angeo 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Jst sm pa ugotovila, da totalno padam na take izjave Tok si fajn, slastna, strastna, čista, direktna...vse kar cenim v duši. Res te doživljam kot nekaj kar se dvigne čez vse meje dosedaj znanega in gre v srce. Tuki se pa tud jaz najdem Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 tale "Dišiš dišiš celo telo ti diši, ne morem, se odločit kateri del posebaj izpostavit, da ostalim ne bi delal krivice". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Lepa si kot sol, ki potuje v Piran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 uuuu, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 U kak kompliment domiselen lepa si kot sol, ki potuje v Piran to bi bil pa lahko kak slogan Razmišljam o ljubezenski izjavi, ki mi jo je kdaj kdo "podaril" ...heh spomnim se še zelo dobro ene, ki jo ponavadi prebereš samo na karticah / no ta je bila napisana v pismu = Bodi moja za valentin... No pa = bučka rad te imam, ta mi je prirasla k srcu. Oja pa ena zanimiva ...po nekem opravilu zunaj hiše sem dobila sočen kompliment = KAKA KMETICA (!) in to lahko zares prvič rečem kot kompliment Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Hmm, kaj so pa men kej izjavili.... You look innocente and hot at the same time Ohmammamia! Ma sei bellissima! Ti trovo che sei bella, proprio carina Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Jz pa padam na vse komplimente,ki grejo pod mojo kožo...Tisto,ka si sexy,ko te tip prvič vidi nago in podobne fore..Tk klišejsko...Pa maš lepe oči,,,pa bla,bla,bla...Pa kako rit maš,...jao...To je tolk brezveze... Boljš je ,če ti tip reče...Kaj si zanimiva,drugačna...odštekana,perverzna,znaš se it...To je že pol neki...No,saj zame,,, Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 mene bo pobralo danes eh no komplimenti..nikoli jih ni dovolj; nečimrnost babja Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 js pa ne vem več kako to zgleda....bom morala pomen v slovarju poiskat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ..............meni je pa tko sexy................ko mi reče samo Moja ljubica in si ti lahko razlagam na milijon načinov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Tisto,ka si sexy,ko te tip prvič vidi nago in podobne fore.. Bodi vesela... kaj bi si šele mislila, če bi bil tiho Vidiš kakšno težko nalogo imamo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Bodi vesela... kaj bi si šele mislila, če bi bil tiho Vidiš kakšno težko nalogo imamo Ja,priznam ,da imate moški težko nalogo.Vsaj pri meni,ko sem tolk nezaupljiva in težko v kaj verjamem-pomanjkanje samozavesti pač..zato nimam rada pretiranega laskanja,pač v mejah normale..Mam pa rada,če mi kdo reče,da sem zanimiva in navihana.,pač komplimenti ,ki opisujejo moj karakter... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 oh js pa nism za ljubeznske izjave razne se kr bedast počutim, ne vem ka bi počela s tem glih sploh od nekoga k me sploh ne pozna in mi začne tam neke puhlice trosit sam spizdi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 kok si fajn, ko nisi sitna Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 no sem se jaz spomnila, kaj mi je nekoč rekel en, ki mi sploh ni bil všeč, mi je bil pravzaprav bljak, no pa je začel težit kok sn simpatična, pa tiste fore, pol me je pa vprašal, če bi hodla z njim, pa sem rekla direkt, da ne, no pol mi je pa rekel, da, če pa z njim nočem hodit, pol pa rabm možgansko operacijo sej vem da so to ljubezenske izjave ampak me je preblisnil spomin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ti si najboljša ženska, kar sem jih kdajkoli poznal ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ti moja moja bolhica Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 uf, česa sem se zdaj spomnila. enkrat v nekem zakajenem lokalu se vsede k meni en starejši tip (kakih 15 let starejši od mene) in mi začne težiti, jaz niti ne trznem, niti pogledam ga ne prav in naenkrat začne kok dišim, kok mi dišijo lasje - v total zakajenem placu. ko nisem trznila, je en čas sedel poleg mene in tuhtal, kaj naj mi reče in ko je sprevidel da sem "železna lady" (btw, takle "kompliment" mi je dal vzgojitelj v dijaškem domu ), da ne bom muvnila, je sam spokal. ja, na tak način se jaz losam kakih težakov, ki me ne zanimajo, enostavno ga niti ne pogledam, delam se ledeno in vzvišeno in čakam, da spoka. smotano, ampak deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Ja,priznam ,da imate moški težko nalogo.Vsaj pri meni,ko sem tolk nezaupljiva in težko v kaj verjamem-pomanjkanje samozavesti pač..zato nimam rada pretiranega laskanja,pač v mejah normale..Mam pa rada,če mi kdo reče,da sem zanimiva in navihana.,pač komplimenti ,ki opisujejo moj karakter... Ja, saj veš... telesna privlačnost potem pa itd. bla bla bla (zmatran sem )... torej najprej se slini ko ti med pogovorom gleda v dekolte in zbegano pritrjuje z Ja-Ja... potem ti pa čez čas teži, da se ti takšne ni predstavljal Jaz tudi npr. nimam rad, da mi reče kako si ti močan, sexy, velik in lep... hočem da me takoj vzameš in podobne ... sploh ne... se takoj razpizdim Samozavesti? Že ker jo omenjaš pomeni, da jo imaš. V splošni percepciji termina pa itak veš, da je tanka in "klizava" linija med poudarjeno samozavestjo in idiotizmom Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 A smo pri čudnih situacijah / odvisno kako si vzameš za "kompliment" ... moje situacije a ) grem ven iz enega night kluba ko gre tipček ki sem ga spoznala domov in me povabi na "glass of wine" v njegov room b ) čakam poleti bus na Bavarcu ko en tip, 1x starej od mene ! ja lohk bi mi bil fotr pa še neugleden je bil, me čekira ene par minut pol pa pride do mene in prijavi "Da li bi željela da se upoznamo?" :xx!: c ) sedimo v pizzeriji s kolegi, 2 para in jst, pride natakarica in prinese en listek - pravi "od sosednje mize" ...gor pa piše če bi šla zvečer kaj ven, cmok in nek podpis - še dans se ne spomnim več imena Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 no, men je enkrat en čist odštekan, zmešan, hecn tip prjavu, da če bi js bla njegova, neb nikol bla lačna pa še situacija je bla taka da dol padeš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 jao boze kaka osladna tema :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 jao boze kaka osladna tema :xx!: o sladko dete,,kak si kaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Uf, sm se spomnla ta zadnjga...Ful si mi sexi in ful maš hud pogled. Šeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 sam kurc ko ni nič sledilo ha? O, je, ja...je med rekel. Pa pol tud....za pogled pa že prej, preden je dobil...no, zdej vidš, kaj morš ženski rečt, da ti da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.