Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

Guest mačona
zadnjič grem mimo enih blokov, en stric glanca havbo od avta in začne: "dobri si. prava mačkica. najlepša." jaz pa :eek: in prasnem v smeh x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
Zakaj :eek: a je to kej slabga :o|o:

nč slabga, sam sem bolj romantična duša in tko, mam raj, če pohvali mojo pamet, dosežke in tko kot pa lepoto, ki je itak minljiva. x:)x

nč slabga, sam sem bolj romantična duša in tko, mam raj, če pohvali mojo pamet, dosežke in tko kot pa lepoto, ki je itak minljiva. x:)x

x:Dx menda ne tko kt je enkret en frend reku eni bejbi k je ful navalila na njega : sicer si grda sam si pa butasta x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx x:Dx x:Dx svašta ...izjave, pa ja morš mal premislt, preden kaj rečeš, sploh pa kompliment, s katerim želiš nardit vtis na beybiko x^x

no, sej je naredu vtis točno tak kt ga je hotu x;)x x:Dx

Bora

Guest mačona
x:Dx menda ne tko kt je enkret en frend reku eni bejbi k je ful navalila na njega : sicer si grda sam si pa butasta x:Dx

ma tak bi dobu pa tako ostro nazaj od mene, če ne celo kako pest na gobec. :vragec: :xx!: :xx!: :xx!: fuj, kaka tesla se najdejo. xrolleyesx ma ja, saj smo vsi sam ljudje, eni bolj fini, drugi pač grobi.

ma tak bi dobu pa tako ostro nazaj od mene, če ne celo kako pest na gobec. :vragec: :xx!: :xx!: :xx!: fuj, kaka tesla se najdejo. xrolleyesx ma ja, saj smo vsi sam ljudje, eni bolj fini, drugi pač grobi.

no vidiš, to je pa posplošvanje x;)x x:Dx sej pravim, bejba je ful navalila, pa še taka kura glupa dobesedno xrolleyesx ja tud take so....in na en lep kulturn način se je ni dalo otrest......še tole je komi poštekala xrolleyesx x:Dx

Bora

• 3 weeks later...
hmmm ... predlani, ko sem praznovala svoj rojstni dan, smo bili s prijateljicami in prijatelji v nekem baru v lj ... in šla sem pač enkrat na wc ... in pred moškim wc-jem je stal en tip, ki je, ko me je zagledal, čisto zaprepradeno :eek: izjavil: "Madona, kok maš pa ti lepe noge!" he he x:o)x Ne bom nikoli pozabila x:)x

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

hmmm ... predlani, ko sem praznovala svoj rojstni dan, smo bili s prijateljicami in prijatelji v nekem baru v lj ... in šla sem pač enkrat na wc ... in pred moškim wc-jem je stal en tip, ki je, ko me je zagledal, čisto zaprepradeno :eek: izjavil: "Madona, kok maš pa ti lepe noge!" he he x:o)x Ne bom nikoli pozabila x:)x

ful me zanima tvoj odziv :inocent:

a si zafarbala, si se le nasmejala in zahvalila, ali si šla začudena v wc, si se zaklepetala z njim, ali kaj...? :inocent:

me zanima, če bi kdaj sam kako takšno iz sebe spravil :inocent:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Katera je najlepsa ali najizvirnejsa (ali vam je zaradi cesa drugega ostala najbolj v spominu) ljubezenska izjava, ki je bila namenjena vam?

Prav tako pa podajte tudi najizvirnejsi kompliment, ki ste ga kdaj dobili...

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_kisses.gif

Marsa

<font color="purple"><font size="2">Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega.</font id="size2"> <font color="green"><font size="1">I CHING</font id="size1"></font id="green"> </font id="purple">

hm..., že davno tega, sem bil od neke gospodične deležen naslednjega: :eek: Ti moraš bit fulll hud, k te vidim kako gledaš :eek: x:Dx :vio:, kako se je pa naprej razvilo pa ne povem :vio: x:px x:Dx

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

x:Dx joj jst sm v svojih bolj fit letih, ko sem si še miniče privoščila enkrat v lokalu slišala od enega tipa, ko sem se vračala iz wc-ja da si pa na men in mojih nog'cah človek res lahko oči spočije, čeprav pol ostalih žensk tut v miničih okrog leta x:Ix itak da sem kar zaplavala v tistem momentu, čeprav je blo očitno da bi me sam položit hotel x:o)x mogoče zato nikol ne nasedam pretiranim komplimentom x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

U, skrivni oboževalec x;)x

Ja nič, če te zlo firbec matra greš na Mobitel in poveš, da ti je nekdo poslal grozilno sms sporočilo iz neznane številke xrolleyesx prepričana si da ni nič hudega ampak če za vsak slučaj vseeno lahko izveš kdo je poslal na tvoj telefon sms dne / časa itd x:px ja jst se glede teh stvari nič ne ženiram, če pride na moj telefon s pravico zahtevam podatek kdo je poslal x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:eek: Mene pa en moški -srednjih let vstavi v bližini zdravstvenega doma in me začne spraševat ,kje je to in to..Jz mu odgovorim,da naj gre na informacije vprašat,on pa a nisi ti medicinska sestra??Jz pa ne..Pa normalno sem bla oblečena..nič belega nisem mela na seb..

Pol pa izjavi,da sem tk elegantna kot medicinska sestra..Jz sem se sam nasmejala..Pol je še začel..joj kake oči maš..a bi šla z mano na kavico??Lol...sem najbrž zafarbala,,,,Sem šla, da se je kadilo za mano..Pa ni bil moški slab na pogled..Sam ne znajdem se v takih situacijah...

Pa enkrat v trgovini,me en full lepo pozdravi-jz ga pa prvič vidim..Seveda odzravim..Pol mi pa kr novo leto vošči..je blo glih januarja letos..pa začne,če sem jz zdravnica :eek: men je kr vroče ratalo..Pa sem mu rekla, a tk resna delujem ..je pa rekel ne tk prijazno deluješ..kot kaka zdravnica...Pol je še neki težil..sam nisem mela kam zbežat,ko sva bla glih pri blagajni..Se mi je zdelo ,da vsi bulijo v mene...

ma full čudne ma folk... x:Dx xcivx

sam morem priznat,da se mi je kr fajn zdelo...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

hehe, vsi te pa v zdravstvo uvrščajo, morena x:Dx

ma ja..pa ne vem zakaj??

eh,moški pač nakaladajo ,tako ali drugače..Eni zanjo bit celo izvirni... x:Dx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...