Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

'Nora sem nate'!!

Kul kompliment! :palec: x^x

In kakor se slisi... dokoncno, fact... impulzivno... je hkrati tudi... odvezujoce... celo skoraj ... xscratchx... 'preracunljivo'...

Nor je lahko trenutno stanje. Navdusenje. Torej nic ne obljublja.

Ko sem jaz okol padla x!x :88: :bomb: - VSE bila pripravljena odj* zarad...

vseeno NIKOL nisem napisala (*pisma pa to, celi kupi tega) recimo 'volim te'... (bil je srb, iz BG).

nekako se mi ni zdelo... pravilno (*saj skoz pravim, da sem kljub cveketavosti v pomembnih zadevah v izboru besed natancna).

Vse sem rekla:

Cist shizim nate.

Komaj cakam, da te vidim.

Mescha se mi...

Ampak TO.

To SE ni imelo zveze s kaksno ljubeznijo pa taksnim. :P ;)

Ampak pa vznemirja...

Ocitno. x:Dx x:)x :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ENKRAT PRED KR NEKAJ LETI SEM BILA NEKAJ CASA V HUDI DEPRESIJI,SEDELA SEM SAMA NA HRIBCKU PRED INTERNATOM IN SOLZE SO ZACELE KAPLJATI...PRISEL JE NEKDO,KI MI JE MNOGO POMENIL IN MI REKEL:NE JOCI,NE BODI ZALOSTNA,A NE VES ,DA NEKDO ZIVI SAMO OD TVOJEGA NASMEHA"

MOJ IZRAZ NA OBRAZU SE JE TAKOJ SPREMENIL IZ x:(x NA xflirtx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:wOOt: Lud sam za tobom, maće, a lud sam ionako..."

Jst naj se pa zdej ubadam... Sm mislila, da je on le moj frend... Zdej pa tole...

neko-kao-ja x;)x mal z rezervo vzem vse skup ,pa mu uzvrati nekako ovako :vragec: luda sam i ja za tobom,žrebe moje,ali luda sam ionako x;)x pol nej se pa on ubada, če bo dojel.... xDDx x:Xx xpartyx

• 1 month later...
  • 1 year later...
Guest mačona

kera dobra tema. :2src:

ja, pri meni je bilo tako: ali komplimentov sploh ni bilo :o|o: ali pa toliko, da mi je bilo že kar nerodno (čeprav mislim, da vsem laska, če te ljubljena oseba skoz hvali, hudo je, če te sploh ne in te sam kritizira :sori: ) x:Ix nikoli pa nisem razmišljala, kateri izmed komlimentov, ki sem jih dobila, je bil dbest in me je trofil direkt v sredino srca. xscratchx no ja, mogoče mam najraje kakšna posebna ljubkovalna imena (aja, to v bistvu ni kompliment ali ljubezenska izjava). x:)x

Najlepša ljubezenska izjava/kompliment, ki sem ga dobila...

TI SI MOJ LUNAPARK..TI SI NAJSREČNEJŠI KRAJ NA SVETU... xsrcx :2src: xsrcx

Mislim...tega pa ne bom nikol pozabla..je preveč posebno in drugačno od ostalih komplimentov...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Največji ljubezenski kompliment x?x

Ti imaš tako lepe oči, pejt greva na havbo mi boš junfer vzel x:Dx x:Dx x:Dx

Brez zaj****cije... ta je bila najbolj izvirna. Ostale pozabil xrolleyesx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

men je pa ful lepo, če npr. ležim, in imam glavo v fantovem naročju, ta pa me boža, občudujoče gleda ... in potem preprosto reče: lepa si ... xsrcx :wub:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Največji ljubezenski kompliment x?x

Ti imaš tako lepe oči, pejt greva na havbo mi boš junfer vzel x:Dx x:Dx x:Dx

Brez zaj****cije... ta je bila najbolj izvirna. Ostale pozabil xrolleyesx

Romantika na višku.. x:Dx x:Dx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

x:Dx x:Dx Se sliši vulgarno... smo bili samo mladi in pijani x;)x No, sem jo pospremil... ne do havbe... do avtobusne postaje :palec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

En kompliment sem dobila od bivsega, ko je prisel k meni na kavo. Na internetu mi je hotel pokazati en starinski avto, za katerega se zanima. Rekel je, da ga mora se enkrat videt, da ga ne pozabi. Pa sem mu pripomnila, da do mene tud vcasih pride zato, da me ne pozabi... On pa odvrne: "Ah, tebe se itak ne da pozabit..." xDDx

Guest mačona

tega se spomnim:

"ful maš smisel za kuhanje"

in tega:

"taka si kot kakšna siciljanska lepotica"

x:Ix x:Ix x:Ix

Guest mačona
al pa ta: "preveč dobro masiraš, kar zaspal bi zraven. jaz pa tako slabo masiram, obljubim, da bom šel na tečaj." x:Ix

Js sm pa lani od enga prijatelja dobila tale sms ... xsrcx

Veš zakaj te tako občudujem, Tanja, veš zakaj si nekaj tako edinstvenega ... Čist vsak večer vidim sto žensk, ampak čist vsaka je tako prekleto enaka tisti, ki je poleg nje. Moj bog, kot bi kopiral slabe slike. Kako drugačna si ti od te povprečnosti, te zlagane popolnosti. Bodi karkoli že si, v mojem svetu si biser.

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...