Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

Dobila včeraj ponoči:"Res ne vem, zakaj še te imam tako zelo rad!" x:Dx x:Dx x:Dx

Bog ve res...ker na to vprašanje tudi jaz ne vem odgovora x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Tako majhna roka v moji roki x?x

Jaz se čudim. Ti me gledaš, ti se smeješ, ti me ljubiš. x:Xx

VZDEVKI: muci, ljubica, čapljica..., včasih ljubkovalno "stara", ljubkovalno ja.... x:Dx

elvis is the best

... včasih ljubkovalno "stara", ljubkovalno ja.... x:Dx

Jaz tudi tole fasem... Ali celo - starina. x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

neko noč, ko sem bila v precej žalostnem razpoloženju, sem prejela sms od zelo dragega prijatelja:

"Last night I asked my angel to watch over you, but he came back very quickly. I asked him: why? And he said: An angel doesn't need another angel to watch over him!"

ta mi je zdaleč najboljši kompliment! x:)x x:)x x:)x

neko noč, ko sem bila v precej žalostnem razpoloženju, sem prejela sms od zelo dragega prijatelja:

"Last night I asked my angel to watch over you, but he came back very quickly. I asked him: why? And he said: An angel doesn't need another angel to watch over him!"

ta mi je zdaleč najboljši kompliment!  x:)x  x:)x  x:)x

Res lepo x:)x ,

ker kot pravi ena bolj ali manj pocukrana pesem "angeli živijo, tudi če ljudje ne vidijo..." - se z lahkoto strinjam s tem xDDx

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Sem, sem... Boris, to je ljubkovalno, nekako... hm, 'kolegialno'... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Enkrat sem nosila ene šolne ki imajo 10 cm debele podplate in sem dobila kompliment- čudak v ortopedskih čevljih x:Dx :xx!: :V: :C: :inocent:

Pa ne da si bla raverka, kake platforme pa to... x:)x x:o)x x:Xx x8Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pa ne da si bla raverka, kake platforme pa to...

je bilo treba izstopati (v negativnem smislu xDDx ) pa sem hodila s tem okrog. prehodila celo Prago v njih in se parkrat skoraj polomila...

pa bila sem totalka izbeljena na blond takrat, lasje do sredine hrbta... potem sem jih začela striči, ker so ratali obupni. in sem ponosna da jih še sploh imam. x^x zdaj imam čupo, naravno, zdravo x^x pa tudi možgani so si opomogli od peroksida.

Berem Airin peroksid tamle xDDx, pa sem se spomnila se enega 'komplimenta'...

Ce sem se slucajno pojavila mimo kaksne vojasnice (recimo v minici), so mi vojaki (ne enkrat!) rekli - e, gle, lepa Brena! x:Dx x:o)x

(*vi, nekateri mlajsi, najbrz sploh ne veste, kdo je to, je pa to sicer blond, brhka beograjska estradnica - ki pa je zdaj porocena s Slobodanom... hm... ehh, ne morem se spomniti :xx!: xrolleyesx :eek: x?x Zivojinovic? Ne... ehh.)

Nekoc pa mi je celo clan Polske mal'ce iz vojske pisal: "Imeli smo koncert lepe Brene. Taka je kot ti."

No, skratka, to je kar kompliment, se mi zdi, kot zdaj gledam nazaj.

(Bila pa je seveda predvsem finta v blond cupici in minici, ki tedaj ni bila... hm... ni bila tako razsirjena).

Lepa Brena! x:o)x x:Dx

Tedaj sem bila seveda uzaljena. xrolleyesx kao... x:o)x x:Dx

Picasso

Berem Airin peroksid tamle xDDx, pa sem se spomnila se enega 'komplimenta'...

