Marsa 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 'Nora sem nate'!! Kul kompliment! In kakor se slisi... dokoncno, fact... impulzivno... je hkrati tudi... odvezujoce... celo skoraj ... ... 'preracunljivo'...Nor je lahko trenutno stanje. Navdusenje. Torej nic ne obljublja. Ko sem jaz okol padla x!x - VSE bila pripravljena odj* zarad...vseeno NIKOL nisem napisala (*pisma pa to, celi kupi tega) recimo 'volim te'... (bil je srb, iz BG).nekako se mi ni zdelo... pravilno (*saj skoz pravim, da sem kljub cveketavosti v pomembnih zadevah v izboru besed natancna).Vse sem rekla:Cist shizim nate.Komaj cakam, da te vidim.Mescha se mi...Ampak TO.To SE ni imelo zveze s kaksno ljubeznijo pa taksnim. Ampak pa vznemirja...Ocitno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 ENKRAT PRED KR NEKAJ LETI SEM BILA NEKAJ CASA V HUDI DEPRESIJI,SEDELA SEM SAMA NA HRIBCKU PRED INTERNATOM IN SOLZE SO ZACELE KAPLJATI...PRISEL JE NEKDO,KI MI JE MNOGO POMENIL IN MI REKEL:NE JOCI,NE BODI ZALOSTNA,A NE VES ,DA NEKDO ZIVI SAMO OD TVOJEGA NASMEHA"MOJ IZRAZ NA OBRAZU SE JE TAKOJ SPREMENIL IZ NA Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Moj sms: Jaz pa nikol nimam nič zate (rekel mi je, da mi bo prinesel Cdje)Njegov ogovor:Kako da ne? Že ne tvoj nasmeh mi ful polepša dan. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neko-kao-ja 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 "Lud sam za tobom, maće, a lud sam ionako..." Jst naj se pa zdej ubadam... Sm mislila, da je on le moj frend... Zdej pa tole... Citiraj Ne ostavljati tragove za sobom... Isto kao ne postojati... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Lud sam za tobom, maće, a lud sam ionako..." Jst naj se pa zdej ubadam... Sm mislila, da je on le moj frend... Zdej pa tole... neko-kao-ja mal z rezervo vzem vse skup ,pa mu uzvrati nekako ovako luda sam i ja za tobom,žrebe moje,ali luda sam ionako pol nej se pa on ubada, če bo dojel.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neko-kao-ja 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 sej sm nekej v tem smislu odgovorila... Citiraj Ne ostavljati tragove za sobom... Isto kao ne postojati... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Življenje je lepše, bolj nasmejano in vse je nekako lažje, .... odkar te poznam. Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Mavrične sanje za mavrično dekle Special. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 I love those day when I know I will see you Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 "sladko sanjaj, mehkota". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 kera dobra tema. ja, pri meni je bilo tako: ali komplimentov sploh ni bilo ali pa toliko, da mi je bilo že kar nerodno (čeprav mislim, da vsem laska, če te ljubljena oseba skoz hvali, hudo je, če te sploh ne in te sam kritizira ) nikoli pa nisem razmišljala, kateri izmed komlimentov, ki sem jih dobila, je bil dbest in me je trofil direkt v sredino srca. no ja, mogoče mam najraje kakšna posebna ljubkovalna imena (aja, to v bistvu ni kompliment ali ljubezenska izjava). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Najlepša ljubezenska izjava/kompliment, ki sem ga dobila... TI SI MOJ LUNAPARK..TI SI NAJSREČNEJŠI KRAJ NA SVETU... Mislim...tega pa ne bom nikol pozabla..je preveč posebno in drugačno od ostalih komplimentov... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Največji ljubezenski kompliment Ti imaš tako lepe oči, pejt greva na havbo mi boš junfer vzel Brez zaj****cije... ta je bila najbolj izvirna. Ostale pozabil Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 ah, komplimenti in ljubezenske izjave...najbolj so mi v spominu v bistvu ostali vzdevki: tečna tečka tečkasta rdečelasi štrukelj in druidka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 men je pa ful lepo, če npr. ležim, in imam glavo v fantovem naročju, ta pa me boža, občudujoče gleda ... in potem preprosto reče: lepa si ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Največji ljubezenski kompliment Ti imaš tako lepe oči, pejt greva na havbo mi boš junfer vzel Brez zaj****cije... ta je bila najbolj izvirna. Ostale pozabil Romantika na višku.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Se sliši vulgarno... smo bili samo mladi in pijani No, sem jo pospremil... ne do havbe... do avtobusne postaje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dorothy 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 En kompliment sem dobila od bivsega, ko je prisel k meni na kavo. Na internetu mi je hotel pokazati en starinski avto, za katerega se zanima. Rekel je, da ga mora se enkrat videt, da ga ne pozabi. Pa sem mu pripomnila, da do mene tud vcasih pride zato, da me ne pozabi... On pa odvrne: "Ah, tebe se itak ne da pozabit..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 tega se spomnim: "ful maš smisel za kuhanje" in tega: "taka si kot kakšna siciljanska lepotica" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jst pa tega: Popolna si. ...pa Lepa si. Sej, v bistvu jih je kr neki blo, no...samo, lahko bi jih blo več od samo enega tipa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 al pa ta: "preveč dobro masiraš, kar zaspal bi zraven. jaz pa tako slabo masiram, obljubim, da bom šel na tečaj." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Js sm pa lani od enga prijatelja dobila tale sms ... Veš zakaj te tako občudujem, Tanja, veš zakaj si nekaj tako edinstvenega ... Čist vsak večer vidim sto žensk, ampak čist vsaka je tako prekleto enaka tisti, ki je poleg nje. Moj bog, kot bi kopiral slabe slike. Kako drugačna si ti od te povprečnosti, te zlagane popolnosti. Bodi karkoli že si, v mojem svetu si biser. Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 "tako kozho mas kot dojencek". Tak kompliment mi je vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ti si tak cartl... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kako fajn dišiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.