Pesha 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 so najlepši komplimenti tisti, katere v večji družbi "sliši" le tisti, komur so namenjeni, vsi drugi pa slišijo kaj drugega.... JAAAAA! Ko pogovor gladko teče, pa samo midva veva kaj mi med vrsticami govori!!!! Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 oj lana1, sva istočasno opazili... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Podučila me je, da so najlepši komplimenti tisti, katere v večji družbi "sliši" le tisti, komur so namenjeni, vsi drugi pa slišijo kaj drugega.... dobro te je podučila Ja Lana Pa sva tudi vadila. Kajti opazila je, da sem po naravi - grob (z besedami) in me je prijela v roke.Kajti naučila me je tudi, da pravi komplimenti ni nikoli laž!A žal sem to kulturo nehal negovati. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ko pogovor gladko teče, pa samo midva veva kaj mi med vrsticami govori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pokowc, sem že prej prebrala...yelloweyes Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Kar priznaj, Marsa - pol ti je bilo pa žal! Ja, ja, komplimenti so včasih precej grobo povedani....Najlepši pa so tisti, ki se jih sploh ne da razložiti. Sem imel pred mnogo leti malo šolo komplimentov pri neki fletni pianistki.Podučila me je, da so najlepši komplimenti tisti, katere v večji družbi "sliši" le tisti, komur so namenjeni, vsi drugi pa slišijo kaj drugega.... VojkoVojko, tole sem sele zdajle opazila, sory (ko vidim citiranje, pa mi nic ni bilo jasno, odkod). Lepo si tole povedal, saj, "sploh ne da razloziti" - res je tole. "Taka si kot jabuk". :xx!: V bistvu pa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pesha Vojko,to pa ni dobro.Komplimente moraš znati sprejemati,če so iskreni,pa tudi dajati Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Enemu govedu je res vseeno ali šepetaš sladko ali ne... Si kar predstavljam Bobnarja , ki sladko šepeta....una pa muuuuka zraven...pa ne ve zakaj se gre Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 ... sem hotla TOCNO TOLE citirat, pa se mi ni dalo...ja, tole... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Temu se reče umetnost sporazumevanja, teliček zdaj pa ti muuuukaš... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ti si pa prav pasji..... pa se mi je zdel, da sem te slišala mukat... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pesha Vojko,to pa ni dobro.Komplimente moraš znati sprejemati,če so iskreni,pa tudi dajati Hvala. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 [quote Sem imel pred mnogo leti malo šolo komplimentov pri neki fletni pianistki.Podučila me je, da so najlepši komplimenti tisti, katere v večji družbi "sliši" le tisti, komur so namenjeni, vsi drugi pa slišijo kaj drugega.... VojkoHja, že drži, le če je tista druga stran dovzetna oz. zna poslušat in cenit kompliment.Enemu govedu je res vseeno ali šepetaš sladko ali ne... Iste vrste ptiči skupaj letajo! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Podučila me je, da so najlepši komplimenti tisti, katere v večji družbi "sliši" le tisti, komur so namenjeni, vsi drugi pa slišijo kaj drugega.... dobro te je podučila Ja Lana Pa sva tudi vadila. Kajti opazila je, da sem po naravi - grob (z besedami) in me je prijela v roke.Kajti naučila me je tudi, da pravi komplimenti ni nikoli laž!A žal sem to kulturo nehal negovati. VojkoKaj pa če bi sedaj začel deliti komplimente??? Ti ne veš kako bi bile oz.(bi kakšna bila) tega vesela. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Vojko oddajaš eno takšno "moško" energijo----- Metuljčica eee... tvoja barva kril je tako.......... modra . jej... danes neki rahitični komplimenti... .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ljubezenski pogled je dolgo besedilo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ljubezenski pogled je dolgo besedilo. hja, sam da je pravi, ne pa teatralni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ...to pa vsekakor Poky Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ko sem hodil po Payis bas, si ogledoval lepote nizke dežele. Vonj morja in cvetlic me je opajal in iz dalje glas me ustavi: ...good AIR.a, a sam pomislim na domačo vas. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Podučila me je, da so najlepši komplimenti tisti, katere v večji družbi "sliši" le tisti, komur so namenjeni, vsi drugi pa slišijo kaj drugega.... dobro te je podučila Ja Lana Pa sva tudi vadila. Kajti opazila je, da sem po naravi - grob (z besedami) in me je prijela v roke.Kajti naučila me je tudi, da pravi komplimenti ni nikoli laž!A žal sem to kulturo nehal negovati. VojkoKaj pa če bi sedaj začel deliti komplimente??? Ti ne veš kako bi bile oz.(bi kakšna bila) tega vesela. Po mojem skromnem mnenju pa tega ne moreš pozabiti,lahko pa daš na čakanje,se da naučiti nazaj,saj,ko enkrat znaš voziti kolo... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Lana In Sonce je posijalo. Tri žarke je spustilo mimo sedmih dehtečih temnozelenih listov, ko sem pogledal na polje lana. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 uau...........ful dobro ko je danes padal dež, sem se spomnila, koko me je nekoč en galanten tip peljal pod dežnikom Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Lana In Sonce je posijalo. Tri žarke je spustilo mimo sedmih dehtečih temnozelenih listov, ko sem pogledal na polje lana. Vojko Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.