Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

nič ne reče bolj ljubim te kot, tistih par posebnih not in en upogib strune iz pesmi Wonderful tonight by Eric Clapton, no morbit tisto kar mi je enkrat ena čelistka dala za poslušat,... sam tisto je pač drugi nivo, nkol nisem zakapiral :sori:

Torej to all the girls i loved before, ..... Julio.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Ko sem hodil po Payis bas, si ogledoval lepote nizke dežele. Vonj morja in cvetlic me je opajal in iz dalje glas me ustavi: ...good AIR.a, a  sam pomislim  na domačo vas.

Vojko

x:((x

x:Dx x;)x

me ful ma da bi eni to povedal, zdej, pa sva še mal tko al bi al nebi pa bi rad da se sama odloči ji nočem "pomagat"
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

me ful ma da bi eni to povedal, zdej, pa sva še mal tko al bi al nebi pa bi rad da se sama odloči ji nočem "pomagat"

:palec: kar sama naj se skorajži ....ampak..ne čakaj predolgo x!x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Se en 'kompliment' mam... sem se zdajle spomnila...

Par let nazaj me je prodajalec v specializirani trgovini vprasal, ce mi da na studentsko... ali nekaj podobnega...

Sploh nisem stekala, kaj mi predlaga oz. ponuja... da je se Mitji potem rekel, da sem bila prva in edina, ki nisem zagrabila oz. pac izkoristila te moznosti...

Ker sem pac bila iskrena...

Jaz sploh ne znam sprejemat komplimentov... sem v bistvu postekala... :8): :sori: :o|o: x:Ix

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A to je kompliment?

Ali je ljubezenska izjava?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Morem povedat... po tejle uri s kitaro.. ko me roka ornk boli.. vsaj vse blazinice ;) hehe, morem rečt... I LOVE Rocknroll... pa naj mi punce/ženske ne zamerijo....

• 2 weeks later...

"Vedno bolj te ljubim, vsak dan, vsako uro,danes bolj kot včeraj, a mnogo manj kot jutri."

xsrcbumx xsrcbumx

"Dvomi, da so zvezde ogenj; Dvomi, da se sonce giblje; Dvomi, da je resnica laž; toda nikdar ne dvomi, da te ljubim!"

xsrcbumx xsrcbumx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Sonce moje malo, poglej me..

TI si JAZ in mene brez tebe ni....

Jaz ne obstajam, obstajava samo midva..

Se bos prosim porocila z mano, ker ne morem ziveti brez tebe?

.. tako sem dobila "ponudbo" za poroko.. x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...