Ce sem se slucajno pojavila mimo kaksne vojasnice (recimo v minici), so mi vojaki (ne enkrat!) rekli - e, gle, lepa Brena!  x:Dx  x:o)x

(*vi, nekateri mlajsi, najbrz sploh ne veste, kdo je to, je pa to sicer blond, brhka beograjska estradnica - ki pa je zdaj porocena s Slobodanom... hm... ehh, ne morem se spomniti  :xx!:  xrolleyesx  :eek:  x?x  Zivojinovic? Ne... ehh.)

Nekoc pa mi je celo clan Polske mal'ce iz vojske pisal: "Imeli smo koncert lepe Brene. Taka je kot ti."

No, skratka, to je kar kompliment, se mi zdi, kot zdaj gledam nazaj.

(Bila pa je seveda predvsem finta v blond cupici in minici, ki tedaj ni bila... hm... ni bila tako razsirjena).

Lepa Brena!  x:o)x  x:Dx

Tedaj sem bila seveda uzaljena.  xrolleyesx kao...  x:o)x  x:Dx

Kar priznaj, Marsa - pol ti je bilo pa žal!

Ja, ja, komplimenti so včasih precej grobo povedani....

Najlepši pa so tisti, ki se jih sploh ne da razložiti.

Sem imel pred mnogo leti malo šolo komplimentov pri neki fletni pianistki.

Podučila me je, da so najlepši komplimenti tisti, katere v večji družbi "sliši" le tisti, komur so namenjeni,

vsi drugi pa slišijo kaj drugega....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Ime i prezime:

Fahreta Zivojinovic

Nadimak:

Lepa Brena

Datum i mesto rodjenja:

20.10.1960. Brcko

Visina:

1,78

Tezina:

65

Boja kose:

Plava

Boja ociju:

Zelene

Broj cipela:

38

Porodicna situacija:

Srecno udata

Adresa:

www.Grand.co.yu

Znak u horoskopu:

Vaga

Politicka pripadnost-aktivnost:

Apoliticna

To je ta bejba, ki privablja še vedno veliko ljudi na koncerte!

Boris, nisem se hotla hvalit, lepa Brena je sicer veliko lepsa, cednejsa od mene... A ni mi bil kompliment, ker je bila taka skokica, kao... blondinka, kaj pa vem, mimo kao...

Sicer pa sem se kar dolgonoga in imam noge kar skladne, pa je primerjava bila po mojem v glavnem zato. Pa lasje, kot sem rekla. x:Ix :8):

Ma, ful odstekanih komplimentov sem dobila, kaksna pisma imam, da dol pades, celo od kakega 'znanega', da v sali recem, da jih bom lahko nekoc izsiljevala. x:o)x x:Dx x:Dx :vragec: x:px x:Dx

Picasso

O, Boris, izbrskal medtem podatke vsemogoce! :palec:

Potem je le Zivojinovic, pa se mi je slisalo narobe... x:o)x x:Dx

Stara, Aira? OK, saj zato sem pa rekla, da mlajsi verjetno ne poznate, sicer pa je starost relativna, vsi pridemo nekoc tja, kamor se vsi pomikamo. x;)x

Picasso

Breno poznam Marsa, tebe bom menda spoznal na naslednjem partyu :eek: , da bi lahko ocenjeval x:Ix ,brez pretiravanja ste obe dobri, lahko bi rekel vredne greha, ampak ne bom nesramen, ker tam je bila asociacija na njen ansambel SLADKI GREH, ki jo še vedno spremlja, mislim, da se je res Brena malo postarala, ampak samo malo, ko so ji ugrabili sina :sori: :xx!: , kar pa roko na srce, ni prijetno, zato večino časa preživi doma v drugem domu v Ameriki, sicer pa jo še poznam, ko je igrala basket v 1.YU ligi x^x

Podučila me je, da so najlepši komplimenti tisti, katere v večji družbi "sliši" le tisti, komur so namenjeni,

vsi drugi pa slišijo kaj drugega....

:palec: dobro te je podučila x:Dx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...