Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

hm. ne bi rekla, da take izjave ravno pri vseh ženskah vžgejo. meni se tip kvečjemu zdi idiot. kaj šele, da bi se dol dala z njim, ko to prijavi. se bo pa že moral malo bolj potrudit. (v bistvu najbolj pali, če se sploh ne trudi .. hehe)

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

hm. ne bi rekla, da take izjave ravno pri vseh ženskah vžgejo. meni se tip kvečjemu zdi idiot. kaj šele, da bi se dol dala z njim, ko to prijavi. se bo pa že moral malo bolj potrudit. (v bistvu najbolj pali, če se sploh ne trudi .. hehe)

Joj, no...sej mu nisem dala zato, k mi je to reku...to je blo, ko sva bla že nekaj časa skup...madona... xrolleyesx

A pol ti ni všeč, če ti tvoj tip reče, da si sexi? :o|o:

Joj, no...sej mu nisem dala zato, k mi je to reku...to je blo, ko sva bla že nekaj časa skup...madona... xrolleyesx

...kje je pa vzdrznost do poroke... ja sej pol pa nic cudnga, da je tolk pankrtov na svetu.... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

hehe ... imam raje, da mi to pokaže ... oz. se to vidi na nekem drugem delu njegovega telesa :P

eno je, če ti to reče tip, s katerim se že dobivaš, drugo pa, če en, ki si ga komaj spoznal.

Joj, sem eno leto delala v sprejemni pisarni računalniškega servisa. Stranke so bili sami tipi, jasno. In mi en enkrat pusti listek s telefonsko in zraven napiše: POKLIČI ZA KUFE. Mi najprej sploh ni potegnilo, wtf bi lahko kufe bilo. Mislim ej.. pa ne moreš kurit nekoga in zraven pokazat, da si povsem nepismen (pa še slovenščino študiram!!!). Seveda tistega klica ni nikoli dočakal.

Je pa bil en, za moje pojme najbolj HOT tip na svetu, kar jih sploh je - including vse celebrityje. Eno leto sem ga kurila, tip pa NIČ. Hladno mrtvo odložil tisti računalnik in prišel drug dan po njega. Kot da z glavo v zid treskam. No, potem, ko pa več nisem tam delala, sem ga enkrat videla zunaj, ko smo žurali. Se je celo izvolil pogovarjat z mano, nisem mogla verjet. In potem sva se celo začela dobivat! Ko sem ga vprašala, kaj pri bogu so bili tisti cold showerji eno leto dolgi, je rekel, da je pač imel punco. As simple as that. Ni bilo nobene ljubezenske izjave potrebne, da me je dobil ... Hehehe

VZDRŽNOST DO POROKE???

Kaj, da potem ugotoviš, da si nabasal na enega, ki ima mikropenis ali ki se zanič dol daje? Ma nemoj ... Ženit se je treba samo s preverjeno robo ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

VZDRŽNOST DO POROKE???

Kaj, da potem ugotoviš, da si nabasal na enega, ki ima mikropenis ali ki se zanič dol daje? Ma nemoj ... Ženit se je treba samo s preverjeno robo ...

...po mojem si ti pritlikavec kar se duhovnega razvoja tice... se zmeri na nivoju mesenih uzitkov... tko ne bos nikol nirvane dosegla... x;)x x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sej sva mela kondom...

..se hujs... MORILKA!!!!... ...direkt v pekel!!!! :vragec: :vragec: :vragec:

Frank Zappa

Kok kul, ej, boš mel družbo pri nalaganju na ogenj...zahval se mi. x:o)x

...kwa s ti neki zamesala... jest grem k Petru... ker xsingx Jezus mene ve in on ve, da mam jest res in jest in on sma v kontaktu ze skoz... x:Dx x;)x

Frank Zappa

nene... xsingx ti s na avtocesti u pekuuuuuuuuuuuuu.... x:Dx

..to si ti.. jest sm pa xsingx na štengah v nebesa....

Frank Zappa

Samson, pritlikavec ali ne, meni so meseni užitki pred duhovnostjo. Ne stremim po nirvani, pač pa orgazmu.

Očitno pa te je moj post malo pičil .. hm .. le katero izmed navedenega te je tako zmotilo? ;o) hehe ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Samson, pritlikavec ali ne, meni so meseni užitki pred duhovnostjo. Ne stremim po nirvani, pač pa orgazmu.

