El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 nič ne reče bolj ljubim te kot, tistih par posebnih not in en upogib strune iz pesmi Wonderful tonight by Eric Clapton, no morbit tisto kar mi je enkrat ena čelistka dala za poslušat,... sam tisto je pač drugi nivo, nkol nisem zakapiral Torej to all the girls i loved before, ..... Julio. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 LOVE IS IN THE AIR!!! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ko sem hodil po Payis bas, si ogledoval lepote nizke dežele. Vonj morja in cvetlic me je opajal in iz dalje glas me ustavi: ...good AIR.a, a sam pomislim na domačo vas. Vojko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ljubezenske rane lahko ozdravi samo tisti, ki jih je zadal. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 me ful ma da bi eni to povedal, zdej, pa sva še mal tko al bi al nebi pa bi rad da se sama odloči ji nočem "pomagat" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Prav imaš, kar sama se naj odloči... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 me ful ma da bi eni to povedal, zdej, pa sva še mal tko al bi al nebi pa bi rad da se sama odloči ji nočem "pomagat" kar sama naj se skorajži ....ampak..ne čakaj predolgo x!x Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Dj ne čakat naredi prvi korak pa hitr Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 nič ne reče bolj ljubim te kot, tistih par posebnih not in en upogib strune iz pesmi Wonderful tonight by Eric Clapton. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Se en 'kompliment' mam... sem se zdajle spomnila...Par let nazaj me je prodajalec v specializirani trgovini vprasal, ce mi da na studentsko... ali nekaj podobnega...Sploh nisem stekala, kaj mi predlaga oz. ponuja... da je se Mitji potem rekel, da sem bila prva in edina, ki nisem zagrabila oz. pac izkoristila te moznosti...Ker sem pac bila iskrena... Jaz sploh ne znam sprejemat komplimentov... sem v bistvu postekala... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Preveč ljubezni in medu pokvari želodec. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 A to je kompliment?Ali je ljubezenska izjava? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Marsa vse je O.K. , le zdravje je treba paziti .....torej umirjeno in kontrolirano ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Morem povedat... po tejle uri s kitaro.. ko me roka ornk boli.. vsaj vse blazinice hehe, morem rečt... I LOVE Rocknroll... pa naj mi punce/ženske ne zamerijo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Kdor začenja ljubiti, mora biti pripravljen na trpljenje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...TI SI MOJ ANGEL, MOJE VSE, MOJ DRUGI JAZ... sicer mi to še nihče ni rekel, se pa zelo, zelo lepo sliši... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Lahko nosimo svet v naročju, a nsimo srečni, če nimamo nikogar, ki bi se nam vsaj zlagal, da nas ljubi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Bog je dal svojim angelom krila, razen enemu, ki ni hotel da bi odletel, in ga podaril meni. Ta angel si TI!" Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 "Vedno bolj te ljubim, vsak dan, vsako uro,danes bolj kot včeraj, a mnogo manj kot jutri." "Dvomi, da so zvezde ogenj; Dvomi, da se sonce giblje; Dvomi, da je resnica laž; toda nikdar ne dvomi, da te ljubim!" Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Žaža, I tvojo ikonco! full je luštna taka čebelčkasta Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Lbezn iščem samo še na filmskem platnu p. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Sonce moje malo, poglej me..TI si JAZ in mene brez tebe ni....Jaz ne obstajam, obstajava samo midva.. Se bos prosim porocila z mano, ker ne morem ziveti brez tebe? .. tako sem dobila "ponudbo" za poroko.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Kdor začenja ljubiti, mora biti pripravljen na trpljenje. če bi pa tole kot kompliment dobila bi pa nekomu vrata pred nosom zaprla, tko nekak :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.