sem totalka izbeljena na blond takrat, lasje do sredine hrbta... potem sem jih začela striči, ker so ratali obupni. in sem ponosna da jih še sploh imam. zdaj imam čupo, naravno, zdravo pa tudi možgani so si opomogli od peroksida. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Kadar ljubimo, se kar naprej bojimo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Berem Airin peroksid tamle , pa sem se spomnila se enega 'komplimenta'...Ce sem se slucajno pojavila mimo kaksne vojasnice (recimo v minici), so mi vojaki (ne enkrat!) rekli - e, gle, lepa Brena! (*vi, nekateri mlajsi, najbrz sploh ne veste, kdo je to, je pa to sicer blond, brhka beograjska estradnica - ki pa je zdaj porocena s Slobodanom... hm... ehh, ne morem se spomniti :xx!: Zivojinovic? Ne... ehh.)Nekoc pa mi je celo clan Polske mal'ce iz vojske pisal: "Imeli smo koncert lepe Brene. Taka je kot ti." No, skratka, to je kar kompliment, se mi zdi, kot zdaj gledam nazaj. (Bila pa je seveda predvsem finta v blond cupici in minici, ki tedaj ni bila... hm... ni bila tako razsirjena).Lepa Brena! Tedaj sem bila seveda uzaljena. kao... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Marsa, če si to ti bila v primerjavi, potem pa ni sladki greh, sicer pa poznam košarkašico iz Brčkega, poročeno Živojinović, saj je še sedaj kar dobra bejba ...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Berem Airin peroksid tamle , pa sem se spomnila se enega 'komplimenta'...Ce sem se slucajno pojavila mimo kaksne vojasnice (recimo v minici), so mi vojaki (ne enkrat!) rekli - e, gle, lepa Brena! (*vi, nekateri mlajsi, najbrz sploh ne veste, kdo je to, je pa to sicer blond, brhka beograjska estradnica - ki pa je zdaj porocena s Slobodanom... hm... ehh, ne morem se spomniti :xx!: Zivojinovic? Ne... ehh.)Nekoc pa mi je celo clan Polske mal'ce iz vojske pisal: "Imeli smo koncert lepe Brene. Taka je kot ti." No, skratka, to je kar kompliment, se mi zdi, kot zdaj gledam nazaj. (Bila pa je seveda predvsem finta v blond cupici in minici, ki tedaj ni bila... hm... ni bila tako razsirjena).Lepa Brena! Tedaj sem bila seveda uzaljena. kao... Kar priznaj, Marsa - pol ti je bilo pa žal! Ja, ja, komplimenti so včasih precej grobo povedani....Najlepši pa so tisti, ki se jih sploh ne da razložiti. Sem imel pred mnogo leti malo šolo komplimentov pri neki fletni pianistki.Podučila me je, da so najlepši komplimenti tisti, katere v večji družbi "sliši" le tisti, komur so namenjeni, vsi drugi pa slišijo kaj drugega.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ime i prezime:Fahreta Zivojinovic Nadimak:Lepa Brena Datum i mesto rodjenja:20.10.1960. Brcko Visina:1,78 Tezina:65 Boja kose:Plava Boja ociju:Zelene Broj cipela:38 Porodicna situacija:Srecno udata Adresa:www.Grand.co.yu Znak u horoskopu:Vaga Politicka pripadnost-aktivnost:Apoliticna To je ta bejba, ki privablja še vedno veliko ljudi na koncerte! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 :o|o: stara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Boris, nisem se hotla hvalit, lepa Brena je sicer veliko lepsa, cednejsa od mene... A ni mi bil kompliment, ker je bila taka skokica, kao... blondinka, kaj pa vem, mimo kao...Sicer pa sem se kar dolgonoga in imam noge kar skladne, pa je primerjava bila po mojem v glavnem zato. Pa lasje, kot sem rekla. Ma, ful odstekanih komplimentov sem dobila, kaksna pisma imam, da dol pades, celo od kakega 'znanega', da v sali recem, da jih bom lahko nekoc izsiljevala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 O, Boris, izbrskal medtem podatke vsemogoce! Potem je le Zivojinovic, pa se mi je slisalo narobe... Stara, Aira? OK, saj zato sem pa rekla, da mlajsi verjetno ne poznate, sicer pa je starost relativna, vsi pridemo nekoc tja, kamor se vsi pomikamo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Breno poznam Marsa, tebe bom menda spoznal na naslednjem partyu , da bi lahko ocenjeval ,brez pretiravanja ste obe dobri, lahko bi rekel vredne greha, ampak ne bom nesramen, ker tam je bila asociacija na njen ansambel SLADKI GREH, ki jo še vedno spremlja, mislim, da se je res Brena malo postarala, ampak samo malo, ko so ji ugrabili sina :xx!: , kar pa roko na srce, ni prijetno, zato večino časa preživi doma v drugem domu v Ameriki, sicer pa jo še poznam, ko je igrala basket v 1.YU ligi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Podučila me je, da so najlepši komplimenti tisti, katere v večji družbi "sliši" le tisti, komur so namenjeni, vsi drugi pa slišijo kaj drugega.... dobro te je podučila Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.