Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

Jst sm pa ugotovila, da totalno padam na take izjave x:px

Tok si fajn, slastna, strastna, čista, direktna...vse kar cenim v duši. Res te doživljam kot nekaj kar se dvigne čez vse meje dosedaj znanega in gre v srce.

xsrcx

Tuki se pa tud jaz najdem x;)x x:)x

A guardian Angel

Who will guide what you do,

Her pure essence is love,

Sent to watch over you

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

tale :2src: x:Ix

"Dišiš dišiš celo telo ti diši, ne morem, se odločit kateri del posebaj izpostavit, da ostalim ne bi delal krivice".

U kak kompliment domiselen :palec: lepa si kot sol, ki potuje v Piran :inocent: to bi bil pa lahko kak slogan x;)x

Razmišljam o ljubezenski izjavi, ki mi jo je kdaj kdo "podaril" ...heh spomnim se še zelo dobro ene, ki jo ponavadi prebereš samo na karticah / no ta je bila napisana v pismu x:Ix = Bodi moja za valentin...

No pa = bučka rad te imam, ta mi je prirasla k srcu.

Oja pa ena zanimiva ...po nekem opravilu zunaj hiše sem dobila sočen kompliment = KAKA KMETICA (!) in to lahko zares prvič rečem kot kompliment x:Dx :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Hmm, kaj so pa men kej izjavili....

You look innocente and hot at the same time :2src:

Ohmammamia! Ma sei bellissima! Ti trovo che sei bella, proprio carina x:Ix

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Jz pa padam na vse komplimente,ki grejo pod mojo kožo...Tisto,ka si sexy,ko te tip prvič vidi nago in podobne fore..Tk klišejsko...Pa maš lepe oči,,,pa bla,bla,bla...Pa kako rit maš,...jao...To je tolk brezveze...

Boljš je ,če ti tip reče...Kaj si zanimiva,drugačna...odštekana,perverzna,znaš se it...To je že pol neki...No,saj zame,,,

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Tisto,ka si sexy,ko te tip prvič vidi nago in podobne fore..

x:Dx x:Dx

Bodi vesela... kaj bi si šele mislila, če bi bil tiho xnckrivx

Vidiš kakšno težko nalogo imamo :lol:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:Dx x:Dx

Bodi vesela... kaj bi si šele mislila, če bi bil tiho xnckrivx

Vidiš kakšno težko nalogo imamo :lol:

Ja,priznam ,da imate moški težko nalogo.Vsaj pri meni,ko sem tolk nezaupljiva in težko v kaj verjamem-pomanjkanje samozavesti pač..zato nimam rada pretiranega laskanja,pač v mejah normale..Mam pa rada,če mi kdo reče,da sem zanimiva in navihana.,pač komplimenti ,ki opisujejo moj karakter...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

oh js pa nism za ljubeznske izjave razne :o|o: se kr bedast počutim, ne vem ka bi počela s tem glih :inocent: sploh od nekoga k me sploh ne pozna in mi začne tam neke puhlice trosit :o|o: sam spizdi x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

no sem se jaz spomnila, kaj mi je nekoč rekel en, ki mi sploh ni bil všeč, mi je bil pravzaprav bljak,

no pa je začel težit kok sn simpatična, pa tiste fore, pol me je pa vprašal, če bi hodla z njim, pa sem rekla direkt, da ne, no pol mi je pa rekel, da, če pa z njim nočem hodit, pol pa rabm možgansko operacijo :wOOt:

sej vem da so to ljubezenske izjave ampak me je preblisnil spomin

Guest mačona
uf, česa sem se zdaj spomnila. enkrat v nekem zakajenem lokalu se vsede k meni en starejši tip (kakih 15 let starejši od mene) in mi začne težiti, jaz niti ne trznem, niti pogledam ga ne prav in naenkrat začne kok dišim, kok mi dišijo lasje - v total zakajenem placu. xcivx xcivx x:o)x ko nisem trznila, je en čas sedel poleg mene in tuhtal, kaj naj mi reče in ko je sprevidel da sem "železna lady" (btw, takle "kompliment" mi je dal vzgojitelj v dijaškem domu x:Dx x:px ), da ne bom muvnila, je sam spokal. x:Dx ja, na tak način se jaz losam kakih težakov, ki me ne zanimajo, enostavno ga niti ne pogledam, delam se ledeno in vzvišeno in čakam, da spoka. x:Dx smotano, ampak deluje.

Ja,priznam ,da imate moški težko nalogo.Vsaj pri meni,ko sem tolk nezaupljiva in težko v kaj verjamem-pomanjkanje samozavesti pač..zato nimam rada pretiranega laskanja,pač v mejah normale..Mam pa rada,če mi kdo reče,da sem zanimiva in navihana.,pač komplimenti ,ki opisujejo moj karakter...

Ja, saj veš... telesna privlačnost potem pa itd. bla bla bla (zmatran sem x8Dx )... torej najprej se slini ko ti med pogovorom gleda v dekolte in zbegano pritrjuje z Ja-Ja... potem ti pa čez čas teži, da se ti takšne ni predstavljal x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz tudi npr. nimam rad, da mi reče kako si ti močan, sexy, velik in lep... hočem da me takoj vzameš in podobne ... sploh ne... se takoj razpizdim x:Dx xrolleyesx

Samozavesti? Že ker jo omenjaš pomeni, da jo imaš. V splošni percepciji termina pa itak veš, da je tanka in "klizava" linija med poudarjeno samozavestjo in idiotizmom x8Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

A smo pri čudnih situacijah / odvisno kako si vzameš za "kompliment" ... moje situacije x:px

a ) grem ven iz enega night kluba ko gre tipček ki sem ga spoznala domov in me povabi na "glass of wine" v njegov room x:Dx

b ) čakam poleti bus na Bavarcu ko en tip, 1x starej od mene ! ja lohk bi mi bil fotr pa še neugleden je bil, me čekira ene par minut pol pa pride do mene in prijavi "Da li bi željela da se upoznamo?" :xx!: :vragec:

c ) sedimo v pizzeriji s kolegi, 2 para in jst, pride natakarica in prinese en listek - pravi "od sosednje mize" ...gor pa piše če bi šla zvečer kaj ven, cmok in nek podpis - še dans se ne spomnim več imena x:Ix x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x:Dx no, men je enkrat en čist odštekan, zmešan, hecn tip prjavu, da če bi js bla njegova, neb nikol bla lačna x;)x x:o)x pa še situacija je bla taka da dol padeš x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...