Očitno pa te je moj post malo pičil .. hm .. le katero izmed navedenega te je tako zmotilo? ;o) hehe ...

Ah, girly...se vid, da s nova kle...to je že splošno znano dejstvo na forumu, da ma Samsonajt tok mejhnga, da ga mamo vsi za ppunčko...a ne, lubi bubi? :inocent: x:Dx x;)x x:px

Ah, girly...se vid, da s nova kle...to je že splošno znano dejstvo na forumu, da ma Samsonajt tok mejhnga, da ga mamo vsi za ppunčko...a ne, lubi bubi? :inocent: x:Dx x;)x x:px

xsmx

nisem nova, samo izbrisalo me je ...

hehe .. sem vedela, da ga je nekaj pičilo ... pa bogi!

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

...sploh ni tok mejhn... sam pr Pikicini Postonjski jami vsak mejhen izpade.... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

samson, sploh se ne sekirat. jaz sem enkrat že takšen mikro doživela, da sem kar v smeh padla, ko sem ga pogledala (kar je sicer bio blazno nesramno, ampak se res nisem mogla zadržat).

Velikost (ob erekciji) je bila približno takšna, kot je ženska šminka (brez ohišja - tisti del, s katerim se dejansko šminkaš). Zdaj pa leti do kakšne sodelavke, naj ti pokaže. Saj ne boš verjel ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

samson, sploh se ne sekirat. jaz sem enkrat že takšen mikro doživela, da sem kar v smeh padla, ko sem ga pogledala (kar je sicer bio blazno nesramno, ampak se res nisem mogla zadržat).

Velikost (ob erekciji) je bila približno takšna, kot je ženska šminka (brez ohišja - tisti del, s katerim se dejansko šminkaš). Zdaj pa leti do kakšne sodelavke, naj ti pokaže. Saj ne boš verjel ...

...a kar za cel un del ga je blo...??? :inocent: :inocent: :inocent: x;)x

Frank Zappa

(popravljeno)

dejansko se ne zafrkavam (veliko jih ima večjega še ko jim ne stoji). in v tega tipa sem bila ful zaljubljena. potem se pa človek vpraša, ko to vidi ...

no, meni očitno tega duhovnega razvoja še fali, kot je samson ugotovil.

Popravljeno -> girly

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx

Jeba bi bila če bi na slonico naletel x:px

ej, hmmm, sorry... moram it xrolleyesx no, z njo bi imel še sam probleme x:Dx x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ti povem, kaj...tvoja fotka v profilu x:px x:Dx

sem prebral v eni poljudnoznanstveni knjigi, koliko je povprečen penis v erekciji dolg...pa vam ne povem, če ne veste :vragec: x:Dx

kar se pa ljubezenskih komplimentov tiče, pa še nič, kar bi bilo vredno spomina xnckrivx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

kako fajn dišiš :2src:

To sem pa jaz slišala od vsakega tipa, ki sem ga imela.

Ne štekam sicer...ampak očitno je fajn x:Dx x8Dx

Al pa Calvin Klein dela svoje x:o)x x:o)x

Bi me mogl te tipčki vonjat, ko pridem iz 2 urnega teka x:o)x

oh js pa nism za ljubeznske izjave razne :o|o: se kr bedast počutim, ne vem ka bi počela s tem glih :inocent: sploh od nekoga k me sploh ne pozna in mi začne tam neke puhlice trosit :o|o: sam spizdi x:Dx

Enako, glede tega...od nekoga, k me ne pozna...

Drugače pa komplimenti...ja zdaj jih spet ful dobivam x:Ix Če je oseba prava mi je že všeč, drugače mi gredo pa slinkoti, k me ne pozanjo, ornk na živce.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 2 weeks later...

Zame je bla najlepša izjava ena sicer čiiiist simpl: kolk lepo dišiš w:Iw Je pa prišla od meni zeeeeeeeeelo ljube osebe, nekoga....ki ima še vedno posebno mesto v mojem srcu (in mislih). Sicer je kolega, ki je ležal 20 cm nad nama, malce pokvaril vzdušje.....

Drugače pa - hecno - se ne spominjam ravno veliko ljubezenskih izjav! Mogoče od zadnjega fanta - ampak tistih se nočem spominjat! Je pa bilo nekaj res res res lepih in prijetnih xsrcx

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...